Gröna äpplen är mums!

Jag har LÄNGE velat åka till IKEA. Affären med stort A. Så nu messade jag Joss och Jessi och undrade om de skulle med, och de skulle de minsann! Så nu har jag provat massa kläder eftersom det känns som jag har så himla mycket som är fint som jag inte använder, och måste anpassa eftersom det är väldigt varmt och soligt nu, men ska bli regn lite senare. Det blev ändå något ganska vanligt iallafall. Jag är helt skakis på kaffe, men glad och pepp faktiskt, och snart så åker vi. IKEA stänger som tur är inte förrän klockan 8!
Pusss på alla ha en bra dag


3 dagar i rad?

Ännu en pissigt-humör dag. Vill helst bara gå och gräva ned mig. Vill åka till täbban och fixa massa saker. Men orkar inte vill bara ha dem hemma redan. Behöver verkligen åka och klippa mig. Det är sol ute. Men vad fan ska jag göra i solen då? Orkar inte ens läsa. Sitter väll här ett tag och väntar på att koffeinet från kaffet ska slå in. Skulle ju kunna gör mer kaffe och typ dricka en liter? Någon som vet hur man blir då och om det är farligt?
Ha en bra dag i solen alla pusss

Flyttar nog till moster snart

Vaknade i morse och var sur. Sov endast 5 och en halv timme eftersom jag verkligen inte kunde somna igår natt förrän klockan 5.
Låg iaf och läste en mindre evighet och sen kom Emil över. Jag fortsatte va på pissigt humör ganska länge, men det gjorde inte honom så mycket, för då kunde han ligga och titta på tv bredvid mig. Gick till Willys för att handla lite lunch och sånt sen och nu är han borta. Har precis tagit en till städrunda vilket faktiskt redan behövdes! Men nu ska jag nog fortsätta läsa. Har kommit jättelångt på boken jag började på inatt och tänkte läsa klart den idag. Men ska nog göra lite underbart te först, blev jättekallt helt plötsligt!
PUSS



Bror i cykelbana i lindvallen

Äntligen; TE!

Oj shit vad mycket klockan blev helt plötsligt då! Ska gå och.. FAN MÅSTE BÄDDA SÄNGEN FÖRST! Men SEN ska jag iallafall göra te och lägga mig och läsa lite innan jag somnar. fan vad skönt. har städat klart och gjort lite extra städning dessutom. Till exempel så har jag städat ut påsen med grejer jag tog från mammas lägenhet som jag ville ha och som stått i mitt rum sen februari (!!!) och så har jag hängt upp mina nya skidkläder som stod i en fet påse framför alla mina skor (!!! IGEN) i vår nya garderob i vår nya hall. Oj oj oj.
PUSSS godnatt!


Jag idaaag
kunde inte ha den tröjan där borta eftersom Emils lillebrorsas (lillebrodern är lika gammal som jag) tjej hade en likadan (fast annan färg) och använde den typ 2 gånger.
Och öh ja. Det är alltså mitt knä som sticker upp där i vänstra hörnet :P

Trauma

Nu ska ni få höra! Jag var precis ute och gick med Ed. Det började bli lite mörkt, men det gick iallafall precis att gå i skogen. Jag är den enda i familjen som går ut med honom uten att ta koppel med mig, eftersom jag helst vill lite på honom hehe. Nu var han iallafall jätteglad och sprang omkring som en liten idiot, och försvann någon minut åt gången. Men när jag kom ned i den större delen av skogen så kom han inte tillbaka. Tror det gick nästan fem minuter, och jag ropade och ropade och gjorde alla tillkallningar som finns men han kom inte. Plötsligt ser jag något jättestort gå över stigen en bit längre bort oh jag tror at det typ är människan som snabbt och smidigt, utan ett ljud, har mördat Ed (mycket hinner gå igenom huvudet när man är ensam i en mörk skog) men ser att det bara är ett rådjur som (notera) går lungt och stilla över stigen. Strax efter kommer Ed springande långt ifrån vart han försvann och han är helt slut och ba lägger sig vid mina fötter. Jag ger honom en godis, och får BLOD på handen! Får panik och typ springer hem med honom medans jag håller honom i halsbandet så att han inte ska dra iväg eftersom han vekar så himla glad och pigg (han är precis för liten för att man ska kunna hålla i halsbandet och gå rakt samtadigt). Hemma slänger jag in honom i duschen och tvättar av allt blod som är runt hela nosen och tassarna och skägget och bröstet och undersöker honom. Han har ett litet litet hack i tungan, men inte kan det väll komma så mycket blod från det? Så jag och brodern min cyklar ut i skogen med ficklampor, men nu har det blivit ännu mörkare och vi ser typ ingenting. Men ser inga blodspår eller något på marken iallafall. Efteråt ringer äntligen pappa som har varit på bio och han säger att man kan blöda jättemycket om man biter sig i tungan. Tycker ändå att det var överdrivet mycket och helt sjukt läskigt faktiskt när man är ensam ute i en mörk skog. Ed mår iallafall bra och om man har bitit ett rådjur eller något så borde väll någon iallafall hitta det imorgon, skogen här är inte så stor.
nu fick ni höra! Slänger in lite bilder på bäbis från Sälen.
PUSS







