myyyys

Åh alltså.
MITT KÖK <3

gimmiegimmie

Alltså åh. Jag har så jävla äckligt mycket plugg till måndag och tisdag, och självklart har jag knappt gjort någonting trots att jag var hemma nästan hela dagen igår och bara slöade sönder. Men jag får så sjukt ont i huvudet och mår illa, det är för mycket så orkar inte med det alls. Men nu ska jag försöka räkna lite matte ändå, och sen får jag gå upp klockan 5 imorgon och plugga innan skolan!
I övrigt har jag typ gjort det vanliga i helgen, vart med Vlad, träffade Jeni lite och var och fikade med Freja och några av brudarna från ridlägret idag, supermysigt :) Och sen lite senare kommer bästa pappa och skruvar upp min fläkt och lite hyllor i köket, sen är det typ bara en knivmagnet och 2 krokar som saknas och sen så är det FÄRDIGT! Bara lite i hallen och ett badkar kvar, hoppas jag är nöjd sen hehe (A)
5 små dagar skola kvar, gran canaria nästa onsdag!!
Pussss

freeeeedag

Grym dag idag alltså, skolan var fett skön och fixa fysikprovet hur himla lätt som helst, det var grymt mysigt och fint med snön och solen (måste köpa vinterskor dock, converse är extremt osnögeggavänligt, men det blir efter gran canaria:)))))
Trodde dock det skulle vara trevligt med med helg, MEN;
Ikväll: Mental träning inlämning
Måndag: Tal, essay, matteförhör, booktalk
Tisdag: Labbrapport, Kemiförhör, någon till Mt grejj kanske, fattar inte, fysikuppgifter
=9 saker <3333
Ska chilla med hemmachai och tv och sen försöka komma igång med MTgrejjen.. Bais
Solen, värmen och brunheten om 1 vecka och 5 dagar, vill börja packa NUNUNU!
PUSS

sluuut

Räknat matte i 4 timmar nästan tyyp
uppskattningsvis
kunde ha gått bättre, men de va grymt
men hinner plugga i skolan imorgon
är nog ingen panik egentligen

Det sjuka var att det lixom faktiskt inte blev tråkigt
Lite jobbigt men inte tråkigt
gryymt
ser typ i syner
ska SOVAA <3

Fucked up så många gånger

Vad ska man skriva? eh. Eller hur ska man börja? eller.
Bra saker:
-Sov länge eftersom jag och vlad plötsligt däckade igår klockan 10 (innebar dock att jag aldrig hann åka hem och varken hade smink eller böcker till skolan, Men som tur var kom Emma som en liten räddande Ängel med en liten sminkväska åt mig hehe)
- FICK MVG PÅ KEMIN <3
- Köpte en supermegafin bh idag
- Har andå en hel del pengar kvar och kommer ha över till nästa månad!! (för första gången på mannaminne)
- Jag lagade mat idag (inte wook eller nudlar alltså!)gjorde en soppa med bra grejjer som krossade tomater, champinjoner, linser och vitlöksphiladelfia :))
- Jag har god choklad hemma
- Jag har riskakor hemma
- Jag har chaipulver hemma
- Marian Keyes är en grym författare, brukar aldrig gilla böcker om brudars random liv, det ska va Harry Potter style, men hennes böcker gillar jag :)
- Nya delen på fysiken verkar rätt så lätt än så länge
- Jag är grym och har redan läst ut både svenska och engelskaboken som båda måste vara klara tills nästa vecka
- Vi har världens bästa svenskalärare; Rodolfo <3
- Vlad är världens sötaste och jag fick ett te av honom <3
- Jag har diskat all disk som diskmaskinen inte klarar av (fastbrän/torkat), är för liten för och diskmaskinsförbjudna grejjer som stått på spisen i en vecka

Dåliga saker:
- Måste fortfarande diska plåten jag gjorde gudomligt god musli på i söndags (gömd inuti ugnen alltså)
- Min diskmaskin klarar inte allt
- Kom precis på IDAG att jag har matteprov imorgon. AOCH. Menmen.
- Vette fan när jag får göra Fysikprovet, lite stress och ångestframkallande
- Tandläkaren på fredag
- Mina skor läcker
- Min mobil var död HELA dagen.....
- Jag är officielt livrädd för myror
- Det tog en EVIGHET att hitta bilden och ladda sidan den låg på (hela metro uppladdat på nätet)

Det står: John (någonting) har lärt sig att se skönheten i smådjur när han fotar insekter... etc.....

