Ett MÅSTE

Hittade just något underbart! Okej det var på fokis blogg, jag gjorde såna enorma research, men ändå, blev HELT kär haha!





Underbar eller VAD!? hihi!

Jag har iallafall vart lite duktig nu. Har skrivit en uppgift vilket var 3/4 datorskriven A4sida faktiskt, och håller på att börja på svenska insändaren. Rara söta Joss hjälper mig med den via sms också!
Köpte nytt te idag förresten som jag dricker nu, något av dedär pyramidpåsarna. De har en ny "kom ihåg sommaren"kollektion typ (heter det kollektion när det gäller te eller va? haha!) och jag köpte nån belgisk grej med apelsinskal i. Påminner mig om Gran Canaria, för teet jag fick där på frukosten smakade ungefär likadant! (=Supergott!)
Men nu ska jag ta tag i svenskan ORDENTLIGT! Matten kan jag kolla igenom på bussen imorgon, pluggar typ aldrig till matteprov ändå..
PUSSS GODNATT!


Hjälp mig plugga någon?

Här sitter jag med massa jobb att göra, jättetrött. Har 2 läxor och ett prov imorgon, bajs då!
Det var SJUKT kallt idag, så tror jag tar vinterjackan imorgon till och med! Har inget direkt kul att skriva, ska kolla klart på desperate housevifes reprisen (de 2 sista avsnitten från i våras) och sen ska jag börja plugga innan jag måste sova, måste ju ladda lite för imorgon hos Julia! Men jag ska nog belöna mig med en liten kopp te också.
Förresten så älskar jag mina nya linser, jättegröna ägon har jag nu, så att man verkligen lägger märke till det!
PUSSS GODNATT


8 OKTOBER 21.00 PÅ KANAL 5


<3 Till Josse <3

Gud vilken underbart underbart supermysig kväll jag har haft!!!
Mötte tjejerna vid Tegel och vi åt och bara pratade och pratade jättemycket. Det var töntigt dyrt där fan, men vi lyckades till och med få ihop lite dricks till den supertrevliga servitören. Efteråt gick vi ner till Mc Donalds för att äta efterätt för tio istället för 80 spänn. Sen gick Freja Josse och jag hem och de andra tog bilen, små tjockisar!! Men det går verkligen fort att gå långt när man har sånt fint sällskap!
Men nu måste jag sätta lite lakan på min säng. Emil sov här i natt och han hade köpt kakor. Hälften av kakorna hamnade i min säng. Gympan för den här veckan är också flyttad till imorgon, så vi börjar tio i 9 istället för 12 imorgon, illa.. Men vi ska gymma vilket blir kul!
PUSSS!!


Bollnäs <3


Hittade massa fina tekoppar i stan!

God eftermiddag!
Igår var så himla kul men OJ vad trött jag blev! Så värt det dock. Köpte en himla massa saker. Skor, 2 koftor, en tröja, lackleggins med mera som jag egentligen inte alls hade råd med. Men lånade lite pengar av pappa som han ska få tilbaka nästa månad och sen så får det inte bli någon mer shopping på 2 månader!! Men nu har jag det jag behöver för vintern ändå tror jag.
När jag sen till slut kom hem hade jag ont i fötterna och däckade ganska snabbt i sängen. Senare kom emil och jag var väll lite halvvaken en stund, men hann ändå sova jättemycket, så nu borde jag ha tagit igen mig!
Nu halvligger jag som vanligt i sängen och väntar på att boxningen ska börja men är jättejättetrött, trots att jag har sovit så mycket! Efter boxningen blir det sedan tegel med mina tjejer, puss på dem!


Underbart med googlebilder, men det är iaf hellasgården vi promenerade i i fredags på gympan. Superfint ställe verkligen!


PÅMINNELSE

NÄSTA VECKA HAR VI EFTERMIDDAGAR VILKET INNEBÄR ATT JAG KOMMER ATT FÅ SOVA UT VARJE DAG!!
Har typ fått halvt sömnproblem igen, men det spelar ingen roll en vecka som nästa! <3


Inte börja bli sjuk nu!