Tröttis på bilden ovanför och nedanför, har sprungit runt och ned för hela lindvallen i samma takt som jag cyklar! Men här stannar vi och badar lite i fjällån

Vet ni att han är världens vackraste?

Kaffemissbruk på G

Jag försöker packa upp, lägga in tvätt i lådor och städa och just därför tänkte jag passa på att skriva lite, för att skjuta upp det hela lite grann helt enkelt. Jag är precis som alla andra! Nej men har faktiskt kommit en bit redan, och till och med duschat lite. Var så dags att raka benen asså..
Jag vill ut och göra någt, träffa flickorna, men jag är typ helt skakis i benen och blev nyss jättetrött (KAN bero på överkonsumtion av kaffe som börjar avta) och har inte haft en ledig stund på länge. Men får väll se. Längtar tills jag år gå och lägga mig i min stra mjuka säng (men då måste jag ha städat OCH bäddat först, så jag kommer inte undan). Tror jag fortsätter att städa lite så kan jag bädda ned mig med en bok sen. Mys!
Musik hjälper inte mig när jag städar tror jag. Blir typ bara irriterad på att den ska va så glad och jag måste flänga runt som en idiot, fram och tillbaka, fram och tillbaka och städa! Men önska mig lycka till typ.
Pusss

Några bilder från Sälen ;)

Bror och jag åker lift


Kolla noga på mina knän- jag har ramlat och skriker just nu om hur hemska backar de har här!


Ett litet semesterparadis

Tjoho! Nu så är jag hemma igen!
Det var asmysigt där ute i typ sjöstad (Rättning, sjötorp). Det ligger en bit utanför mariestad och är en söt liten håla som genomkorsas av Göta kanal och har en sluss, en båthamn, några fik, bodar, ett ICA och en minigolfbana. Sol alla dagar utom en fick vi, och sov i tält 2 av 4 dagar, första gången för mig! Supermysigt hade vi det iallafall när vi gick omkring i byn och spelade minigolf (vem van ena gången om inte jaag!) och tog det lugnt. Skönt att vara hemma ändå, och sova i en RIKTIG säng inatt!
Hade tyvärr inte kameran med mig, men lite bilder från sälen åker väll upp någon gång snart.
PUSSS

Någon som är duktig på att packa?

Nu har jag typ packat klart! Det gick GANSKA bra, luftmadrassen får åka i en påse bredvid, men att den ska få plats i väskan kan man faktiskt inte begära, då tror jag inte ens man skulle kunna få ned ett par byxor lixom.
Har förresten inte visat min nya hårfärg! Camen gör håret mycket brunare än det egentligen är, men man ser en skillnad iallafall. Gillar det, men kan inte ha alla färger (som tex rosa och min nya lila tunika) vilket är himla dåligt, och hela grejen känns lite flummig, så direkt när jag börjar få lite utväxt (eller iallafall innan skolan börjar!) så ska jag färga tillbaka till brunt. Har tillockmed färg hemma redan!
Men nu ska jag sluta med denhär datorgrejjen och gå och lägga mig och läsa något kapitel så att jag iallafall får typ TIO minuter i min ensamhet innan jag drar iväg igen! PUSS




Lite kompensation för den senaste tidens bildbrist kanske? :P

Lite bilder från Åby

Jaa, så var man hemma en snabbis igen då, för imorgon åker jag igen!  Kom hem igårkväll och har kört massa tvättmaskiner, sovit hos Emil träffat tjejerna lite och bestämt om Bollnäs och vart i täbban 2 snabbisar och nu måste jag packa för att dra till Emil eftersom vi åker till hans farbrors landställe imorgon. Kommer vara borta några dagar bara.
Jag är så himla trött, ska lägga mig i min obäddade säng, kankse dricka lite mer kaffe eller te och läsa och bara vara lite för mig själv en stund innan jag ber om skjuts till Emil.
Ses om några dagar! PUSSS






Lucinda sötisen <3



Emma försöker lära en random häst i hagen cirkuskonster



Bad i en underbar liten varm sjö, Emma längst fram



Freja, Emma (som leker spökhistoria) och Erica i vår stuga <3

Mycket bättre kan det inte bli!

