Insändare


Käre dusombestämmerhurlångentimmedagveckamånadochårskavara
DU STRESSAR SÖNDER MIG
Jag KRÄVER typ iallafall typ 4 små ynka timmar till på dygnet. De skulle göra SÅ mycker för så många människor! (+mig..)
Tack på förhand
MVH
Den stressade => utpumpade Nicole
________________________________________________________________ 

Mvg på den.
Over and OUT


Färdiiiiig!!!

Köket är vitt och svenskauppgiften är  både skriven och inlämnad! Känns GRYMT! Ska bara duscha nu. Och sen vill jag gärna ha in ugnen och kökslådorna i köket rätt snart också och bode riva ned plasten som är för hela hyllan med både massa mat och porslin och gör det helt oframkomligt! att få in diskamskinen skulle vara kul eftersom disk från de senaste dagarna nu ligger i halva lägenheten. ugnen står bredvid matbordet för tillfället och det är bara rätt svårt att typ ta sig fram alls här för tillfället. HM. Göra om kök är fett med komplicrat. Men det är fint och så INTE rött! ((:
Tacka vet jag sena veckor <3
Godnatt (efter en grymt behövlig dusch, kanske lite städa, osv osv)

trötttrötttrötttrött men ändå så pigg

Tillfällig vapenvila

Okej, för att kriget ska kunna fortsätta härifrån behöver jag en allierad. Vlad kommer snart, annars få pappa hjälpa mig imorgon.

klockan är 22.20. Fredag. Galet trött och mosig. Satt och bara gjorde ingenting, kollade igenom de senast inlagda annonserna på blocket. Såg denhär lilla bilden. Nån blandras.

Alltså de e så fula, hahaha! Men de e säkert fett söta egentligen kanske. Men se bara så han längst ned lider, helt utsträckt, samtidigt helt mosig, haha helt underbar x) det är mosigt om något.
Såna små tråkiga saker gör en trött mig så glad.
Hade bara behövt lite choklad nu så skulle allt va perfekt, men bangade på at åka till mörby och köpa tidigare då min affär precis stängt, så nu får jag väl skylla mig själv.
EH godnatt

Svett, blod och tårar

Det har under kvällen brutit ut ett krig mellan en flicka och hennes fula kök i danderyd. Utgången är ännu okänd.

Okej, svett blod och tårar är inte riktigt sant, men svett (till stor del eftersom jag typ klättrar på väggarna och är så nära taklampan att jag är rädd att bränna upp mittt hår eftersom lampan liknar den jag hade som sänglampa förut som satte eld på min kudde och den som jag har nu som är en utmärkt, men relativt illaluktande nattfjärilsdödare-de brinner upp), damm, små bitar ful röd vägg som ramlar ner, en jävla massa för jävliga skruvar och antagligen snart ett antal brutna naglar.

ÄCKLIGA hål.. speciellt detdär för kan fan inte fixa skiten..

Renovera folks hem är ju då inte en kommande karriär för mig kan jag ju bara konstatera, IKEA byggset- där går gränsen.
se fram emot att kladda med lera på väggarna snart, om jag lyckas dvs.
BLEH


Den undre skruven ska DÖ


RÖJA I KVÄLL

Ah, i mitt kök. Och det är inte så stort. Men tillräckligt stort för att det ska vara jobbigt att skruva ned alla hyllor, gardinstänger, krokar osv, och fylla igen hålen detta förorsakat med spackel nu i kväll. Alltså, min nivå av skills inom detta område är okänt, så är lite nervös. Kommer dock bli värre imorgon när jag ska måla, "ha tålamod" sa min far. HEHEHE.


Det röda ska BORTBORTBORT
Och kan ju bara tillägga att köket inte RIKTIGT ser sådär tomt och faktiskt rätt stort ut nu för tiden alltså..

Lite i form iaf!