Det blev en supermysig kväll! Jag kände att jag verkligen inte klarade av att sitta inne i mitt lilla instängda rum mer så jag drog med mig älskade Jessi ut. Vi gick och gick och gick runt typ hela vår del av täby (runt hela ellapark, grintodp och kors och tvärs överallt). Jag köpte en Ben&Jerrys half baked som vi åt med dåliga plastskedar från ICA på vägen också, så HIMLA läng sen jag åt det! Det är fan värt 50 kronor lite då och då.
Nu sitter jag i sängen och vilar fötterna, dricker te eftersom jag började få lite ont i halsen och är snart på väg att somna. Antagligen bäst så eftersom bussen avgår mot huvudstaden klockan 09.45! Satsiga ohja, men shopping är en viktig sak.
Min far var förresten på IKEA idag och då köpte han enligt min beställning en liten grejj man har i knät och lägger laptopen på. Det är som en liten sackosäck man lägger i knät med en hård platta överst som man stället datorn på. Den är himla smidig och bra!
Men nu ska jag ge mig själv chansen att dricka upp teet så jag kan gå och lägga mig!
PUSSS


Varje lektion i 2 veckor nu :)

Åh. Idag har varit så himla himla lång! Men det har inte verit så hemskt alls faktiskt! Låter som om det borde vara det hehe. Vi hade typ inga riktiga lektioner idag. Nå mattefördjupning, läsning, förberendande för matteprov, låång rundtur i Riksdagen, LÅÅNG promenad på nå asfint ställe, typ hellasgården. Vi gick runt en sjö och upp på berg och solen sken och var supermysigt verkligen. Borde verkligen ha tagit med mig lilla tegelstenskameran. Men det var alltså gympan!
Nu är jagf jättetrött.. Men ska lägga mig i sängen en stund och sen hoppas jag på att träffa Emma under kvällen.
SER FRAM EMOT IMORGON FÖR DÅ SKA JAG FÅ SHOPPA MED JOSS OCH JESSI OCH DET SKA INTE NI!! <33


Future

DEN NYA IPHONE


Förvirrad!

Juste, måste bara berätta en så himla kul sak innan jag somnar!
Okej. Förlåt nu höjdes förväntnigarna.
Men det är ett bevis på hur roligt mitt huvud kan tänka ibland!
Som sagt sov jag bara 4 timmar i natt och vid 5 tiden (tror jag) på eftermiddagen däckade jag helt oväntat medans jag låg och läste svenskaboken. Efter ett långt tag (vilket känns som flera flera timmar) så vaknar jag och ser ut genom fönstret.
Min första reaktion:
HJÄLP!! HUR MYCKET ÄR KLOcKAN, DÄCKADE JAG IGÅRKVÄLL, FAAAAAN NU KOMMER JAG FÖR SEEENT! (ungefär samma ljus ute som på morgonen)
Min andra tanke ca 30 sekunder senare:
Men ställde jag inte väckarklockan? Joo... Men jag kommer ihåg att jag stängde av den...
Min tredje tanke ca 20 sekunder senare när jag har stirrat ett tag på klockan för att förstå dess innebörd:
Nej juste.. Det kanske var... Igår morse?
Slutsatsen ca 15 sekunder senare:
Jag har typ sovit i 2 timmar.. MAX
Det var i MORSE klockan 6 som jag stängde av alarmet.. OCH gick upp
Inget är fel och jag kan lunt ligga kvar i FLERA timmar till <3

Det tog mig lite mer än en minut att komma fram tll detta, och JA det är lång tid att tänka!

GODNATT!


Koffein krävs

Hallå!
Lite halvt hjärndöd kan man ha kallat mig denna dag. Detta kan bero på att jag bara sov 4 timmar i går natt eftersom jag inte kunde somna.. Läste min bok istället- Låt den rätte komma in- fett bra! Har sovit lite under eftermiddagen och ja.. Nu sitter jag färdig för att sova (kanske borde gå in och gå på toa först dock eftersom min tekopp är stor som en båt) i min stooora säng med datorn i famnen och tittar på Hells kitchen.

Kom nyss på att det är en timmes sovmorgon imorgon!!! Men ska ändå sova. Ska tagga till på lördag då Joss och jag ÄNTLIGEN ska åka in till stan och shoppa! Behöver så mycket, men det känns som om mina pengar bara rymmer från mig för att slippa bli uppköpta till fina skor och tröjor. Hm!
Aja, som sagt. Jag skulle sova ju sa jag!
PUSSSSS godnatt!

