Meteor shower

I can finally see
That you' where right there beside me

I am not my own
For I have been made new
Please don't let me go
I desperately need you



Helt otroligt!


Helt seriöst, VEM lär sig å spela harpa!? :O galet coolt


städa vaje varje dag...

Godmorgon!
Vaknar som vanligt rätt tidigt, fattar inte vad som hänt? :o Somnade till The big bang theory i natt och sen var det tyst tyst tyst, men inte läskigt (A)
Har ätit fruktsallad till frukost, bääst, och såklart spillt kaffe över halva balkongen när jag skulle gå ut och kolla läget och få lite frisk luft, blir så hiiiimla varmt i min soffa!
Nu ska jag börja göra mig i ordning och städa massa, pappa kommer snart och om en timme kommer också de som ska kolla lägenheten, så då måste jag försvinna en stund :( Tror jag kan dra ned till täbban och köpa foundation, de e klubbdagar på Åhlens, kanske köper något litet till födelsedagsbarnen jag ska till senare också :)
PUSSSAR

Äcklig dimma ute!!

Trevlig trevlig kväll med Josefine och Josefin :) det fanns biljetter till filmen! Den var lite.. Konstig, man får väl tyda den lite som man vill kanske? eller? Någon som vet? xD Psykotiska filmer där man förstår att något e fel men inte kan stoppa det är de bästa! Som typ.. 1408, bara att där e de läskiga monster (blodiga människor) och sånt också, vilket inte är lika lockande :(
Nu är jag jättemätt på allt godis och lite trött, men skönt att komma ut, ska kolla big bang theory, läsa och sova nu faktiskt. Imorgon kommer mäklaren och han som ska köpa lägenheten typ så pappa ska komma hit och städa lite för typ 4e gången på en vecka, skönt att de e över snart (hoppas jag!)
Nattinatti <3


Shutter island?

Åh, det är inte bara bussar och tåg som sl har problem med! Just nu är det även deras hemsida där man för tillfället inte kan använda reseplaneraren!
Ska iväg till Täbban nu för att Möta Josi så vi kan kolla om de finns några platser kvar till filmen :)
Kisses ang huggsies



Bored out of my mind

Jaaa. ubriken säger allt och inget
Skulle gått på Bio med Joss och Josse i kväll- trots mitt löfte om en bättre ekonomi- men det gick tydligen inte att förhandsboka utan man var tvungen att betala direkt, så får väl se vad som händer. Kanske tur för mina pengar iaf.
Väntar på att pappa ska komma hit med Ipren, choklad och toapapper till mig, det jag ser fram emot mest just nu haha!
Kontrakt på lägenheten skrivs imorgon, och blir typ utflyttningsdatum i mitten av april.. Budgivningen gick riktigt bra!
Saknar typ så himla många just nu </3
Imorgon blir det tårta hos bebikusinerna som fyller/fyllt jättemånga år OCH ÅRE MED EMMA <3333
Kanske borde börja packa snart :) något att göra
kisses

Random.

Åkte in till storstaden idag för ovanlighetens skull, men denna gång för att träffa Kristine som är hemma från Norge över lovet och även Sara en liten stund som är hemma från England igen :)
Eftersom jag precis fått pengar blev det lite (för mycket) shopping med nya massa pengar, dock ingen ny väska som hade satsat på. Itället blev det 2 tekoppar, 2 skjortor/tunikor(en svart jag länge velat ha i någon form faktiskt), ett armband, en tshirt och 2 linnen!!! Dessutom blev det både lunch (halva på matkortet dock!) och fika. Ojdå! Men då kanske min klädångest kommande månad förmskas! Och sen blir det ingen mer shopping och mer ekonomiskt tänkande...
Nu har jag fått lufta mig själv, försökt göra det hela bättre genom små söta bortförklaringar ;)
Efteråt åkte jag och Kristine hem till mig och åt, pratade som fan (man har myyycket att ta igen) och kollade på en och en halv twilightfilm (A)

SKRYT; Lyckades förbättra datorns prestanda från 99-100% in work till 44-45% in work HELT SJÄLV <3

Får se om jag kommer iväg till skolan i morgon. Det suger att sitta hemma, men även att gå till skolan för att försöka tänka när man fortfarande är lite sjuk. Men vill bli helt helt frisk tills vi åker till Åre på lördag och kanske inte riktigt kommer orka upp till klockan 6 (om 5 h och 45 min)
EEEEEEH lååååååååååång text IGEN! Sry natti natti! <3

Godnatt


Behöver!

