Bildeeeer

Har lite bilder på mobilen som jag vill förmedla till världen :*


Tyvärr har de stängt den nu </3 Men jag kan klämma mig igenom gallret iallafall om jag tar av mig jackan (A)


På Lidingö i söndags morse, Kolla storleken på benskydden jämfört med Linus små stackars ben x)


Mhm, humorn i klassen är på TOPP! bara för att det är det enda sättet att skala en mandarin på. Konstnär Maoz <3

Soft, Trevlig, Social dag

Himla trevlig dag som spenderades med Kristine som var hemma från Norge över helgen och Henrik. Sjukt länge sen jag såg någon av dem, speciellt länge sen som jag pratade med honom! Supertrevlig dag iallafall och jag lyckades köpa 2 tekoppar - en med julmönster och en vit med nå blåa bilder på- och 2 teer -Julte och Roibos lime och kanel. Himla spännande smak alltså!
Var sjukt trött redan vid 7 eftersom jag knappt sov i natt så drog hem vid 9, lyckades ta fel buss men kom ändå hem inte mycket senare iallafall. Emma gets me going. På alla sätt och vis xD
Lite lagom nöjd med att sitta hemma nu, men får se när jag ändå kommer i säng.. Blir att räffa Emma för att försöka plugga lite och fira Lilla jul imorgon med lite släkt. Dessutom måste jag försöka rota upp lite julsaker från källaren eftersom det är första advent!
Nu ska jag chilla lite, PUSS

Myskväll

Jag tror att det är några högre makter som försöker få mig att inte blogga eftersom allt fuckar upp sig när jag försöker! Nätet dör, de e fel på blogg.se, texten försvinner osv osv osv...
Idag var mina älskade flickor här och åt med mig! Eller älskade flickor minus Josse och Jeni </3 Men det var supermysigt och vi gjorde veg lasagne som dick var fett tråkig, ska göra som en riktig nästa gång fast mer quornfärs!
Ingen vidare aning om vad som händer i helgen.. Eller jo.. Hoppas på att få träffa Kristine lite eftersom hon är hemma från Norge i helgen! Det går iallafall superbra att bo här i lägenheten ska alla veta.
PUSSSS



Josi <3


Jessi <3


Frejs <3

Riddiculus

JÄVLA HELVETE VAD MAT ÄR DYRT!!!!!! Och diskmaskinsmedel är ju fan inte ens att prata om, det är riktigt löjligt! Ska från och med äta nudlar (om jag nu äter över huvud taget eftersom jag inte vill ha någon disk som jag måste köpa diskmdel till!?) Blir Euroshopperdisk i framtiden och snyltning av mat hos andra!




Har faktiskt försökt skriva de senaste dagarna men först lagga internet och sen lagga Blogg.se.. Har lite att skriva om tror jag, men nu ska jag försöka fixa något att äta.. Klockan är halv 9 och jag kom typ nyss hem= TRÖTT!

Flytt

I stort sett packat och klart!! nu väntar jag bara på att pappa ska dricka upp kaffet så börjar vi lasta på släpet!
PUSSSSSSSSS


"Fan juste, han försvann ju också!" XD

Så sjukt promenadsugen de senaste 2 dagarna, men alla är ju såna små tjockisar och orkar inte gå ut! Så har gått ensam med min söta valpis <3 Skulle ha tränat idag men somnade vid fyra och sov till 8, så kommer så inte kunna sova i kväll.. kan ha som mål att läsa ut boken i natt!
Skola idag, sen lunch på B100 med Emmasöt och sen direkt förflyttning till Espressohouse, regnade gjorde det och mitt paraly dog! Imorgon ska jag ha min tjocka jacka, är jättekallt när man ska hem! Dock inte på morgonen?
Men men.. Godnatt alla normala människor <3

Lite för social

haha fatta dålig uppdatering, men vem fan bryr sig lixom, typ 2 pers på hela jorden, det vill säga 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000001 promille eller så av befolkningen.
Har blivit sötsakberoende och har precis gjort mi en underbar chailatte, med flera matskedar sockrigt chaipulver- Skitbra när man ska sova, men pallar inte.. Köpte alltså en svindyr burk chai på espressohouse idag :)
Känner för att bara gå och gå och gå och prata och prata och prata, men de flesta människor råkar sova såhär dags, illa lixom..
Klipper mig på onsdag, New Moon med tjejerna på fredag och.. Flytt i helgen :D förjat packa massa och mitt rum känns relativt tomt. Dock bra med en genomstädning någon gång då och då lixom.
Aja, ska gå och... typ läsa tror jag, ligger å 3e Stieg Larssonboken- Luftslottet som sprängdes. De e bra, men fett konstiga egentligen
Puss

knarkar denna låt denna kväll, mycket mycket skön och mysig. Hörde Emmas söta kompis Kajsa prata om den i Torsdags när vi var i gallerian och köpte lite kläder och trevligt :)


Lördag!

God kväll! Sitter ensam hemma och äter lite wook jag just gjort till mig själv till middag, asgott!
Har inte vart hemma på ett tag, sov hos Emma i torsdags och sen drog jag direkt från skolan och träffade mormor för att äta och sen kolla på Cats. De som uppträdde var så sjukt himla duktiga på att dansa och sjunga, blev så avundsjuk! Fast de såg ganska läskiga ut dedär kostymerna..
Ska träffa Emma snart för en trevlig kväll, PUSSS

Julstämmning i stan

Shit vad ska man skriva?
Idag har varit helt underbart mysig. Sov bara 3 timmar i natt av dumma anledningar så har varit lite halvseg, men klarat mig bra ändå. Ganska händelselös skoldag med inställt matteprov och sen gick sötaste Emma och jag runt på stan och åt lunch och shoppade lite. Träffade söta Linus en stund också :)
Emma och jag köpte de bästa trosorna EVER <3
Köpte också en supermysig varm mössa med boll på toppen, men tappade dock min ena vante..
Nu ska jag vila massa, kolla på desperat housevifes (som jag missade förra avsnittet på- vilket dock var värt det med tanke på allt underbart kul jag hade förra veckan) och plugga till matteprovet som verkligen borde ha gjort igår eftersom provet skulle vart idag. Tur jag har!
Ha en bra kväll alla, om någon söting vill göra något mysigt och kansek gå ut så är jag och min nya mössa på!
PUSS

Tänkte det kunde vara trevligt med en bild, från ROM till exempel <3


Alive!

Det har faktiskt inte kännts så himla lockande att skriva i bloggen under lovet, har haft så himla mycket för mig hela tiden! Träffat massa underbara mnniskor som gjort mig sjukt glad, både såna jag känner väl och andra jag träffat samma kväll. Blivit mycket sova borta också, vilket innebär att man inte sover så särsklit mycket så de små stunder jag har vart hemma på dagarna har jag mest sovit!
Imorgon är det iallafall skola. klockan 06.00 är det uppstigning. Är ändå ganska stolt över mig själv eftersom jag duschat och gjort både mig och allt annat som behövs fixas redo för skola imorgon. Och klockan är bara tio i 11. Det är bra för mig iallafall!
Men nu ska jag inte slösa mer tid på något som ingen ändå bryr sig om PUSS godnatt!

RSS 2.0