När jag blir stor ska jag ha städare.

plocka, pilla, dammsuga, svabba, skrubba, gnugga. Snart skiner hela stället, inklusive bebisarnas hus,  om jag nu orkar torka av den brända spisen och byta lakan (sötnosarna har kissat i den. tack bästa älsklingar, söt gest.. :/) Sitter i sängen och dör av övereansträngd rygg med dem nu iaf och låtsas att jag inte alls ser att golvet redan har torkat. Tänkte träna idag, träna bort all tårta jag åt med bästa tjejerna igår, men hart nog kört mitt träningspass nu alltså, och energin har tagit SLUUUT.
Tar tåget till Sälen där Pappa kattis Alex och vovven nu befinner sig imorgon, kommer få åka i backarna helt själv så det suger :( Men med bra musik och sol e de fan lugnt :) musiktips mina kära vänner som är så bra på sånt? (om ni nu fortfarande tittar in här och ser att jag inte har dött på bloggen)
puss

Vinterskit

Var just GAL1 duktig och gick UT och sprang då alla bussar fuckar på söndagar vad gällande resor till gymmet. Var lite skönt i början då det lixom aldrig blev riktigt FÖR varmt, men shit, efter 3/4delar blev det lite väl kallt och varmt samtidigt, föredrar vår och höst... eller gym :) Men fick det bevisat för mig att det GÅR att springa på vintern iaf, även om man typ borde ha typ pann/öronband på sig dock :) nu ska jag lägga mig på golvet och försöka göra någon situp eller 2 och sen ska jag sätta mig i duschen och låtsas att det är ett avslappnande bad jag tar... :)
byebye

Världens finaste

Låg och sov och promenixade i min säng heeela dagen igår, kollade till dem ibland och så hittar jag Tarabara liggandes helt på rygg och sova jättesupermegagulligt inbullad i täcket<3 och sen när jag kommer upp och lägger mig i sängen så kommer de och hälsar och klättrar på mig och pussar på mig, bästa små äsklingarna någonsin <3
försökte få lite kort på dem men de tycker de e roligare att springa springa hela tiden :)



små skator som gillar glittriga örhängen och jaghar ingen kontroll på ansiktet <3

RSS 2.0