Naturgodis till både lunch och middag de två senaste dagarna, helt rätt!
Hela världen borde prova, yoghurtdoppade äpplekanelbitar och torrrostade och saltade mandlar är ju helt klart bäst, men yoghurt/chokladdoppade cashew och yoghurtdoppade frystorkade jordgubbar är ju inte helt fel det heller!
PUSSS!

Äkta 08

Jag tycker verkligen inte om sättet som min far och bror föredrog att cykla på: ned för livsfarliga, snea, branta, steniga, grusiga och leriga banor i skidbackarna. Min cykel var överdrivet lätt (skjukt bra visserligen, men kanske lite för bra för mig) och detta resulterade i att jag och cykeln gjorde en framåtvolt i mitt första och asolut sista backåk och en uppskrapad handled, armbåge, lite hand och ben (igenom byxorna)! Sen åkte jag och Eddie ner RUNT berget, på den fina och jämna bilvägen (jag HITTADE!!) . Tacka vet jag asfalt! När jag kommer hem vill jag åka in till stan och gå i tio cm höga klackar och shoppa sönder och få ont i fötterna av det och inte för att jag ramlar i en grusig backe och skrapar upp mig själv! Också vill jag ha massage, manikyr och hårvård och klippning. Jag tycker om Stockholm (där affärerna är öppna till längre än klockan 5).
Nej men det var faktiskt jättefint där uppe på fjället och jag älskar lukten som finns där. Det är nå blåbärsris och gran och massa växtlighet, kan inte riktigt definieras. Och det var supermysigt på den långa nedvägen med bra mark faktiskt, något som gärna hade fått ta längre tid.
Har en massa massa bilder från dagen, men har ingen sladd med mig så de kommer väll upp några lite senare.
Men imorgon är det ändå hemåt som gäller, till stockholm!
Pusss på alla ha en bra kväll!

Hälsningar från Sälenbyn

Hallå! Det visade sig att vi tydligen kunde gå in på nätet här genom pappas mobiler, superbra! Om det hade varit så att min bror inte var fullt så självisk och spelar WOW i 5 timmar medans både pappa och jag ber om att få nätet så hade jag kunnat gå in mycket tidigare. KUL!
Resan hit i förrgår gick iallafall jättebra och hittade rätt direkt när jag skulle byta tåg! Gud vad mycket skönare och roligare det var att åka tåg än buss, jag har bara åkt buss förut! Igår gjorde vi inte så mycket eftersom att det regnade i stort sett hela dagen, men jag lyckades ändå gå till ICA och hitta hem igen (!!), smälla i mig en megastor påse naturgodis som fick bli både lunch och middag och köpa nya snowboardkläder. Kändes jättekorkat att stå där inne och prova, men de har ju outlets här, så en jacka, byxor och flis fick jag för ett ganska bra pris ändå.
Oj vad mycket onödigt det känns som om jag har skrivit nu, men ska sluta för jag måste göra mig i ordning och sen ska vi ut allihop för solen strålar!
Puss alla

Mitt i natten

Hejsan! Är för tillfället med min kära vän Jeni och vi har färgat (tonat) mitt hår! RÖTT! Syns mest i utväxten och fjunet hehe, men de e fett colt- en stund hehe!
Nej men det är najjs, vi hade tänkt att dygna och i morgon (eller om några timmar) ska jag vara på centralen för att kvart över 7 beställa biljetter till sälen där min lilla familj befinner sig för tillfället. Hem kommer jag på torsdag så blir inga mer inlägg! inte för att någon kanske bryr sig?
Ha en trevlig dag och kommande dagar, Jeni hälsar också!
PUSSS