JAG VILL HA NÅGOT GOTT!!
Man ska ligga hemma och tröstäta när man e sjuk faktiskt.. Vill ha typ chips/popcorn med dip (fast de kanske gör ont å äta..), Fruktsallad med nötter, Naturgodis, Salta nötter, Choklad, Vanligt godis, Glass med grädde och chokladsås, kakor, bullar, SEMLOR (som jag inte har fått EN ENDA av iår!)
Allt och NÅGOT :/
Leverans någon?


VART är kamerasladden alltså?

Oj, nu dog jag. FAN! I söndags kväll mådde jag BRA, trodde typ jag skulle va helfrisk. Idag-onsdag, känner jag mig lika döende som i Lördags. Tog en liten tur till täbban med kameran för att köpa mjök (med hjälp av småpengar från spagrisen eftersom jag är lite pank) och typ dog. Men det var så UNDERBART ute <33 VARMT! Öppnade jackan OCH tog av mig halsduken!
Önskar jag orkade va ute.. Men nu ska jag lägga mig och dricka oboy och typ läsa och kolla dåliga tvprogram. Kankse blir en liten omvisning på lägenheten i kväll, så då måste jag städa. Det går för övrigt FETT bra med budgivningen :)
Godkväll

Enda riktiga kärleken

But it's not the same whitout you, 'Cause it takes two to whisper quietly

Min eftermiddag+kväll då jag skulle plugga såg ut såhär;
1. Prova Vanilla twilight noterna som jag skrev ut hos pappa- de sög!
2. Leta på internet efter ackorden- ALLA sög
3. Komposera ihop min egnen version med hjälp av stödord, stödnoter och ackord med lite hjälp av de två tidigare nämnda
4. Öva, Spela och förbättra i ett stort x antal timmar
klaaar <33

Men inte med plugget, FUCK. Dethär var mycket roligare iaf.
Nighty nighty


Kreativ!

Alltså. Jaa, jag är inte så duktig på å plugga. Efter typ 4 av 20 instuderingsfrågor gav jag upp och tänkte ta och spela piano en liiten stund. Det slutade alltså med att jag typ satt i över en timme och tog ut min egna verion av Vanilla twilight och skrev ned delar av den och så! Så det var ju lixom lite kreativt av mig, istället för att typ sitta framför facebook och dregla, eller hur? (A) (FÖRSÖKER göra det okej!!)
Ne men nu ska jag.. Äta.. Göra te (För jag har förbannat ont i halsen, typ DÖR) och sen.. Fortsätta FÖRSÖKA plugga :( Fast tror egentligen att vår lärare retas med oss! Hon är typ fett mesig, så tror att provet också kommer vara det, bara att hon har typ 1000tals instuderingsfrågor!!



JAJA JAG SKA GÅÅ
KISSES


The spaces between my fingers, is right where yours fit perfectly

Vaknade av mig själv i perfekt tid och kom till skolan lagom till att söta Kim slutat så vi kunde öva på dansen, den är helt seriöst bäst, aldrig varit så stolt! Efteråt åt hon sushi och jag följde med och fick smaka 3 bitar. DET VAR GOTT! Okej, jag håller mig undan från fucking rå fisk (ja dels för att jag inte äter några djur över huvud taget men), men åt en avocado/ris bit med sjögräsbajs, en Ägg/ris bit med sjögräsbajs och någon någon friterad böngeggagrej med ris, och de va asnajjs! Okej, jag känner inte så mycket smaker nu när jag är sjuk, men jag är stolt, ska prova på det igen någon gån vid ett mer lämpligt tillfälle :)
Nu försöker jag bara plugga massa... Får se hur jag gör med skolan imorgon-var hemma idag förutom på dansen- men vi har bara formgivning vilket är jättesoft och sen preovet, och sen öva dansen igen efter det. Borde jag väl klara?
Det är jättefint ute förresten, önskar man kunde gå ut </3 typ ta en promenad till papi eller något..
Okej, ska försöka att inte skjuta upp plugget mer nu.. KISSES <3