Nicole Malin Rebecka Burstein har varit ute på en lyckad springrunda för första gången på EVIGHETER. Den senaste var någon gång i början av när jag hade flyttat in här (början av juni) och den gick bara okej. En kvart tog det, inte jättelång kanske, vet inte, men OJ vilken FART det var! Och fy SJUTTON vad skönt det var, värsta springet i benen! Gäller bara att hålla i det till den 3e september, då jag tydligen ska springa tjejmilen. Men bra med ett bestämt oföränderligt mål som jag lixom dessutom har (ska snart) betalat 300 jävla spänn för... Men de blire värt, hoppas jag!
De e bra att jag är trött för då kanske jag somnar bättre. För NU är det nämligen dags för första gången PÅ RIKTIGT jag ska sova ensam (de senaste gångerna jag har sagt att jag ska göra det har nämligen min käre make kommit hit lite senare ändå:)) i min mörka lilla lägenhet (läskig mörk hall) sen antingen början av augusti (då detta skedde typ en gång) eller mitten av Juli, kommer inte riktigt ihåg. Det är defenitivt denna gång. HJÄLP.
Men först ska jag fixa hälften av mina naglar som jag missyckades med att måla i morse fastän jag tog fett lång tid på mig och var FETT försiktig. Förstår inte hur jag failade så brutalt.

Detta gudomliga nagellack fick jag av Jessi (random bild från google)
Helt kär!

Hej jag e typ endorfin/adrenalin hypad av träningen ((:
GODNATT


goodiegirl

Alltså jag har verkligen världens bästa brudar, superkväll och JAG lagade typ FETT GOD MAT! Gjorde wook, som blev sådär resturangig, fett stolt faktiskt! erkänn (:


dags att sova ensam för första gången på.. VÄLDIGT länge? lite ångest, men.. får väl gå bra, borde somna snabbt av matkoman. Plugg, träning och lite mer städning (popkorn är ej golvvänligt) imorgon - söndag- tagga...
PUSSS

((:

Har pluggat, tränat, duschat och skickat in engelskan, är så GRYYYYYYYM <3
ska packa upp all min tvätt nu också ((:
PUSS

pluggplugg

Jag var juste med om en näradöden upplevelse. Typ.
Jag skulle koka te och väntade i typ 10 min. Vattnet kokade inte. HERREGUD den hade gått sönder. Men sen märkte jag att det var kaffebryggaren som var i eluttaget, så satte i vattenkokaren och då gick det bra, dagen är räddad :)

SKOLFOTO :(

USSHC. Den stora frågan är. Ska vi banga så vi inte får ännu ett hemskt foto i samlingen som folk kan skratta åt? Motargumentet är att det forhoppningsvis inte blir värre än förra året och då behöver de inte kolla på förra årets bild för att veta vem jag är utan årets som är lite mindre hemsk iaf!
what to do?

Men iaf. Checka töntiga tider, och ja, de är seriösa..

Fotografering för skolkatalog:

Måndag 2010-09-20

Starttid Klass/grupp

08:30 Gruppbild: ESD09A
08:45 Porträtt: ESD09A

09:14 Gruppbild: TEID08A
09:34 Porträtt: TEID08A

10:05 Gruppbild: TEID09A             (vi fick något normal tid iaf! ((: )
10:20 Porträtt: TEID09A                 

10:53 Gruppbild: TEIT08B
11:08 Porträtt: TEIT08B

11:28 Gruppbild: SPE09B
11:48 Porträtt: SPE09B

13:09 Gruppbild: ESD10A
13:24 Porträtt: ESD10A

13:47 Gruppbild: SP10
14:02 Porträtt: SP10

14:32 Gruppbild: SPE08B
14:47 Porträtt: SPE08B

15:20 Gruppbild: TEIT09B
15:35 Porträtt: TEIT09B



Nu måstemåste måste jag fixa massa engelska. 'pallar inte, vill sova. Pussssss

Värsta.. kemisten? fysikern? experiment?

Okej. Min poäng är att jag har varit lite galen och experimenterat idag, och jag har ändå inte haft någon kemi! Jag vet alltså inte vilken kategori jag ska sätta dem under, men de e väl lite småkemiskt iaf kanske?