Jetlag typ

Jag hänger inte alls med idag! Anser att klockan är typ 3, 4, men hon är över 8! Har precis gjor mig min första kopp te på en vecka och ska läsa lite och vill gärna komma ut lite sen. Sov hos Emil i natt, spenderade en del av dagen med honom och blev sen hemdragen till mormor för att äta lite tårta. Gott var det!
En sak var dock skitläskig. Eller. Konstig. eller nåt? Jag stod iallafall i köket och pratade lite med mormor och så, också när vi ska gå ut på verandan så kommer morfar störtande och ger mig en kram och snyftar "jag trodde det var Lotta (mamma)". Blev typ helt. Vet inte chockad typ.
Kom hem och somnade sen, lider av sömnbrist sen lägret!! Men nog var det värt det!
Imorgon tar jag antagligen tåget upp till Sälen där min Far, bror och hund befinner sig fr tillfället. Vet inte om jag orkar vara hemma själv tills på torsdag faktiskt. Måste gå och handla i så fall och dessutom är jag typ jätterädd för monster!
Jag är typ jättetanksåridd och ser ingen som helst sammanhållning i det här inlägget, men det är iallafall ett inlägg!
ick just reda på att jag ska träffa tjejerna vid erikslund om 20 min, så nu gäller det att klä på sig lite då.
PUSSS på alla, ha en braaa kväll


Tillbaka i TÄBY

Tjoho!!
DEt var skitkul på lägret, de flesta människor var underbara och söta och det gick verkligen alldeles för fort! Jag hade sötnosen Lucinda som min egna lilla ponny och vi placerade oss som 3a i hopptävlingen!!! Så jävla glad och stolt, eftersom jag inte har ridit på 2 år (kan ju dock bero på att min häst var duktig och inte vägrade också som jag vet att många andras hästar som var bättre än mig råkade göra).
Måste iallafall göra mig i ordning med superfart nu, har precis duschat och håret droppar och om 20 min ska jag möta freja så att vi kan cykla till täbban och kolla på Harry Potter!!!
PUSSS


Jag och LussebulleLinda

Iväg mot Åby

Godmorgon!
Är faktiskt helt klar med allt och har en stund kvar innan bilen går till Freja och sen vidare till Åby för ridläger! Hoppas verkligen jag kommer ihåg allt! På lördag när vi kommer hem så blir det harry potter DIREKT så de så!
Alla får ha det jättebra under veckan PUSSSS

Sol och värme idag

Jag känner mig sjuk och döende. Vaknade i morse och var sur. Så jävla förbannad. Hade så ganska mycket flera dagar i rad för några månader sen.
Har suttit i solen och läst hela dagen typ. Just nu läser jag innan jag dör. Råkade nämligen vara vaken till 4.15 i natt och läsa ut min förra! Detta betyder dock inte att man får gå upp mitt på dagen utan jag var jätteduktig och vaknade av ett litet sms redan innan klockan 10.
Tror jag lever mig in lite väl mycket i böckerna jag läser? Hon i boken har cancer och ska dö snart, känns som om jag också ska det. Är helt apatisk typ.
Men idag måste jag ändå fixa en massa saker. Eller. Massa och massa, men måste packa och måste vara med Emil innan jag drar också. Vi drar imorgon på morgonen och kommer hem på lördag eftermiddag. Jag kommer ha en sån träningsvärk, har inte ridit på lite mer än 2 år!
Aja PUSS alla, se till att faktiskt njuta av solen idag

Svenne banan över grannskapet

Det blev inte så mycket promenad för oss. Vi fastnade ute i trädgården med att kasta bollar och prata och när vi kom iväg bestämde vi oss för att äta blåbär. Det är jättejobbigt att äta blåbär och försöka prata som en normal människa samtidigt! Men underbart gott ar det. Gick in sen och hängde framför tvn och datorn och va lite halvsociala men mycket trötta. Ska ta och läsa lite nu, läser just nu Expert på att rodna, och sen sova. Klockan e lite för mycket.
PUSSS godnatt

JESSI OCH FREJA IN DA HOUSE!

haha nicole gick på toa så vi smygbloggar lite :P
Oj, eddie stack precis ut genom dörren men jessi sprang efter honom!
Vi ska snart gå ut på prommenad med honom!

PÅ SÖNDAG ÅKER VI PÅ RIDLÄGER! (vi= freja och nicole)

Jessi leker med eddie ute men hälsar med en slängkyss!