Jo min kamerasladd är ju borta då då.. Ska nog köpa ny på torsdag när jag får pengar! Och sen tog jag dessutom GENOM glaset på balkongen eftersom att det fucking INTE GÅR ATT ÖPNNA dedär jävla rutorna!!! Ska be pappa komma hit och göra det, jag får klaustrofobi :( hihi <:


Sitter fast här inne i värmen

Booring! Entertain meee!
Kommer bli värre imorgon dessutom, då vi ska stanna hemma eftersom de inte gick så bra att gå till skolan idag! Ska dock in till skolan vid typ 1 för att öva lite på dansen med Kim, det är faktiskt ett måste och inte så hemskt ansträngande :)
Någon som vill komma hit med en kamerasladd till mig!? Börjar lacka lite smått.
Ska nog ned i källaren och hämta upp mitt piano nu för jag saknar det
Haha jag är så random, puss <3


Saknar sälen på sommarn </3

sjukare

Det var ingen bra ide att gå till skolan idag. En bra ide var att satsa p att komma till skolan till klockan 9 för att öva på dansen, eftersom det innebar att jag kom PRECIS i tid till innan vi började klockan 9.40. Snö+SL=sant <3.
Dog iaf efter typ en lektion (coachtid lol) och efter en utmatande effektiv och därmed kort datorkunskapslektion åkte jag och Emma och åt på Taco Bar och sen hem. Sov på tåget, märkte inte ens att vi stannade på stationerna, är glad att jag vaknade i tid till min!
Är jättejättetrött så ska... Chilla galet!
kisses

Surprise!

Vilken chock jag fick helt plötsligt. Massa plugg! Matteprov i torsdags (inte det hemskaste att plugga till, lite kul nästan- fröken mattefreak), efter lovet ska jag och Kim visa upp vår dans vilket innebär att vi måste börja jobba jobba jobba för att få den klar och vi ska alltså träffas i skolan imorgon 40 min innan vi börjar för att jobba. Sen Har vi Engelskan där vi ska läsa en bok. Okej, jag läser mycket redan, men de e segt å bli tvingad å läsa och galet stressande med en deadline (som jag inte ens vet när den e, typ om en vecka eller två!? Min bok är på 600 sidor!)! Till råga på allt har vi datorkunskapsprov på onsdag. Detta innebär att det blir mitt andra prov i hela 1an som jag måste plugga in MYCKET ren fakta till. Lite chockerande! Och jag har inte hängt med ETT DUGG på de lektionerna! Fattar inte vad jag kan ha gort!? Men gissar på att jag INTE är ensam!
Gud vad ja e braaaa på å klaga! I hoppfullhetens anda så säger vi istället att jag är frisk som en nötkärna imorgon så att jag orkar med både gymnastiken på idrotten vilket säkert kommer bli fett kul, och dansen direkt efter det.
NattiNatti


Lite segt sådär

Sitter och tjockar med lite godis min papi köpt till mig :) Har precis kommit hem från honom där jag spenderat massa tid idag då jag skulle hålla mig borta från lägenheten då det var visning. Vi får väll se hur det går :)
Spelade massa piano hos pappa, gick ut med Ed en stund-jättekort för det var alldeles för kallt ute!), pratade lite med lillebror och skrev ut lite pianonoter till fireflies och Vanilla Twilight (båda Owl City).
Eeeh, nu blir det en till seg kväll, 3e i rad, suger att va sjuk. Om någon vill leka lite så säg till! <3
Jag är galet shoppingsugen, får pengar på torsdag!
LATEER

Chillar galet


Sweco

Alltså galet coolt och smart, laga mat utan ugna eller spis! Även om vanliga människor inte tänker så långt kanske, så är ideerna underbara och fungerar också tydligen?
T.ex; Koka ägg i diskmaskinen?
Här är ett recept, som man använder då man ska ut och köra, men resten av den kokboken vill jag ju SÅ ha! :o
http://sweco.se/sv/Sweden/Om-Sweco/Inspiration/Koka-agg-i-diskmaskinen/Laga--pa/

