Lite drasiskt, spontant, kulkul

Och så har man i år igen på typ en timme bestämt sig för att åka på ridläger i sommar med Frejs igen!
Fett kul ;D
1-7 Augusti på Åby igen, så nu hittar vi till city (=Konsum) xD
Nu vet alla det!


Min söta lucinda förra året <3

3a i hopptävlingen! Pga duktig hästis dådå kanske men (A)

4 SMÅ DAGAR

VEM ÄR STÖRSTA FIGHERN HÄR VA?!
Jo det är JAG! För jag lärde mig minsann att SPARRAS idag!!!! Ba typ, körde och BOM, jag dog inte!!

FLYTTAR PÅ LÖRDAG; FÅR MIN LÄGENHET PÅ FREDAG <3
IIIIH happy day!

Helt övertaggad från boxnignen haha!
PUSS på alla, ha en fin supersolig vecka, det ska ju bli varmt nu igen!! <3

weeekend

Iiih sitter och väntar på världens långsammaste och största tidsoptimist till far för att åka till IKEAA, supeer.
Om EXAKT en vecka så flyttar jag, love på det!

Inget viktigt finns att tillägga, hela helgen fullplanerad, middag med boxningstjejjerna ikväll
kissäs

TGIF (imorgon iaf)

Har inte sirekt något speciellt eller kul att skriva om tror jag!
Skulle ha jobbat idag men NEJ, jag får tydligen överleva på 12 kr fram till söndag? Nja eller inte, ska låna av pappa :(
Men det låg ett 12pack daim på min säng när jag kom hem som min söta mormor hade lagt där, då blev jag lite glad dock (A)
Sen nu har jag tränat igen, och vilken ENERGI jag har!!!!! Har jag faktiskt blivit mer vältränad och fått bättre kondition eller har passen blivit lättare? KAnske var fett värt att låta kroppen bygga upp sig några veckor.
Känner mig dock EXTREMT uppsvullen i övrgt, åt en godispåse ör 20 spänn OCH en påse chips+dip igår- SJÄLV.  Gott men aah, vart finns min självkontrolls spärr!?!?!?!?

Imorgon har vi kortis dag och sen ska Emma och jag hem till söta Adam <3 och sen blir det lite ikea och köpa färg på lördag, så himla taggad! kl 13.30 nästa fredag blir lägenheten MIN!! (10% iaf, resten är ju pappas)

Ah hej jag är jävligt tråkig och random som fan, kiss(as)



totally random, MEN det var sol idag(!!)

Tänk om..

..jag besatt förmågan att plugga. Då skulle jag kunna få fett bra betyg i tyskan som vi har skrivning på imorgon, och även matte som jag behöver göra ett prov i och få VG+ för att FAKTISKT få MVG i MatteB!!
Det skulle vara kul


Fick skjuts hem idag, pwnade sönder <3

random


Jaa, det skulle ju INTE vara sol idag, men vem har legat och stekt typ 2½ timme nu i alla fall? Haha!
Blir galet filosofisk när jag solar


Jag leker kurragömma med mig själv, och jag håller på att förlora.


Sockerberoende, ge mig NU. Klarade mig utan igår faktiskt och typ Äpplen fungerar INTE



12 DAGAR

Hmm. BRA DAG. FU
Ställde väckarklockan på en timme för sent, ringde 2 min innan min buss gick (y) Detta innebär att jag missar hela idrotten som jag behövde gå på för få mitt betyg. Sen har skitungen i garaget druckit upp min apelsinjuice som jag BEHÖVER på morgonen, annars går hela dagen åt helvete.
Så skiter i all skit idag, stannar hemma och gör de sista på engelskan- redovisning imrogon. Det är ändå sol idag och jag har min Eddie bus <3 (som jag dock hittade en liten äcklig snigel i pälsen på magen på när vi låg och kollade legend of the seeker i min säng nyss :( )
               
Eddie bus tittar på elgeen, det var inte att elgeen var där som var hans problem, den brydde an sig inte så mycket om. Det som var hemskt var att alla brydde sig mer om den än om honom! Shit stackarn <3


Fuskar lite med blogg och Fb fan

Duktiga mig pluggar och pluggar! Men det är inte så hemskt tråkigt fatiskt, man ska vara lite säljande och just Australien är ju rätt intressant faktiskt. Har dock en jävla bit kvar, har skrivit om 4 av 14 dagar än så länge OCH ska göra en Powerpoint också ._.
Men jag myser lite med te (vilket var jävligt länge sen! typ pga det varma varma fina vädret som har semester idag) och bullar. Är det något som pappas kära sambo kan, så är det FAN att baka! Speciellt bullar <3


12 DAGAR KVAAAAAAAAAAAR <3<3<3

PUSSSS

En sån vacker dag det är!