Halvblodsprinsen SNART

Hallohallo!
I morse hade jag värsta huvudvärken, så fort jag rörde mig höll mitt huvud på att sprängas. Jag har inte haft huvudvärk på evigheter men på senaste tiden har jag börjat få det då och då. Mycket otrevligt kan jag säga.
Men jag vilade lite, duschade och åt och sen mådde jag bra, så då drog jag in till täbban för att hämta ut Frejas och mina biljetter till Harry Potter som vi ska se på lördag den 18e, ungefär 2-3 timmar efter att vi har kommit hem! Kunde inte riktigt hålla mig när jag var i täbban och gick förbi teaffären, så köpte 2 st små teburkar. Likadana som en av de stora jag har, den svarta. Så nu finns det lite mer plats i köksskåpet men lite mindre plats på hyllorna utanför!
Måste bara informera världen om att den nya fina cykelsadel med punghål i som de sa garanterat inte skulle läcka (absorbera vatten som sedan trycks ut när man sätter sig på den även om det inte regnat på en vecka som min förra sadel gjorde) läcker. Tack gud för långa tröjor, annars hade det inte vart så jättekul för mig i täbban för stora blöta fläckar i rumpan e inte sött.
Men nu ska jag gå och äta lite middag tror jag, för annars kommer jag att äta upp mina jordnötter som jag sitter och smakar lite på och det var meningen att de skulle bli sparade! Ikväll blir det något kul med tjejerna.
PUSSS


Jag totalt avgudar min nya klocka! Assmidigt att kolla tiden på fatiskt hehe. Också har den en sekundvisare dessutom <3

Varför tänker jag inte mer på barnen i afrika?

Hej!
Vet ni vad?
Jag är en hemsk människa!
Jag och Jessi var nämligen i täbban idag. Jag var jätteduktig och fixade runt och lämnade äntligen tillbaka böcker och köpte mitt 20e te! Hallon lakrits, luktar underbart!! Sen råkade det bli så att jag köpte lite mer. Ganska mycket mer. Fan alltså! Men men, nu är pengarna slut iallafall och jag kommer inte kunna köpa något mer denhär månaden. Så synd för mig då!
PUSSS

Lila tunika
Jeansleggins med fickor, knapp och blixtlås!
"svart" (svarta band) Bh som jag har behövt sen i januari
Skor för endast 50 kr!
Klocka för endast 150 kr!
Ljusrosa nagellack
Örhängen
Hallon-lakrits te
RÖD hårtoning! Är så himla taggad på att göra något kul med mitt hår så ska tona det rött! Haha, kommer inte bli så jätterött, ens som på bilden, men lite! Och det går ju ut efter 8 tvättar.

Bästa temuggen i världen

Godkväll! I kväll ska jag bara ta det lugnt och vara för mig själv och läsa och dricka te. Skulle gärna vlja ta en promenad eller så, men är så himla trött och har dessutom sån träningsvärk att jag inte kan gå som en normal människa! En av böckerna jag fick låna av Freja var Flyga drake, och jag verkligen älskar den! Känns som om den är på riktigt. Sen fanns det en till del också, tur eftersom denhär snart är slut. Dock var den på engelska, men det går även om det är lite segare.
Pusss på alla


Hur ska man göra när objektivet skuggar blixten?

Rena fingrars tid är förbi

FÖR VET NI VAD!

BLÅBÄR!! I MASSOR! <3

Kvällen bjöd på en pojkvän

I morse tog jag äntligen tag i min far och vi åkte till granngården för att köpa ridbyxor till mig. Känns nästan tveksamt hur jag ska klara mig med ett par hela veckan men det får gå, känns onödigt att köpa två par. Gjorde värsta kapet för fick ett par jättesnygga byxor, rosa strumpor och hästgodis för ca 250 kr! Detta eftersom jag köpte byxorna på barnavdelningen! Det var nämligen så att dambyxor kostade ca 800 kr, och barnbyxorna knappt 200.. De är lite korta i benen, men sitter perfekt annars och himla snygga faktiskt hehe. Och man har ju ändå strumporna öer byxorna så det kommer ju inte synas.
Just nu är jag jättetrött. Vet inte varför.. Men skulle kunna smälla i mig lite kaffe som pappa fick över i morse för att orka dra in till biblan äntligen. Klockan är ju faktiskt inte ens 2. Underbart när man vakar tidigt, dagen blir så lång!
Hörs senare PUSSS


Pappa har slarvat bort båda mina gamla ridbyxor!