Patiens

Tålamod är ju inte något jag besitter. Jag har varit sjuk i ca 1 dag, och jag börjar LACKA! Det är jättejobbigt, man orkar ju ingenting.. Jag vill ut, träffa någon, leka, men nej nej, här sitter jag och orkar knappt gå upp och ned för två trappor till källaren 2 gånger för att hjälpa pappa med att hålla upp dörrarna när han bär ner saker. Men har ändå dammsugit och skurat lite golv idag och måste senare ta itu med det jävla badrummet! Usch, förstår inte hur folk orkar flytta?
Igår var jag och mormor och såg på Jonas Gardell, han var galet rolig! Han kände sympati för sin sackosäck han hade när han var liten- HAHA, han skulle bara VETA allt som hänt med min!!! (Daniels blåa som btw har blivit döpt till det alldeles extremt originella namnet Bärta - och det är av mina kära vänner som har varit här då alltså, inga missförstånd)
Han var rätt allvarlig i slutet och lite så, men det var superbra iaf!
DESSUTOM FICK JAG TRÄFFA OCH PRATA MASSA MED MANGE SCHMIDTS MAMMA! Ohja, det är status om något! Fett kul sammanträffande att hon och mormor började prata när vi satt utanför och väntade.
Ah, det är väl dags att ta itu med nå golvränna på balkongen som man tydligen måste städa lite också, kommer väl ramla ihop i en liten trött hög snart :(
Ha en rolig kväll alla friska människor, inga pussar men massa kramar (A)

sjuk

Hej, jag är döende. Jag måste städa, jag kommer dö.
Hejdå

Made my day<3

HITTADE CHOKLAD I KYLEN! syftet med rubriken asså! :O
I övrigt känner jag mig allmänt gravid med ett grönt matbarn efter att ha ätit avocado, ärtor och till sist massa spenatsoppa. Ohja, det låter speciellt! Men det var inte samtidigt ;) Dricker oboykaffe nu så jag ska palla träningen, för trött, fick ingen sömn i natt- kunde inte somna och sen vaknade jag långt innan väckarklockan, dessutom var jag i skolan en timme tidigare för att gå på mattefördjupning eftersom vi hade prov sista lektionen. Vem vet hur det gick alltså..
Men nu är det träning som sagt, sen måste jag börja vila lite, har helt två helt blårödsönderslagna smalben efter att blockerat sparkar igår och tror jag börjar bli sjuk. FAN!
kisses

Vanilla

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

As many times as I blink
I'll think of you tonight

Oh, if my voice could reach back through the past
I'd whisper in your ear,
Oh darling I wish you were here


Fuck faktorinsering

Duktiga mig! Gjorde matte innan träningen, träning, gick hem, hämta en engelskabok i förrådet, laddade en tvättmaskin, duschade, pluggade, pluggade, hängde tvätten, pluggade och nu ska jag sova. Äckligt trött och irriterad på bristen på fritid! Men man ska inte klaga egentligen, jämfört med många andra har vi typ ingenting hihi! Och man har ju inte matteprov varje dag heller (tack)
Ne fy fan GODNATT!

Upside down all day, but it's okey!

TAGGA! Träning snart! Galet onödig dag med färgläggning (färglära dåmen..) och film på Formgivningen och sen debatt för oss själva på datorn som vi dessutom fick sluta 20 min tidigare på!
Målade snyggaste konstverket då jag fick damp på formgivningen när jag inte kunde göra en "varm" vit..

Lägg märke till den svaga halshugna grisen i det rosa!
I övrigt kan man ha ungefär såhär kul i skolan;




MHM!
Nu ska jag ta på mig träningsgrejjer och slåss! PUSS


Maybe one of my angels


Dansar till denna på dansen, galet kul faktiskt!