SAJJK
jävla day after tomorrow, flera små strömavbrott, ett större, en JÄVLA massa åska och begablixtar och på e sekund det värsta spöregn människan skådat!
Lite kul ;D Dock jobbigt när internet stängs av. En bra tid att plugga, JA, men behöver internet för att göra det faktiskt! Men nu funkar det igen, supeeer ;D


13 DAGAR!

Sommar sommar sommar sommar!!! ÄLSKAR DET!
Har legat och stekt heeeela dagen, och sen drog jag ut och sprang lite också. OFC slog man rekordet IGEN (Y) 20 min och 38 sekunder, FRÖKEN PRO!
så nu är jag ett litet muskligt negerbarn (Y)
Ska in till stan och Gliiida med Emma nu Kisses kisses <3


Ah jo, vi hade ju då en ÄLG hemma i tisdgas (y)

Idag har jag:

+Kommit i god tid till OCH väl utfört ett nationellt prov i Matte B
+
Köpt en nagelfil som jag har behövt i ett halvår
+PLUGGAT
(!!!!!) till engelskan A's sista delmoment
+Solat OCH till och med fått färg!
+Varit ute och Sprungit och slog senaste tiden med 48 sekunder. DVS nu 5 km på exakt 21 min
(=4 min och 20 sek/km)
+Köpt ny mobil (råkade misshandla min till döds igår, RIP </3)

Sony ericsson AINO, som jag har velat ha sen den kom ut i höstas! Happyface!

Galet duktig idag

Bara 17 dagar kvar <3


Sun in my face

Well good afternoon!
Sitter på terassen i denna underbara sol med islatte och försöker göra engelskaprojektet (svårt eftersom man knappt ser något på datorn pga den extremt starka solen- SYND, haha!) en tvåveckorsvistelse i ett engelsktalande land med aktiviteter varje fucking dag. Och självklart väljer jag Australien där allt ligger tusentals mil apart, så jag väljer att göra en rundresa, vilket var lite dumt eftersom man då måste börja tänka på hur lång tid det tar, om man ska åka bil, eller flyg och vart flygplatserna i så fall ligger. Det verkar finnas många men.. Hur mycket bryr sig vår engelskalärare om hur exakt planerat det är? Jaja, vi fick iaf deadlinen förskjuten från på fredag tills på tisdag pga vi missade en lektion idag för Nationella, thanks god!
Nationella gick rätt bra faktiskt, kom igenom hela provet och var inte HELT ute och cyklade, trots att jag bara gjort typ halva matte B :D Så kanske till och med får VG, men man ska inte hoppas på för mycket.

Vill komma ut och röra på mig, men vill inte missa soltimmar, och när jag för EN GÅNGS SKULL börjat plugga.. Så är det himla dumt att lägga av!

Ska försöka fortsätta typ nu.. Bleeh!
Kissäs


SOMMAR FAAN <3
ser typ inte hur bilden ser ut för de e för ljust, MENMEN


Godis


Love isn't blind, it's retarded


Sunday night

Omg klackan är över halv 9 och det är fortfarande fint och soligt ute! Heeeelt underbart!

Har förresten precis kollat på halva hitta nemo, GUUUUD vilken underbaar film alltså hahaha! Borde man verkligen kolla på lite oftare. Ska kolla på den snart igen, för nu var det med svenskt tal och den e så mycket bättre på engelska
Just keep swimmin, just keep swimmin, just keep swimmin swimmin swimmin

19 <3

Segt, skola imorgon. Pappa kom just hem med älsklingsvovven <3
ligger och läser för sörsta gången på typ evigheter



Klackarna på hans skor är lika rundslitna som ett radergummi blir med tiden. Som om han går omkring och suddar ut de misstag han begått.

Wakey wakey surpriiiiiiiise

Hej och godmorgon, du ska om en och en halv timme infinna dig i tibble teater med pippikläder och flätor för att framföra en dans du inte är 100% säker på inför ett mindre hundratal pers. Good luck, ses snart!


Joss: Hej godmorgon, är du vaken, eller sov du?
Jag: Jag soveeeeeeer, ööööööööööööööööööööööööh va eeeee dee?
Joss: Men bra att du vaknade då..
Jag: (NEEEEEEEJ inte alls!)
Joss:.. för vi kommer om en timme!
Jag: Huh? WHY?
Joss: Men det är ju dansuppvisningen idag!
Jag: .... neee??? SHIT!


Snyggaste evööööööööööööööööör

Men jag/vi/gruppen överlevde iaf! Skönt att fått det gjort, fungerade ändå ju!

21 dagar <3

Jag måste plugga
DÄRFÖR kollar jag bilder på killen i legend of the seeker. Han är min framtida man. Bryr mig inte ens om att vi inte kommer få mina svarta barn som jag vill ha, för han är bäääst <3


TORTERAD och fortfarande lika hääääät <3

23 Dagar ;D

Någon som vill höra om min dag? NEJ FÖR DÅ KOMMER NI BÖRJA GRÅTA OCH SEN ANTASTA SL HÅRT! Och det vill vi ju inte ska hända dem..
Åh allt gick som vanligt, det var inget stopp eller speciellt, det var bara mig de hade något STARKT PERSONLIGT EMOT ._.
Bajskorvar

Men sprang i morse innan skolan idag, och det gick dock suuper ;D Förbättrade förra tiden från i söndags med EXAKT 1 min, dvs nu 5 km på 21 min och 48 sekunder, skitnöjd :)

Har sedan gått på en hopplektion, kom runt banan tillslut, så det var ju bra!
Nu får man väl see vad som händer.. 'Aight?
OUT

24 dagar

Sena veckor suger, är ju lika trött ändå
Mysig dag idag dock

Rubriken says it all, längtar, som ett barn till julafton. Finns de inga chokladkalendrar kvar?


