Härlig april <3

Idag har varit en riktigt somrig dag! Okej, först drog jag till doktorn igen eftersom min medicin inte funka, men sen så har jag suttit/legat och läst/lovit i solen hela dagen (någon gång kröp jag typ in och lade mig i soffan, kommer inte ihåg det, men vaknade där???) och sedan vid 5 cyklade jag till täbban (jättebra för min hals, hosthostfuckinghost mycket ickeironiskt) men det var skönt som satan då jag nu inte tränat på 3 veckor och det brände härligt i rumpan! Provade massa bikiniöverdelar som inte passade alls vilket totalt sög, sen köpte jag ny medicin och sen nya solglasögon! Asnajjs, svarta med gula sidor ;D
Bebisarna har varit ute massa occkså, men Elliot är fortfarande en liten fegis och vill bara springa in <3
Tror jag fått lite färg idag fan!
Det stank mördarsniglar (sopor har jag fått reda på att det är egentligen men jag tycker de e mördarsniglar) vid tibble, både på väg till och från täbban, kunde inte cykla snabbt ehller för de va grus och jag är livrädd för att ramla, litar inte alls på cykeln just nu, det vär äckligt.

'Nu ska jag äta Paj! hejdå!

Allmänt epic...?

För några veckor sen skrev jag här att jag letade efter söderte i lösvikt en morgon, och sen upptäckte att jag inte hade koll på vad som fanns i alla burkar. Nu har jag fått bättre koll, kommit ihåg det gamla mönstret (lite jobbigt dock för en massa har börjat ta slut och burkarna blir då fyllda med nya teer och då blir det knas), men tydligen inte tillräckligt bra. IDag lyckades jag upptäcka att jag faktiskt visst hade söderte på lösvikt! ojojoj knas i huvudet.. Den stod nere vid randomburkarna.
Just nu är jag dödstrött efter att inte ha gjort mycket alls. Gick till doktorn i morse efter att ha vaknat av ännu en hostattack, fick inte sova många timmar då jag spenderade min tid med att hosta tills jag spydde i natt. Fick en jättestark grej nu så hoppad på att få sova! (den gör så man blir trött också så :)) Det sjuka är att jag inte känner mig eller över huvud taget faktiskt är sjuk i övrigt (förutom att jag kände mig helt högtrött idag när jag knappt sovit något och hade ont i halsen av att jag hostat för mycket). Så det suger!
Lol fett mycket random, läs novellen om ni vill, borde kanske ha skrivit den på nationella istället?
godnatt

Gammal goding!


Finfint

Bara jag som totalt älskar denhär reklamen? Den är så skön, musiken och allt, blir glad varje gång den kommer!


Kollar på Jobbjägaren och försöker börja plugga matte, hon det handlar om skäms över sin mun som fan för hon har dåliga tänder så hon har svårt att le (vilket är viktigt när man e på interjuv tydligen) så hon fick ett tandläkarbesök att fixa sina tänder. Hon blev så otroligt lycklig och börja gråta så jag börjde nästan också gråta, hon va så glad över det, så fin <3
haha blödig, men nu MÅSTE jag plugga ffs, prov imorgon :(
bajbaj

Lägenheten som gud glömde dammsuga

Äntligen e de liiiiite fräschare här fan, känns bra, och har tvätttid till lite senare också :) bara läxorna kvar (labbrapport och 40 materiallärafrågor som de e prov på på onsdag) som gud även glömde att göra också. Han har varit slarvig de senaste veckorna! Bebisarna ligger och sover i min säng, jättepussiga :)
Funderar på att dra till täbban och köpa en matta.. och kanske träna på samma gång, men mår ju lixom inte helt bra faktiskt. Fast var en jävla vecka sen snart så... kaaaaaaaaaaaaanske går på yogan :)
Bara 25 dagar kvar till malta med mormor! :D
hejdååååå

Ute!

Litar inte på Elliot, men Taribari är en liten fegis så tog ut henne för att sniffa lite på naturen innan jag drog! Ska köpa koppel åt Elliot när det blir lite varmare :)



Älsklingar <3

VAD skulle jag göra utan er? Ni ger mig små lyckopuffar heeela tiden, bara när ni ligger och sover i luvan och jag ska gå förbi för att gå på  toa och Taribari ligger på rygg med tassarna i vädret och Ellipellibusiot kollar upp på mig med sömndruckna små pluttögon :) lite ledsen blev jag just då fröken Elliot tuggat på kanten på luvan på min jacka som låg i soffan men.... Kanske borde skaffa en ny till nästa vinter ändå. Det är så värt det! Haha snackar om råttor men alltså gud, de är så glada, söta, underbara, sociala, speciella och kärleksfulla :) också luktar deras päls JÄTTEGOTT! (frågar fortfarande mig själv om det som sagt bara är jag som umgåtts med dem för länge? Men det spelar ju ingen roll så länge jag gillar det :))

Försökte nyss spela lite pianot men fick jätteont i lillfingret varje gång jag använde det så det sög ju :( Annars ska jag dra och träffa Freja och Jessi vid Ica snart och laga middag med dem, myspys :)
PUSSS

Aggresiva!


Favvoluvan, en av de få ställen de accepterar att sova tillsammans på!

RSS 2.0