Budgivning imorgon!

Oj nu har jag vart så duktig! typ? Har iallafall läst nästan 40 sidor på boken, druckit 2 koppar te och bara legat som en söt liten tjockis i min säng i evigheter nu känns det som. Myspys, har ett ljus tänt bredvid mig också. Hatar ljuset från vanliga lampor, speciellt taklampor i rum med normal/låg takhöjd! USCH och FY för taklampor!
Tittar nu på roast på berns, och efter det ska jag gå och ta ur linserna och sminka av mig, är jättetrött ju. Tyskaläxan kan jag plugga på på vägen till skolan imorgon, boken och tv'n är roligare just nu!

Livsviktigt i näringskedjan

Sjukt soft dag idag!
1. Menatl träning= göra ingenting
2. Svenska- gjorde ingenting
3. So- datasal
Så efter skolan åkte jag till täbban och köpte två fina temuggar och boken "låt den rätte komma in" eftersom jag ska läsa den i skolan och de inte hade någon av de 7 exen inne på biblioteket! Sen dans, vilken jag börjar fatta lite på nu faktiskt!
Sitter nu och musar tårta, och om ni har nå problem med det kan ni draa!!!! Men bok, tv och dator nu haha!
PUSSS


CRAZYFACECRAZYFACECRAZYFACECRAZYFACECRAZYFACECRAZYFACECRAZYFACECRAZYFACE

Alex e kul!

Man skrattar verkligen mcket i närheten av den pojken. Dock INTE på mornarna....
Idag har diskussionen "hur många ringklockor kan man ha på sin dörr" kommit upp.
Nyss skulle min bror och hans kompis ut och typ cykla. Då frågar Alex sin mor om han får följa med. Hon undrar var och det tar en stund att komma fram till att han får det. Så säger hans mor innan han springer iväg "men glöm inte hjälmen och ta på dig en annan tröja!"
"Men.. Jag ska ju inte med!" svarar Alex "jag ba undra om jag fick"
Kanske inte låter så kul, men hans uttryck och så ser han ju så himla liten och rolig ut, tänker himla kul den pojken x)


I Maj förra året ;D


STORA öppna fönster och utsikt!

Nu har vi vart och tittat på den första lägenheten som är nyckeln till mitt nya liv! Nej den var inte så kul.. Men det visste jag ju redan och bara man lägger golv och köper MASSA färg så blir den superfin! Stor balkong hade den också, vilket är ett stort plus. Dessutom ligger den i samma trappuppgång som jag bodde i förut, bara 3 våningar över!
Nu har jag precis ötit en påse popcorn, druckit en cola och gjort en plugg spellista på iTunes, så nu FAN får jag ta tag i den här jävla samhällsuppgiften som jag skjutit upp så länge. Jobbar ju i par, så måste va snäll inte bara mot mig själv, utan mot stackars duktiga Tove! Men nu ska jag inte skriva mer, boken ligger redan uppslagen framför mig PUSSSS


BÄSTA plugglåten ;D


Peppis!

Bästa låten EVER!
iallafall det UNDERBARA introt! 


Te och Tv

Gud vad skönt att få det städat! Fixade runt lite i klädlådorna och hittade min stickade tröja jag köpte förra året men typ aldirg använde. Nu har jag blivit HELT inne på stickade tröjor, så kommer helt klart använda den i år! Ska köpa en till också, i normal längd, eftersom båda jag har går ned till mitten av låret. Jessica i klassen hittade förresten en SUPERFIN stickad tröja på barnavdelningen på lindex!! Älskar den vekligen! Ska så kolla runt lite på några barnavdelningar haha! Men det är ju faktiskt mycket billigare också.
Har gjort en kopp te- skogsbär, jag dricker verkligen alldeles för mycket konstiga smaker som banankola, lakrits-hallon, choklad-mint, cheescake osv, så hade nästan glömt bort att jag hade dedär vanliga typ skogsbär, hallon och jordgubb. De är ju verligen supergoda faktiskt!
Söta dumbo går på tv, men tror nog faktiskt inte att jag har lust att kolla på den haha! Ska nog kolla urban legends eller leta fram en bok istället.
PUSS


Glasögon och gammalt smink är super :)
Älskar förresten färgen på nagellacket! tyvärr är det superdålig kvalitet från Frida, men ska nog köpa samma färg av märket Mavala (de med typ 6kantiga korkar). De har ju typ alla färger!