Skola (BAJSTYSKA DAMP bla, men blev äntligen klar med mitt jobbiga komplicerade hus i 2punktsperspektiv som gör att allas ser fett pro ut, värsta arkitektgrejjerna, fett kul:) ) hem för att träna, men råkar åka till Emil istället! hehe, hemma nu och BORDE kolla igenom en debatt vi har imorgon. Jag ska vara FÖR IPRED/FRA. Hur fan ska det gå till? :S I övrigt börjar vi inte förrän 13.50 imorgon vilket är bäst. Tackobar till lunch! <3
Nattinatt <3


You fill up my senses

For ever and ever

Fortfarande typ fast på låten. Jag kom på en hemsk sak idag. Men tvivlar starkt på att berörd tänkte på det.
Mental träning är inge kul, lika så mina "mentala rum", lol, man borde få sjukskriva sig från det.

Dans och boxning idag, kulkul, och övade på dansen i skolan typ 10 min idag också, fan va den ääääger haha :)
ska duscha nu, inte superbråttom i säng, lite sovmorgon imorgon. Äntligen.
Du måste tagga ned Nicole.
(DOCK KLARAT MIG UTAN CHOKLAD IGEN-bara smaka lite lite av Emmas biskvie faktiskt)

Kisses


I huvet idag


INTE OK

Klockan 2 på kvällen -vilket ändå inte är en allt för ovanlig tid att människor är vakna- så dampar mina grannar sönder för att jag och tre till kompisar sitter och skrattar. Då borde väl ändå jag få fucking lacka då det en unge och skriker och bankar i väggen in till mig (Precis vid min soffa som jag sover i) klockan 9 på en söndagsmorgon -då de flesta människor vill ha det lite extra skönt och trevligt på morgonen för att ladda upp inför kommande hemska jävla pissvecka.
Fuck alla människor


Proudly presents;

NICOLE BURSTEIN
Som idag, (13/2) inte ens varit i NÄRHETEN av choklad!
Congrats!





















Största drömmen lixom <3


Det knyter sig

Igår blev jag riktigt lycklig ibland
I övrigt överlevde jag

Träffade förståss min bästa vän från att jag var typ 5-8 också, Anna! Det var jättekul och hon var så söt och hade värsta ambitionerna, blev lite stolt över henne :)
Idag kan man förståss inte riktigt säga att jag ha levt, legat hemma i soffan hela dagen (Dumma martin -som för övrigt typ fungerar som min gna privata tränare vilket äääger- var sjuk och kunde int träna) och råkade ta en tupplur på 5 timmar dessutom trots att jag faktiskt sovit en hel del i natt. Så blev för sent för att träffa någon över huvud taget, så nu sitter jag och kollar på Dum, dummare på 5an och väntar på morgondagen- 2 timmars träning <3
USch undrar vad kvällen bjuder på, kommer bli segare antar jag.
Vi kommer totalignorera att morgondagen är en speciell dag på två sätt. Men det finns ett tredje. Imorgon är det exakt ett år sen jag kom hem från underbara Gran Canaria (eller så e de idag, whatever, bättre att gör morgondagen speciell eftersom den tydligen e det för alla andra). Saknar underbar värme och bara slappheten </3
Nu börjar filmen igen så ska väl fortsätta titta lite
PUSS

"Är ni syskon? Ni verkar passa så bra ihop"
-Personkemi


Hotellet med utsikt från vår balkong :)
¨
Poool och sol <3

Min egen far!!!

Jag känner mig sviken! Efter en livstids muttrande om att MAC datorer suger, inte duger någonting åt, inte kan ta nånting osv osv har min far gått och köpt en megadator från just Mac. Utan att förvarna mig ens! Fick höra detta ryktesvägen via min bror till och med, tänk om jag ba hade kommit dit en dag och fått se den, värsta chocken, inte snällt :(
Men han ska snart göra upp för sitt svek genom att komma över hit med 2 påsar från Nelly (ett par skor och ett par jeans som jag bytte eftersom de va för små/stora<33) och ett brev jag har fått. Lite nyfiken minsann! 
Anledningen till att han ska ut och åka är btw för att han måste hämta upp sin kära sambo och hennes son som sitter och väntar på en sömmerska på Astrid Lindgrens för att lappa ihop Alexs lilla ansikte (lyckades ramla ju ruschkanan och spräcka läppen- såklart)

Senare hoppas jag på att jag drar in till stan en snabbsnabbis och sen ska jag träffa Joss och lite folk :)
Har en lite halvnervös men glad (tror jag) klump i magen
PUSS


Photoshop?