Experiment nr 1:
Avsikt:
Hålla sig vaken i skolan efter en sömnlös natt
Tillvägagångssätt: Dricka en halv kanna kaffe
Hypotes: Borde hålla mig vaken, om än dock både seg, hajjpad och extremt kissnödig.
Resultat: Att inhalera en halv kanna kaffe utan väldigt mycket mjölk leder till EXTREMT illamående, speciellt då man åker tåg och läser samtidigt och då man måste koncentrera sig och titta på en datorskärm samtidigt. Ej kissnödig men dock relativt både seg och hajjpad. Åkte hem och sov.
Slutsats: Gör inte detta hemma.

Experiment nr 2:
Avsikt:
Inte ta slut på mitt äpple/päron te samtidigt som jag vill ha ett karamell/äpple te
Tillvägagångssätt: Fylla halva tekupan med te av smak karamell och andra halvan av tekupan med tew av smak äpple/päron
Hypotes: Borde bli fett gott med karamell/äpple, tänk karamelliserade äpplen. Såna de har i pippi på julen!
Resultat: Inte äckligt, smakar bra, men lite för mycket äpple kanske. Eller relativt normalt te? dock fortfarande för varmt när detta skrivs!!
Slutsats: Nästa gång tar jag mindre äpple (tur det eftersom det är det som håller på å ta slut och de inte hade fått in de i affären jag köpte det i senast jag var där), men ändå fett gott! och det är bara att experimentera på i framtiden.

Känner mig lite duktig ((: och fler experiment har fan gjorts idag! Men alla ska vi inte prata om.  Nu ska jag blåsa på mitt karamell/äpple te och försöka plugga lite kemi för förhör imorgon (min egen kemi äger den jag måste plugga på dock)
PUSS

TGIF

Lets go home and study some more..

Yes, så kul har man det.. Men har man varit sjuk så hamnar man en hel del efter och tvivlar starkt på att min alldeles för korta helg kommer att bjuda på många timmars möjlighet (eller ork) till att plugga, så är väl bara att passa på.
Min väska gick förresten sönder idag. Har en tygväska till alla böcker eftersom det blir så jävla tungt och trångt i vanliga väskan annars, men den gick sönder. Först när jag skulle gå från sista lektionen så lossnade ena handtaget. Sen när jag var vid östermalsmstorg och skulle springa öve perrongen för att byta till mörbytåget som redan stod där så bestämmer sig den andra remmen för att släppa taget också så väskan ramlar, jag skriker och mitt tåg åker. Det är typ inte okej att ha så mycket böcker?

 
Jaa, röda markeringarna visar vart handtagen skall sitta EGENTLIGEN, men hur väskan ser ut nu.
Menmen, ska läsa lite kemi (fett lätt dock, typ samma som i 8an än så länge)
PUSS 

Alla gillar brudar

Sån otroligt najjs dag idag alltså! Genomled en HEL skoldag (9.30-17), även om jag fuskade lite och drog och klippte mig på den 2 timmars långa lunchen som dock förstördes totalt och gjorde mig lite sen då det tog 40 min att komma från Gärdet till Mariatorget (typ 10-15 min normalt) eftersom det tog ett antal timmar att fixa ett växelfel ända borta i liljeholmen?
Håret blev acceptabelt, har varit så olidligt slitet, men även om hon faktiskt inte klippte så mycket så känns det fett kort nu.. Men det var mysigt att bli lite ompysslad och kan dra igenom handen utan att fastna nu iaf!
Men, efter att ha deltagit starkt i 3 långa lektioner till så åkte alla vi 7 flickor i klassen hem till mig och fixade tacos och kladdkaka och chillade, jättekul, galet mysigt och trevligt verkligen, älskar att vi har en sån sammanhållning och matchar allihop, borde man verkligen göra lite oftare :)


snyggaste estrid och tove som leker med min dator ((:


Nu ska jag försöka gå och lägga mig.. Vlad är oåtkomlig vilket innebär att jag nu kommer att få sova ensam för första gången på 2-3 veckor, och det känns fett läskigt!
undra om det gör det lättare att komma i säng i tid? Tvivlar jag på. Fast kom nu på att det inte spelar någon roll då vi börjar någon gång efter 1 imorgon, haha!
Jaja, klart med spekulerandet.
PUSS godnatt

RSS 2.0