Kylan har satt sig i märgen

Usch jag är så trött, och jag fyser och jag bara är helt klagig! Har iallafall mitt naturgodis, men nu är jag lite illamående av allt! Men Ed ligger så sött här inne och sover på min säng och är bara sjuuukt söt!
Igår var trevligt men KALLT! Det var Joss Jeni och några av Jenis kompisar som kom hit och senare när vi kom på att det inte fanns något att göra här så drog vi till dandeyd och satt utanför ett dagis och kurade. När jag tillslut blev upptvingad bort från den underbara närheten av varma kroppar för att gå till bussen hade vi ändå tur eftersom att den kom efter typ 2 minuter! Bussarna går tydligen fett ofta på helgnätter också, trodde att de bara gick en gång varannan eller varje timme, men det var en gång i halvtimmen tillockmed! När vi äntligen kom hem kurade vi alla 3 ihop oss i min säng och sov länge!
Men nu ska jag städa, panikstädade och slängde ihop ALLT jag kunde hitta i lådorna igår innan folket kom, vilket innebär att de blev proppfulla blandade med smutstvätt, nytvättade kläder och lite allmänna saker som pennor och grejjer. Nej jag kan inte leva så hjälp!
Usch vilken onödigt lång text..
Inga bilder blir det idag eftersom jag ser ut som en liten lodis <3

Ofta klockan redan är 7!?

Godkväll!
Skolan var superskön idag, bara jag besämmer mig för att det ska gå bra så gör det det! Det finns inte något som inte går att fixa! Kom hem ganska sent, men var ändå fett pepp, skulle vilja åka till täbban och köpa en temugg och låna bok till svenskan (låt den rätte komma in, är den bra?). Men nu är klockan alldeles för mycket. Skulle va kul att gå på boxningen också, men det är bara för tjejer idag och alla pluggar och håller på och är sjuka och såna onödiga saker! Usch usch! Har iallafall intet sätt att komma dit på, om jag inte vill cykla men det är alldeles för kallt! Emil kommer hit senare för att duscha iaf eftersom de inte har nå varmvatten hemma. Skulle behöva dra och handla också, är SJUKT sugen på rån! Men det är så kallt och jobbigt ju!! haha!
Äntligen fredag imorgon, och min första gympalektion.. Ska spela fotboll och jag kommer göra bort mig totalt!

Behöver DIN hjälp!

Är det någon söt människa som har någon asbra peppande låt att plugga till? Typ lite HALVlugn, men inte värsta balladen. Samtidigt heller inte värsta crazy!
PUSS


pluggplugg dagen lång

Tar nu en liten paus i att vara.. superduktig!
Det är nämligen så att jag har tagit tag i en sak som jag verkligen inte trodde om mig själv. En frivillig uppgift! Men jag satsar ju på MVG så, och då behövs verkligen denhär uppgiften med tanke på det extremt starka intryck min grupp gjorde när vi redovisade i måndags (hade inte förberett över huvud taget typ eftersom att JAG inte var där i fredags och kunde hjälpa mina små pojkar).

Har verkligen ingen aning om vad jag har gjort hela kvällen! Gick ut med Ed när jag kom hem och sen har jag flyttat runt mellan sängen och skrivbordet med datorn ett tag. Ett långt tag. Men har faktiskt kommit en himla bit på min uppgift nu! Och nu så ska jag gå och göra min 3e kopp te för kvällen och imorgon blir det tyska och till det har jag en läxa att komma ihåg. Men den kan man väll göra på tåget?


PUSSS




Skolskit

Öh sitter i skolan och har Samhälle. Det typ suger för att jag typ hatar politik? Kan jobba hemma sen istället, det går bättre, bara jag kommer igång hehe. Längtar fett hem till min SÄNG. Men slutar redan 4 idag.
Fett random PUSS

Juste, brandlarmet gick idag, dessutom hade vaktmästaren kastat en rökbomb i ena trapphuset. Skitkul vare. Hatar larm.