Haha min lägenhet är ute hemnet, GALET förskönad på bildena alltså xD

http://www.maklarringen.se/Templates/Public/Pages/ObjectImages.aspx?objectid=OBJ28667_1028330551

KOLLA MIN MUMINHANDDUK PÅ GÄSTTOAN! (sista bilden innan planritningen <: )

Sometimes beginnings aren't so simple

Bajs på blogg ibland alltså, pallar inte skriva :( Jag kom iaf iväg till skolan, även om jag kom en halvtimme sent, men jag gick faktiskt upp redan klockan sex (!!!!!!!!!!) och gjorde ett helt (litet) projektarbete under skoltiden!! Jättetrött, taggad och kall just nu för jag har vart på träning som jag ägde sönder på (ÄLSKAR tränaren Daniel- som fyller år imorgon så han fick en banan med bokstavsljus instuckna i sig stavandes hans namn och en fin krona som han hade på sig hela träningen xD) men sen på hemvägen var det kallt :( Så nu ska jag gå och duscha kokhett och sen ska jag (typ) sova för jag är tröttis!
PUSS godnatt <3

AA

Hej jag heter Nicole!
Någon gång under de kommande 2½ åren som jag kommer gå på JENSEN östra gymnasium kommer jag att råka slå sönder en dator (eller skärm mus och tangentbord som dock kanske tar med sig några andra ned i fallet).
Tack för mig

No rest- men de e ju lördag!

Är så himla förbannat trött! Kollade film igår med Emma och hennes vän Linus fram till typ halv 4 och sen gick jag upp vid typ 11. Drog iväg till boxningen och tränade med martin, super när den ansvarige för lokalen just då är bästa tränaren och kommer och hjälper till, en liten privatlektion lixom. Sen körde han tabbatha med oss odck- inte lika kul! 4 min med 20 sekunder jobba jobba jobba, 10 vila, 20 sek jobba jobba jobba, och 10 vila osv. Superkul i jägarställningen- AJ!
Täbban sen med Jeni och handlade och köpte presentis till Josi och nu när jag kommer hem e pappa här med en jobbig människa med konstiga idéer och möblerar och och fixar med tavlor och växter och grejjs till fotografen på tisdag och sen visning om 2 veckor, viloket innebär att de bara stökar runt när jag sitter här och e skittrött :(
Ska försöka ladda lite nu, för ska till joss om typ 35 min (Eller okej, hon har hyrt en lokal på MIN gård vilket totalt äger, så har nära dit) men måste göra mig i ordning lite först och rota i garderoben, kommer väl få gå naken som vanligt antar jag..
Blir jättekul att träffa alla flicks, så kommer bli en rolig kväll :)
Pussar

Nära på varmt!

Klarar verkligen inte av att bara sitta hemma! Så eftersom det inte var någon bra ide så gick jag (efter 4 h av, tråkiga kortspel på datorn, lite matte, pianospelande, sopslängande med en liten extra tur runt sophuset, ännu mer piano och ännu mer tråkiga kortspel) på en promenad hem till pappa. Det är faktiskt himla nära, tar inte ens en halvtimme och till skolan tog det mig förut nära på 20 min att gå, så inte jättestor skillnad faktiskt! Där lekte jag med Eddiebus, åt upp Daniels ostbågar och hämtade min supermegacoola specminiräknare som jag äntligen skaffat efter över en termins tjat från Momo!
Ah okej en väldigt utdragen förklaring men alla älskar mina texter. Poängen var iaf att jag har haft sjukt tråkgit! Just nu sitter jag och väntar på att Emma och hennes vän Linus ska komma hit så vi kan gå till statoil och köpa dip för jag är jättehungrig!
Pussar

I'd like to make myself belive

Hittade denna på Jennifers blogg(http://lillaajennifer.blogg.se), väldigt annorlunda än originalet som är den bästa medicinen för mina öron, men ändå totalt underbar <3

Akuten!