Jag har varit så himla otroligt sugen på att shoppa så himla länge! Detta är inte hälsosamt. Men jag har typ bestämt mig. Jag ska inte shoppa förrän efter lägret och innan det måste jag ändå köpa nya ridbyxor som jag hoppas på att papi betalar för också.
Men måste till täbban iallafall och lämna tillbaka mina böcker som snart blir en månad försenade typ, inte ett dugg bra! Det kommer bli en utmaning att vara nära alla affärer utan att få köpa något. Men ett nytt te kanske? Har kommit på att jag aldrig har kollat på någon av de två teaffärer som finns där! Skandal alltså.
Nu regnar det dock massvis och mina ben är inte alls sammarbetsvilliga pga träningsvärken jag fick av att springa igår. Så jag hoppas på att det går imorgon!
PUSSS

Denhär burken och en till röd äger jag. Skulle behöva 18 till så kan jag förvara alla teer i fina burkar och rada upp dem på hyllorna i köket! Jag och Jessi har fina ideer

Alldeles för kallt för Juli

Har inte hänt så mycket idag, men ändå har jag inte bara "suttit". Sov med Emil, åkte in till stan och hem direkt. Och sen hade ju halva dagen gått.
När jag kom hem och låste upp min dörr så stod det en lång avlång låda precis innanför min dörr. Vad sjutton?
Näe, din och Daniels (min bror) va ju så gamla och nästan döda, daniels tjöt och din fjärr funka inte också såg jag dehär på rea så jag köpte dem, tyckte det var dags för nya!
Detta var min pappas förklaring på att vi fick varsin ny STOR platt tv! Vet inte hur stor den är, har försökt titta om det står någonstans men tydligen inte? Den är iallafall större än min förra som inte var liten någonstans. Jag älskar överaskningar, speciellt sånahär haha!
Idag har jag inget alls planerat förutom att jag nu hade tänkt gå och göra saft nu. Får se vad världen bjuder på.
PUSSS ha en bra fortsatt dag!

HP Neeerd

Det tog ett himla tag att kolla igenom alla filmer kan jag ju säga! Vi blev inte klara förrän vid 1 tiden på natten och då hade vi ändå bara kollat på halva 2an eftersom skivan laggade! Men vi tog en paus mellan varje film och cyklade till Willys för att köpa något att tjocka oss på och gick till östra valla och lekte i slänggungan lite och så. Jag är ändå himla stolt över mig själv att jag inte somnade! Men nu är vi iallafall uppladdade inför premiären, även om jag starkt sörjer att vi kommer missa just den rätta dagen.


Freja, Josse, Jessi och Jeni




Freja, Josse och Jeni


Jessii


Frejaa


hehe, jag

Två praktexemplar på morgonen

Godmorgon! Jag har redan gjort en massa saker idag! Det varnämligen så att min kära stackars senila lilla farmor ringde och väkte mig klockan 7.50 i morse och jag som inte hade somnat förrän nästan klockan fyra i natt kunde inte somna om helt. Så efter en timme gick jag upp. Då fick jag värsta infallet; Jag vill ut och springa! Vädret var perfekt, inte för varmt, inte för kallt, inte för soligt, inte regnigt. Så jag klädde på mig, ropade på Ed och sprang iväg. Båda vi skötte oss exemplariskt! Han var så himla duktig och lydde och hälsade inte ens på andra hundar och jag själv orkade springa hela vägen jag bestämt PLUS lite till, fastän jag knappt har lyft rumpan från stolen på över en månad! Så stolt över oss båda, man kunde verkligen inte önska sig en bättre vovve!
Efteråt duschade jag och tog med mig Ed in och lade honom på sängen medans jag gjorde mig i ordning och pratade lite med honom. Fick lite sötfoton också hihi.
Men nu måste jag verkligen rusa, ska vara på ica om några minuter för att träffa Freja, Jessi och Josse för att köpa brunch som inledning på vårt Harry Potter maraton vi ska ha idag! Perfekt uppladdning inför premiären av 6an! Hoppas bara jag orkar hålla mig vaken hela tiden hehe (alla de många gånger jag försökt ha HP maraton förut så har jag somnat efter knappt halva första filmen!!)
PUSS på er ha en superbra dag!

PUSSS på bästa vovven <3


Bejbisen


blöt, trött och taggad jag!

Te-freaks!