Värt

AOOOOOOOOOOW
YYYYYYYYYYYYYYYYYYL
GODM000000000000000RGOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Bajshunden satt och ylade som sjutton en halvtimme innan jag skulle gå upp (tur för honom att han är sötast i hela världen) och hade dessutom gått och lagt mig alldeles för sent.
Detta resulterade i;
1.Somnade på lektionen
2.Var sjukt trött och betedde mig som ett litet emo hela dagen
3.Somnade på bussen
Men nu har jag ätit en massa massa ärtor och druckit te, så borde va på g lite mer nu. Fast jag satsar nog på å gå och lägga mig i tid idag!
PUSS

Mrs Peahead

Soft dag, Joss sov här och vi segade ett ganska långt tag, och nu sitter jag här ensam och segar. Men hallå vädret har pms och jag ogillar regn! Imorgon är det skola, äntligen har vi eftermiddagar så jag får sovmorgon. Underbart!
Här ska ni få veta något väldigt viktigt!

FINDUS ÄRTOR;
Får 5 ÄRTOR

ICA'S ÄRTOR;
Får 1 ÄRTA

EUROSHOPER'S ÄRTOR;
Får 4 ÄRTOR

RESULTAT;
FINDUS IS THE SHIET!
Euroshopper funkar fan IBLAND! Iallafall Energidricka och ärtor!
ICAS EGNA MÄRKE SUGER


TJAAAFAAAN :D

tjabbaaa :D
Freja in da house!
Nu sitter vi (jag, nicole, jeni och josefine) hemma hos nicole och snackar! Vi försökte hitta något som hände ikväll men det misslyckades, Nu berättar jeni om tower of terror och vi kollar på MTV! haha hon berättar med sjuk inlevelse ^^


jag i somras, bild tagen av Nicole!


Bild från gbg!

haha nu kom eddie upp i säääängen och la sig PÅ josefine ^^ hahah!

MIN SUPERCOOLA BLOGG: FREJA

PUSSILUSSISAR!!


Ed och jag ska gifta oss

Blev inge stan heller, för det skulle tydligen börja regna och det var dessutom halvmaran idag vilket innebar konstig och oregelbunden trafik. Så istället åkte vi till LIDL och köpte billigt godis och sen hem till Joss och pluggade massa. Sjukt duktiga vi är! Nu sitter jag ändå tillslut här i min stora säng och pussas med min älskade vovve <3 Men senare i kväll ska vi ut igen och hoppas på att något kul händer. Ingen vila här, men det gör mig inget!
PUSSS ha en trevlig kväll

Change

Ändrade planer! Jeni och Joss hade inte dragit iväg än, så jag ska följa med dem in till stan och... PLUGGA! Haha, vi är fett duktiga (okej de är fett duktiga som bestämmer sig för det, jag bara hänger på med min mattebok!) pusss!

stor mjuk säng på g!

Jag tänkte precis på hur himla mycket jag hunnit uträtta idag, men så tittade jag på klockan och insåg att jag visst inte hade gjort så himla mycket! Försökte komma ut och springa, men redan innan jag kom ner på spåret hade jag blodsmak i munnen och det gjorde så ont i huvudet, så jag sprang några minuter till och hoppades att det skulle gå över, men det gjorde det inte, så jag fick gå hem. Sen har jag duschat, druckit te och gjort en liten fruktsallad med hackad mandel och russin ovanpå. Himla gott!
Skulle vilja leka med någon men ingen verkar vilja leka med mig! Kan ju ta det lugnt och sätta mig i min stora säng och läsa en bok förståss, lika bra det för tror inte jag är fullt frisk.

Funderar på hur det skulle vara att bli Vegan? Inge mjölk i te't skulle det bli och himla svårt att hitta lunch, men vaddå, det finns soja, bananer och nötter?
Vad tror mina älsklingar?
PUSS

Vattenkokaren funkar igen!

Tjafan. Slapp dag. Men.. Från och med nästa vecka ska det inte finnas något val, jag SKA till skolan.. Men har vart duktig och räknat en himla massa matte idag faktiskt! Handla, kolla på en halv film och däcka mitt i den har jag också hunnit med. Lite halv slarvigstädat (lagt allt i en hög nedanför fotänden av sängen där man inte ser det) har jag gjort också!
Men nu kommer Emil, så ska sätta på mig ett par byxor och så ska vi åka till Willys och köpa chips till honom höhö

Kraschad Karriär som Tekokare

Vår... tekokare... är... trasig.....
Jag måste nu... åh vill inte säga det... Koka vatten... i kastrull....
PÅ SPISEN!!!!