Hm, wierd dag!
Gick upp rätt så tidigt eftersom jag skulle till Viggan och ta hand om Teddy idag. Super mys och duktig mig som är så handlingskraftig så tidigt och innan skolan :)
Sen åkte jag in till stan, köpte mat, köpte choklad hos mackmannen ("fina flickor dumma pojkar" sjunger han varje gång en tjej handlar, hjälp!) och gick till skolan.
MEN! När jag står i kön på Tacobar märker jag att det jag trodde var hunger inte alls var det, utan har fett ont i magen, och då jag kommer fram till skolan känns det som om någon står och slår med basebollträn inuti min mage, blir helt blek, börjar darra och får typ feber. Så Får åka in till Danderyds akut (tack söta Emmas pappa för skjutsen OCH ÄLSKADE EMMA SOM SATT MED MIG HELA TIDEN<3) och så typ fick jag någon "cocktail" som smakade förtjocknat skurvatten med gammal citronsmak. Hade typ magkatarr eller något som man får av fet mat, stress, oro, ojämna matvanor och jag vet inte vad, (sa ju att det var pga mitt chokladberoende xD- vilket dock inte har hindrat mig från att äta en bounty, en snickers och en liten toblerone sen vi åkte där ifrån hehe). Nu är det iaf bra, fick nå läskigt färgade piller (JÄTTEORANGE och BLÅ kapslar, scary!) som jag ska ta ett tag.
Var där i typ 3 timmar och nu e jag hemma igen och är jätte jätte trött! Ska kanske räkna lite matte nu typ och dricka mer te (chokladen jag köpte hos mackmannen e slut :()
Får se vad som händer i kväll då, fett tråkigt att sitta hemma från och med nu. (typ 4)
PUSS

FTW- mhm..

Tjejpassen på boxningen äger. Igår efter klynshningen (man står och kramas och drar ned varandras nackar/huvuden och mördas och skit) Tränaren: Så tar vi en liten paus för att fixa till alla hår!

Skola at last idag, efter att ha gjort den sista städningen- badrummet- på morgonen. Typ rätt så värdelös dag egentligen, Formgivning i 2 timmar där jag försökte göra något hus i nå 2punktsperspektiv men det var bara jättejobbigt för linjalen var alldeles för klumpig och.. JAA! vad gjorde jag där egentligen?

Saknar mina flickor så jag vet inte vad, men vi ses is helgen <3
Pussar

ALDRiG igen!

Jag är klar med städningen, jag är klar med städningen, *vinnar dans, vinnar dans*
MHM! Badrummet i morse innan skolan!

byta plats?

Gash! Jobbat på som fan idag igen! Städat och städat, lyckats gå till täbban TVÅ gånger eftersom jag glömde plånboken första gången! Hämtade ut paketet från Nelly, men byxorna som jag trodde skulle vara för små var för stora och de ena skorna i strl 37 var nästan stora och de andra var små :P så ska byta lite först. Men avgudar armbandet och skärpet (A)
Aja, sen har jag tränat skiten ur mig och då får man ju massa endorfiner eller nått så då blev jag jättehypad och taggad efteråt så drog hem och städade färdigt köket (jag kommer ALDRIG att använda en ugn som jag själv måste göra rent sen igen...). Till slut kunde jag Äntligen, klockan kvart över 11, ta en dusch, och nu sitter hela jag här helt mjuk och sladdrig i alla utpumpade muskler och känner mig jättenöjd och trött, fan va stolt jag är! Ska till skolan imorgon, men tänkte att jag kunde städa badrummet innan för vi börjar inte förrän 13.50! sen är det bara balkongen kvar :)
Puss puss natti natti

Den som aldrig har grovstädat minst ett rum+bad+hall+kök som typ endast blivit ytligt dammsugna på typ 2 år, vet inte vad ordet städa innebär. Jag vet nu.


SÅ söt är jag just nu!


kul dag (Y)

Vakna, städa, städa städa, promenad för att möta bror och byta ipodsladdar (till honom) mot postavi för att hämta ut mina kläder från nelly (till mig), städa städa städa, dans, boxning, dusch mat. Eh dagen är slut godnatt <3

AJAX

Okej, dags att ta sig i kragen Nicole.
Nu ska vi städa.
Någon som har någon bra musik att tagga till med?
Send me.
And wish me good luck.
KISSES


RSS 2.0