Hade en asmysig kväll och jag var allmänt hög ungefär hela tiden hehe! Drack upp hela min cola ganska snabbt och så satt vi och pratade i en evighet och hetsade upp oss över än det ena och än det andra. Sen fick Freja och Josse kolla på mitt

enorma teförråd! Har 19 st faktiskt!! Detta resulterade i att alla ville ha te och vi hamnade runt bordet med varsin ny smak (jag provade ett av de nya från finland) på te, äpple och en kortlek. Vi spelade tecken! ÅÅH vad kul tecken är! Jag och Freja är absolut bästa teamet och vi vann storartat (som vanligt) ! Och all uppståndelse och teinet (som koffein fast i te) påverkade mig nog också.


 


Nu måste jag verkligen sova. Eller. Ska stänga av datorn iallafall och läsa en av de alla böcker Freja tog med sig till mig! Imorgon händer det nämligen grejjer, men det berättar jag om då!
PUSSS godnatt alla!

Bokmal

Shulleluu!
Jag är på superbra humör!! Sitter för tillfället och väntar på att Freja, Jessi och Josse ska komma över för en trevlig liten kväll och i sista sekunden ringde jag Freja och frågade om hon hade några böcker jag inte hade läst och som var bra. Det hade hon! Så nu är hon påväg med 6 st till mig! I utbyte ska hon få låna en av mig hehe.
Sitter och halsar cola, har redan druckit upp nästan en halv 1½ liters. Man kan bli förgiftad av det, det är inte bra med varken ämnena i cola (light är det förresten) eller att dricka alldeles för mycket vätska på en gång (som jag gjorde på klassresan, typ 4 liter på kvällen) då blodet tunnas ut av vätskan. Men fan.. Det är både bättre och klart mycket godare än alkohol!
Glömde beätta om vår spelkväll vi hade hos Jennifer för några dagar sen. Det var askul! Spel är verkligen underskattat (hehe tycker jag som vann alla gånger!!) ! Sen körde vi med lite sanning och konka (tog bort konka) kort som Jeni hade fått från en FRIDA tidning. Askul, pusss på mina flickor!
och Pusss på er, ha en härlig kväll!


Coooola <3 och hyper mig hehe

Man lär sig nya saker varje dag

godmorgon! Kom just hem från Emil. Mysnatt och faktiskt morgon för en gångs skull, då jag (även fast de inte hade någon yoghurt) åt frukost hos emil! Har nämligen precis lärt mig att äta knäckebröd. Så lite variation! Men gick iallafall hem sen för att äta lunch då de inte hade någon veg mat hemma. Självklart var det en dum person här... Så egentligen borde jag inte kunna äta. Men jag vet inte om jag orkar hålla på och kämpa såhär.. Ska prata med pappa ikväll tror jag, och typ begära "skadestånd". Tror att han redan har börjat göra plats för henne i garderoberna redan.. Jag vill ha min pappa tillbaka nu iallafall.
Aja får se vad som händer idag. Skulle behöva en bok, men bilioteket är stängt och orkar inte köpa någon. Någon som har ett bra boktips?
Ha en bra dag PUSSS


Snabbis

Har precis typ klätt på mig och satt i linser för att gå till Emil. Klockan är typ 11 hehe... Men ändå varit lite halvduktig idag. Har gått till willys och handlat, skapat ny blogg och det bästa av allt... Jag har äntligen rensat ur mina lådor! Det blev i proppfull kasse kläder som ska till kyrkan, hemlösa eller fattiga barn i polen. Vissa av dedär kläderna är riktigt pinsamma. Att jag gick utanfördörren med det på mig alltså! Men nu har jag lagt det bakom mig och behöver aldrig kolla på kläderna igen! Fick mycket mer plats i mina lådor också, och vissa saker som hängde framme fick hoppa ner också. Passade på att städa lite i allmänt också. Mitt rum ser möjligt att bo i nu!
Men nu ska jag springa, blir skönt att ta en promenad (som inte är i stekande hetta med kassar så tunga så jag måste stanna var tionde meter)
PUSSS

mega smile

YO

Var tvungen att skaffa ny blogg, pga min kära mormor hade hittat min förra, och då innebär det att hon får veta allt jag skriver och vad jag tycker och så, och det är inte alltid så himla bra faktiskt! Damp att man inte kan blocka en enskild människa.. Aja, såhär blev det iallafall! Min gamla blogg var honnicole.blogg.se..
PUSS

RSS 2.0