Hemskt är det... Filmen var mysig iaf, men inte riktigt som jag förväntat mig. Inte alls som jag förväntat mig faktiskt. Inte så mycket Brad Pitt och inte så mycket om själva gänget "inglorious Basterds" utan.. Jag vet inte! Men hade gärna velat se mer av de två delarna!!
Nu är jag jättetrött så ska dra och lägga mig tror jag. Har lång dag imorgon eftersom vi har gympa och den ligger utanför vårt halvdags-schema på fredagarna (då vi har förmiddagar har vi även gympa på eftermiddagen och då vi har eftermiddagar har vi även gympa på förmiddagen). Innebär en dag från 8-16.30 plus en timme restid både innan och efter, aj!


Du är lite rolig du

Oj vilken bekvämlig dag det har varit! Matte (med stora hjärtan), Svenskan som gick så bra så då jag fick skriva en poetisk grammatiksaga halva lektionen och... Ränka matte andra halvan!!! Också till sist tyska som faktiskt är himla lätt och man bara stavar rätt!
Sen visade det sig visserligen att jag hade glömt både plånbok och matkort så det blev en mycket desperat och hungrig timme hem med bussar och tåg som gick på dåliga tider!
Men nu sitter jag här hemma, mätt, nöjd och glad med hunden hemma från dagis omkringspringande som en liten solstråle som dessutom håller sig på tomten och inte springer iväg, duktig kille!
Lite senare blir det bio med Emil (eftersom jag glömde plånboken hemma blir det att åka in tidigt för att hämta biljetter) Inglorious Basterds blir det, är himla tagad på å se den! Har börjat älska Brad Pitt också (himla efter jag är jag vet).
Någon i denna värld som älskar ärtor lika mycket som jag?

nytt armband och halsband :)


Ooops!

Men alltså! Hade bestämt mig för att klara denhär veckan (och från och med nu alla kommande också) galant! Men i morse då jag stängt av alarmet och skulle gå upp, vad hände då kan man tro? Jo jag somnade om! Och så vaknade jag klockan 12. När man slutar klockan 1 och det tar 2 timmar (göra mig i ordning ca en h, resa 1 h) från det att man vaknar till att man är i skolan så är det helt ingen ide att dra dit då känns det som!
Nu sitter jag här i mysiskläder, har kollat lite på datorn och bokat biljetter till Emil och mig imorgon för att se Inglorious basterds. Är sugen på å kolla igenom min tidningshög som bara växer, men tvivlar på att jag har tålamodet. Får hoppas att jag klarar av att gå på boxningn ikväll trots att hela min kropp skriker av träningsvärk vid varje liten rörelse, men så jag får bli av med lite otålighet. Jag råkar gilla att känna att jag har rört på mig!

Dagens knark

Här satsar vi på stadigt studiebidrag, alla MVG och pris på 15000 kr av skolan. Och en jävla massa mer teburkar! Mandlar, russin, ärtor och tacosås e gott som fan.
puss


hur det är att leva som en normal människa;

Dagen har gått superbra. Gjorde nå läxförhör på svenskan som jag inte vart förberedd på, men tittade ba liite på Emma för å åtgärda det problemet och det gick bra sen. Så ingen äcklig svenska blev det! Och så hade dagen plötsligt gått utan att jag fått varken skolångest eller hyperaktivitetskickar, utan jag satt som en normal människa, lite lagom glad sådär!
Hemma nu och ska.. Ja vad ska jag göra? Ska nog faktiskt ta det lite lugnt tills dansen börjar och under tiden fundera ut ett sätt att ta mig dit, eftersom pappa inte är hemma idag och Joss är på nå klassgrej i Uppsala så att jag inte kan åka med henne! Kanske borde skaffa moppe ändå?

