Bibliotek?

Dethär var lite typ.. sorgligt

Till: Syster
Sms: Hörru, kan du hjälpa mig med en julklapp till Malin? Hon läser ju -väldigt- mycket och spenderar typ 1000kr i månaden på böcker. De flesta böckerna läser hon ju bara en gång och sedan stoppar undan i en låda. Vet du om det finns nån... typ filmuthyrning fast för böcker där man kan köpa som ett presentkort? Så man kan hyra en bok som man brukar hyra film och sen lämna tillbaka.
Svar: ?

Förklaring: Japp, smset skulle till min mamma men hamnade hos systern (Malin) som julklappen var tänkt till...


Inte att han (åter igen) skickade fel, utan att han inte hört talas om idén bibliotek. Läste kommentarerna (okej kollade igenom det var över 200) och de 165 första skrev "bibliotek" och resten var en diskussion om hur vida folk som fortsatt att kommentera "hört talas om bibliotek?" efter att de sett att 10 eller fler redan gjort detta innan dess var jävla idioter.

ordet bibliotek är nu uttjatat

Humöret är på topp, skrattar högt för mig själv och bebisarna tittar på mig. lite sorgligt att jag inte har något bättre att ta ut det på.
Får hållas kvar till imorgon, julgodisbak med älskling då! (efter att han har vaknat, brukar komma hem runt 9 på morgonen)

Joke

God kväll! Min pojkvän lämnade mig för att åka till stan och gibba med sina vänner så nu r jag ensam. Fick erbjudandet att följa med. Sa nej inte bara för att jag inte lyckats bli så stor spelnörd ännu. Gissa hur mycket det kostar!? 130 spänn!?
Kände att jag ville ha möjligheten att köpa choklad för resten av månaden (lika viktigt som toapapper ungefär).
Sitter nu iaf och kollar igenom typ hela felsms.com. Så hitade jag detta skämt som någon skickat till en kompis mamma, men det är inte viktigt; det är skämtet som gäller här

''En norrman kollar igenom sina filmer när han hittar en film utan text och fodral. Han blir såklart nyfiken och sätter in det i VHS-spelaren, och på filmen ser han sin fru bli knullad av 3 män med stora kukar. Han blir jätte ledsen men sen säger han ''Vilken tur att det bara va på film''.

Chill jul i år än så länge fan, har till och med en liten liten fejkad julgran som kom med både lampor och glitter!
Pözz

Julkänslan börar nästa infinna sig!

Äntligen är min älskling hemma! Helt galet är det :) Har chillat galet med massa gott och filmer (idag Ensam hemma 3 som gick på 4an!) Bakade åt honom och städade satan (har en fungerande ljusstake i fönstret nu, det är så mysigt här) innan han kom så allt ser helt grymt ut också. Plus att vi har bebisarna lösa i lägenheten nu, asroligt, de springer omkring överallt och upp på pianot så man hör jättesnabba små lätta toner , får en att tänka på nils karlsson pyssling ungefär, och sen kommer de fram till en och klättrar upp på oss också, världens bästa bebisar!!
Träffade dessutom världens bästa brudar som jag inte sett på evigheter både fredag och lördag och hade underbar julavslutning i fredags också. NÄSTAN frisk! Allt känns så bra :)

Det är saffransmuffins :))
Och bakom står blomman jag köpte till mig själv. Första jag någonsin köpt till mig själv, lite lol.

Aja, allt jag hade att säga typ :))) PUSS

<3

Jag älskar Vlad för han är bäst!!

fuuuuuuuuuuuuuuuu

Någon som vill sluta skolan med mig? Känns som om det för tillfället är nära att börja bli en trend för alla 2or :)
Personligen känner jag att jag är lätt på, men några måste ju var banbrytarna som gör det först, eller hur? Någon som är på så gör vi det tillsammans! det kommer bli legendariskt!

Puss på skola och vinterdeprissioner


massa på en gång

Hejhej dåliga bloggaren här!
Det är första december idag, helt sjukt, men FAN vad skönt med lov! 12 skoldagar kvar (varav en avslutning)<3 <3 <3333333 Man kanske kan uthärda tills dess ändå? För tilfället är skolan verkligen sjukt ivägen och det krävs en himla massa för att man faktiskt ska komma vi dit. Vlad och jag har fredagsmys ungefär varje dag så man blir ledsen när det blir skola nästa dag och inte lördag. Har också börat spela wow vilket får tiden att bara helt totalt FLYGA iväg, det är riktigt läskigt. Ogillar det starkt, även om själva spelet ör EXTREMT fångande (bara en quest till, men nu när jag blev klar med den fick jag ju en ny, så måste bara gå till det stället, men där var det ju någon annan quest jag skulle uträtta...... osv till evigheter) Dock har jag som tur en mental gräns efter2-3 timmar då huvudet blir helt tungt, men ändå, sjukt att slösa så många timmar. Fast hade förståss säkert ändå inte gjort något av det i vanliga fall ändå såå..


Julbak med bruuuuuuuuuuuds förra året! Skanar er som satan förresten!

Okej massa onödig skit, vi tar lite randomstuffpunkter:
-Risifrutti vintermums är fett god
-citron/lakritsglass är också fett god (i mindre mängder tyvärr)
-Vi hade boxning på idrotten idag, var UNDERBART skönt att äntligen träna, men vi får väl se imorgon hur kul det är då..
-Ellipellibusiot och Tarabara mår fint och Elliot håller på att tappa all sin gråhet(blir vit). Köpte schampo till dem idag för de luktar äckligt så de ska bada. Provade lite med båda. Elliot AVSKYDDE det. så det är lite jobbigt. Men det finns vissa människor som badar i badkar tillsammans med sina råttor!! småcreepy..
-jag har ÄNTLIGEN en Microhylla ovanför spisen! Och såklart världens bästa pappa
-Jag knarkar wasasport med philadelfia-vitlök och gurka, pepparkakor, mandariner och glögg (endast 9.90 påVi! dock 5 förra veckan!)
-Micromat är GULD värt
-Ska dricka upp mitt julkaffe nu, skriva klart och dra till världens bästa pojkvän. Vi ska faktiskt plugga. hoppas jag. får se om man orkar.. MEn iaf och så lana lite wow också ;D
Nattinatti <3

RSS 2.0