Gal1!

Jag sov över 14 timmar i natt. somnade typ innan 03.00 och vaknade exakt 17.20 (Mormor- vi hade idrottsdag och ingen hade sagt åt mig vilken gren jag hade blivit tilldelad, vilken tid eller vilken plats så missade inget!). Det var HELT sjukt. Hur fan gick det till? Resultatet är iallafall att jag nu klockan 04.44 fortfarande är vaken. Börjar dock bli lite trött tror jag, kanske kan ta en tupplur på en timme innan jag måste upp till skolan? Men hallå, hur svårt ska det vara att vara vaken i typ 20 timmar lixom?

MEN KOLLA HÄR
Det jag väntat på i över 1 år och 4 månader inträffade iallafall idag klockan 21.30! 1a delen av Harry Potter och Dödsrelikerna på bio! vet inte vad jag tyckte, men tror den var bättre än de senaste ändå! Kommer ihåg att jag åt jättemycket popcorn och att folk blev galet irriterade på Frejas och mina kommentarer (sjukt glad att jag hade dig, hade ju inte gått annars!) men vi lärde oss att viska tystare sen. SÅÅÅ många detaljer, till exempel färger på klänningar och allting spom de gjort FEL! GALET!

Sitter och äter mandariner och knäckebröd(finnkrisp och wasa sport) med ost eller philadelfia(vitlök och örter) med gurka. Nya dieten/beroendet, yumyum! Också dricker jag massa te också:) Också Fb chattar jag med pojkvän (som äter vanilj, äpple, kanelglass vilket låter GALET gott men får mig att känna mig hälsosam<3), bara vi i hela världen som är vakna! Det otroliga är att det inte har laggat en enda gång helle på typ 5 timmar. Grattis facebook!! (bara för att inga andra använder den. men ändå)

Innan jag slutar vill jag påpeka att jag har världens sötaste bebisar, varför i hela världen har inte mer människor råttor? Ungefär det perfekta husdjuret (speciellt Elliot och Tara) <3
Natti/morrrrrn <3

Bebisarna


Längst fram, helgrå över ryggen; Elliot
Mitten, grått streck över ryggen och lite fetare; Tara
Längst bak, världens vackraste mun och haka; Vlad


Elliot sitter och tjockar sig
Tara ligger som en död bebis
På skeden ligger mannagrynsgröt som var som bästa godiset ever ;)

Dags att återupptäcka veckans roligaste dag;

Puggsöndagen
Trodde minsann att jag var helt otroligt duktig som tillslut för första gången har vaknat relativt tidigt sen jag kom hem i onsdags, alltså typ ca 11! Dock upptäcker jag att klockan är 1 efter ett tag då jag gåt tomkring och påtat i lägenheten. Hur gick detta till? Måste ha somnat om utan att ha märkt det en stund innan jag gick upp typ? haha men men, det är fortfarande inte i närheten lika illa som de senaste dagarna. Nu blir det plugg. Försökte just värja mig och började redigera min fb profil och ta bort människor jag knappt vet vilka de är, men det var fett tråkigt och typ ännu värre än plugg för det är faktiskt relativt poänglöst i jämförelse så gjorde helt enkelt bara första sidan lite slarvigt.
Just nu springer Elliot omkring i soffan, över bordet och hela mig och är bara så supersöt och nyfiken så detär helt galet! Hon försökte nyss hoppa ned i min tekopp och nu sitter hon  plötsligt på min axel, allt medans jag skriver, myspys :) Dock har hon en liten förkälek att krypa in under mina tröjor, genom halsen eller ärmen, smått obehagligt men ah, gulligt såklart!
Okej, plugg var det ja. byebye


Har man set sötare eller? Tror inte dte va :)
Tyvärr käns det som om camen håller på att break down'a, precis som resten av min stackars dator. Kämpa på datorn! <3

@home

Känns typ relativt riktigt poänglöst att blogga för tillfället käner jag. PAllar inte typ. Men nu ligger alla och sover hemma hos mig innebär att det inte finns så mycket annat att göra så kan ju passa på bara för en riktig updates skull.

Gran Canaria var awsome! Stod att det skulle bli ca 22-24 grader hela veckan och typ lite molnigt nästan alla dagar men icke. det blev närmare 28-30 grader varje dag och molnigt EN dag (vilken var rätt skön ändå)!
Så nu har man fått färg igen :) Var riktigt skönt att bara chilla sönder (på något sätt lyckades jag tvinga mig själv att glömma alla skolbäcker hemma trots att jag hade relativt mycket plugg pga sjukdom) och kunna göra exakt vad vi ville :)
Men sen när vi kommer hem händer ju det galnaste; Världens sötaste bästa grymmaste pojkvän nr1 ger mig 2 råtttor! Det som jag har tjatat på om så länge att jag vill ha! Två bebisflickor på 7 veckor med finaste buren med flera våningar och hela grejjen. Elliot (som jag alltid har sagt att hon ska heta) och Tara (Tara är vlads) heter de och de är gråa och vita och mjuka och lena och gosiga (Fast elliot kan vara lite spattig, vet inte riktigt om hon är lite nervös eller bara superhajpad). Och svansarna som alla har så mycket emot är så inte äckliga utan så galet häftiga. Man kan verkligen känna hur de håller balansen och håller fast sig med hjälp av den.
De är smarta mina bebisar :) börjar redan avspegla sig på min personlighet då de gillade teet som jag hängde upp i buren :) gryymt!

Aah, har väl bara vissa mobilbilder på allt och detta är vlads dator, men de kanske komer upp någon gång.
Ska försöka kanske plugga nu då min pluggsöndag kommer bli för full annars, men är så tråkigt när alla här sover, både vlad och bebisarna ._.
JAjajaaaaa nu har ni fått fetaste utläggningen hejdå xoxo x)

Sol värme och ba bäst

NUU om en kvart drar emma och jag till arlanda för Gran Canaria!
Nu ska jag bli brun <3 HEJDÅ <3

RSS 2.0