 Mitt knark idag :o


Mitt knark idag :o

Läggdags

Dagen har varit lugn och skön. Vart med Emil, åkt till LIDL för att köpa en speciell müsli som tyvärr bara finns där (ja jag är emot lidl, puckat att köra in mjölk från TYSKLAND när vi har våra egna fullt kapabla kossor här) och billigt naturgodis. Ingen boxning blev det eftersom jag hamnade i nån svanka runt den tiden, så jag duschade, städade, ladda tvättmaskinen och bytte lakan på sängen istället! Var verkligen superlänge sen jag la mig helt nyduschad i nya rena lakan, det är den bästa känslan ever!
Men borde verkligen krypa in i dedär lakanen nu, har tidig vecka nu så det blir uppstigning klockan 6 imorgon. Super..
PUSSS godnatt!

Dagens kommentar(er)

Alex 7 år; Jag tycker om att blanda drinkar med sprit och sånt! Jag är jätteduktig och kan en jättegod *börjar förkara hur nman gör*
(sprite)

Alex apropå ingenting ; Aamen Daniel din mamma e ju död så de så!

Ny dag, nya tag

Wiiih vad det var mysigt igår! Vi skulle ju ha suttit ute på typ tippen eftersom min far skulle ha "fest" i huset, men hans kära flickväns lilla son blev sjuk så pappa åkte efter en snabb middag dit istället och vi fick huset i stort sett för oss själva. Ändå satt vi en del ute på verandan under solskärmen som skydd från regnet, på och invirade i en massa filtar runt en engångsgrill, det var kallt men trevligt! Fick två teburkar, massa örhängen och lite mer, tack älskade flickor! Det blev inte så sent eftersom vi alla typ nästan höll på och däcka i soffan i slutet av kvällen!
Idag ska jag förhoppningsvis vara med lite folk, men orkar inte göra mig i ordning förrän jag har fått klartecken. Känner mig ganska glad, men det är ju strålande sol ute också!

Vilket skämt..

Fick ont i magen på bussen i morse och då fick jag ångest för att jag inte skulle kunna koncentrera mig eftersom jag hade ångest för att jag hade ont i magen och därför inte skulle kunna koncentrera mig. JA det är förvirrande! Vände iallafall hemåt i mörby och har legat däckad på sängen hela dagen i stort sett. Drömde jättemycket hela tiden och i natt kunde jag inte alls sova, låg och vände och vred på mig hela natten och kliade mig i huvudet så det riktigt sved (pga hårfärgen, kliar alltid). Kändes som om jag knappt fick någon sömn alls, så var väll bra att jag fick sova massa nu, även om det fortfarande var lite oroligt.. 
Men nu ska jag börja göra i ordning maten tills tjejerna kommer! Det stod att det skulle vara sol och står fortarande att det ska vara det på den jättedetaljerade vädersidan yr.no, men är det sol? Nej det är det inte. Bäst för vädret att det bättrar sig..
Mitt hår blev förresten skrämmande mörkt, närapå svart.. Men det går väll ur lite efter ett tag som vanligt hoppas jag!
PUSS


happytimes

Helt plötsligt har allt blivit så himla roligt! Har varit så himla jävla peppad hela dagen och inte tagit det lugnt längre än tiden på bussen och tunnelbanan till och från skolan! Skolan. ååh jag orkar verkligen mycket mer nu, och jag VILL gå på lektionen. Särskilt nu när jag har komit igång med min älskade matte igen! Fast hela grejjen kanske beror på all Cola jag dricker under dagarna haha!
Efter skolan var jag bara hemma en liten stund och sen kom pappa hem och droppade av mig i täbban. Där köpte jag en present till honom eftersom han fyller år imorgon, ett par skor och en tröja/linne/klänning sak! Behövde verkligen nya saker kände jag hehe! Vill snart köpa ny väska också, något blått och någon färgad kofta/kardigan/tjocktröja av något slag och sen är jag så jättenöjd! När täbban stängde kom pappa tillbaka och vi handlade till i morgon eftersom tjejerna ska komma och grilla med mig!
Men nu ska jag gå och färga håret tror jag!
PUSSS


soliga lyckliga tider uppe på sälfjället :)


Längtar efter sängen

Är alldeles för trött för att orka skriva något alls egentligen! Har levt på cola och naturgodis idag, skolan gick asbra och efteråt kollade jag Joss och Freja på Harry Potter, asbra! Kom hem för en liten stund sen. Imorgon är en kort dag, 12 till 4 typ!
Hann med att köpa min älskade plånbok idag också, puss på den
GODNATT!

RSS 2.0