Skrytis ;D

Who's tha man who's tha man, I'm tha man I'm tha man!
Har inte sprungit på typ ett år snart eller mer tror jag (förutom ett failat försök på en km på en kvart när jag var sjuk och en halvtimme på band som inte räknas) men idag bestämde jag mig ändå för att försöka och satsa på hela 5 km (vilket förut inte var någon big deal, men konditionen är ju inte riktigt vad den en gång var)
Trots detta sprang jag på 22 min och 48 sek!!!! Det bästa typ någonsin etersom jag förut satsade på att springa en mil och då behövde mer uthållighet och det tog lite över en timme med 5+5 km och jaa!!! GAAAAAAAAAAAAAH så glad!!! Och jag som var tvungen att bli typ TVINGAD att vara med på vårruset med Freja, Jessi och några (om man är 6 pers som anmäler sig som grupp får man en picknickkorg x)) Men fan det kmr jag ju klara GALANT!
Hih!


Igår varförresten asamyyyys med grill med Adam och hans vänner, dock märkte jag att det var fett kallt när vi skulle hem, så är liiiiite småsjuk nu, men inge farligt alls. Ska åka och kolla i min lägenhet senare idag när Papi kommer hem från landet IIIH


GO OCH GLAD KEXCHOKLAAD
PUSS


Dear lördag <3

Okej snacka om promenad Freja och jag tog igår, och snacka ont i fötterna vi hade efter 2½-3 h i converse! Men det var jätteskönt och trevlig ändå, dock typ dckade vi båda när vi kom hem till Josefine efteråt!
Taggad på en liten rolig dag men.. Får se vad som händer ju. Ska träffa emma lite senare :)

Fått från Emma, och fan vad den sätter sig i huvet, fett skön, tar det bästa från låtar som jag inte ännu helt har lärt mig att lyssna på (Y) Blame it on the pop


Bästa sovtröjan och nytt nagellack! Har också fixat latte lite skönt i sängen, laddaar för lööördag!(a)


Blev inte mördad av killen på Tacobar idag!

At Last är det fucking fredag igen! Helt otroligt vad duktig med skolan jag har varit denna vecka, både gått på lektionerna och varit aktiv! Känns riktigt bra. Klockan är halv 8 och kom just hem eftersom att Emma och jag glidit runt på stan och träffat lite människor, också har jag klippt mig!! Var jätteläskigt men gick faktiskt rätt bra, det är inte sååååååå kort :) Dock typ småsomnade jag heeela tiden, speciellt när hon fönade (vilket tog typ 30 min!??!) Haha fett pinsamt typ :P
Ska prominixa med Freja nu etersom jag har träningsabstinens och inte vill springa (=svetta ner mitt nystylade hår!!)

28 dagar kvar till lägenheten <3<3


VARFÖR ser det ut som om jag har rökt på, samtidigt som jag käner mig både fett flummig, taggish, hyperaktiv och galet trött samtidigt!?!?

Lägenheten

Så var kontraktet avklarat, fett scary att skriva på typ 1000000000 gånger men aah, hon som sålde var jättesnäll :) Senast den 4e Juni blir stället MITT!
Måste köpa målarfärg/ett HELT nytt kök tills dess dock ._.
IIIIIIIIIIIIIIIIIH! <3<3<3<3


OMG!!!

Skriver kontrakt IMORGON!!!!!!!!!!
Om bara överförmyndaren och föreningen ger oss ett OK (vilket de inte har någon anledning att inte göra) så är det fucking 1 JUNI SOM GÄLLER!!! <3<3<3<3



Att sjunka genom jorden


Men den såg ju bättre ut irl, såg den inte ens först när jag kolla dit!

Kärleken


Seven-seven with a lime will keep me safe,
Long enough to stop the thought of your embrace inside my head
The lies that I've been fed
Throw it back behind my lips the pain is gone
Line 'em up and knock 'em down the night goes on and on and on
To let me cope with this disaster

Valborg

DET ÄR 1a FUCKING MAJ IDAG OCH DET ÄÄÄÄGER!
Hade en galet underbar kväll igår med massa roliga människor! Ingen brasa dock men.. Egentligen, vad gör man vid brasan? x) Hade det så himla bra utan en sån ändå!
Är nu hemma hos emma för att ställa oss i hennes älskade dusch, hälla i oss massa mat och så tattar jag lite av hennes kläder också hihi <: Sen ska vi ut och träffa Adam som vi tyvärr inte hann träffa igår :( och kanske lite annat folk sen igen, får väl se vad kvällen bjuder på :)
Kisses and hugsies fån en nyblivet rik (pengar idag = happyfaaace) överlevare från vintern <3

RSS 2.0