Random saker:
- Jag provade på att äta sushi idag (bara avocado, tofu och äggbitarna). Nej det var inte äckligt men asså... Fattar inte riktigt grejjen? Går att äta, sure, men inte så att jag får cravings, eller vill betala en massa för det? (behövde bara betala 20 spänn för en 6bitars tack vare matkortet iaf)
- Gifte mig i natt i min gamla vän Annas drömmar :D
- Max i kungsträdgården :)

Blev en himla lista! Men ah, jag måste tydligen plugga matte nu :( Men vill bara läsa min bok helst men.. Det här kanske jag kan klara :)) Matteläraren kallade mig en MVGelev idag så, måste VERKLIGEN leva upp til både hennes och mina förväntningar, det är ju lixom matte <3 :))

Det sög ju

Åh du förbannade söndag. Så fint underbart väder (kallt men ändå) och jag sitter här och läser fysik. Läst 1 utav två kapitel nu, men det var det lättare, och jag är såååå trött på allt. Tänkte att man kanske kunde göra något annat, MEN. Då har jag dessa alternativ att välja mellan:
1. Dammsuga
2. Diska
3. Dammsuga
4. Städa badrummet
5. Dammsuga
6. Skaka av lakanen som blivit helt smutsiga pga att jag inte har dammsugit.
Så jag bangar på det. Har ont i huvet också.
Kan dessutom inte dricka te längre lika mycket som vanglit. Torkar typ tydligen ut fett mycket om man dricker mycket, och jag tycker inte de e kul å dricka vatten.
Så det sög ju.
När jag är klar med fysiken måste jag plugga matte också. Är fortfarande inte riktigt frisk, hostat de 2 senaste nätterna.
Så det sög ju
Ska ta en iprenis nu

HEMSKA KÄLLARE OCH TVÄTTSTUGA

OMG jag dog just. Skulle fixa sista tvätten, och allt var inte klart. står och väntar. FETASTE spindeln kommer. sllmän panik. Försöker få den att gå iväg. Den ställer sig på väggen. äckligt. Den ställer sig sen precis framför luckan på maskinen jag ska ha ut snart. hjälp. Försöker skrämma bort den. Den bryr sig inter. Petar på den med sopskyffeln. Den bryr sig inte. Vågar inte mosa den, för äckligt. Till slut klättrar den upp och jag slänger den bakom tvättmaskinerna där det är geggigt ocvh blött och äckligt. Hoppas den drunknar.
Men det måste ju finnas fler. Herregud mina kläder alltså.. Ska ner dit igen nu. Sprang uopp för vågade inte vara där ensam ifall de bestämde sig för en invasion.


Har myror lungor?

Jaa, såna djupa saker funderar jag på. Såg en myra en dag och insåg att jag inte hade någon som helst svar på rubriken.
Kollade upp det nu.

Har myror lungor? Hur andas de?
När det gäller myror så har de (och alla andra insekter) inte lungor, utan andas i stället med ett luftfyllt rörsystem, s.k. trakéer.
Trakéer:
Trakéer finns hos insekter och en del andra leddjur. Trakéer används bara för luftandning. Trakésystemet är ett starkt förgrenat system av luftfyllda rör. De finaste rören kallas trakeoler och är lika tunna som blodkapillärer. Trakeolerna finns omedelbart intill vävnadernas celler. Hos mindre insekter sker transporten av syrgas genom diffusion från omgivningen, genom trakéerna och in i vävnadscellerna. Diffusionen har nämligen mycket längre räckvidd i luft än i vatten, eftersom luft är mer "lättflytande". Hos större insekter ventileras de yttre delarna av trakésystemet med hjälp av pumpande rörelser med kroppen, men i de inre delarna transporteras syrgasen också hos dem med diffusion. Eftersom de har sitt trakésystem, behöver insekter inte transportera syrgas och koldioxid med blodet. Trakéer är mycket effektiva. Flygmusklerna hos vissa insekter har den högsta syrgaskonsumtion som över huvud taget uppmätts i hela djurvärlden! Men kanske är det trakésystemet som gör att insekter måste vara små djur.


Slemklumpshjärna

Engelskaboken tog slut i natt, Svenskaboken tog slut idag, jag har klätt av och på sängen, ätit mandariner, kakor och vitlökssoppa, druckit massa te, varit lite kreativ och försvunnit in i pianots värld en obestämd tid, och håller just på att tvätta typ 40 maskiner (=6, men kommer inte hinna med alla då jag bara har 3 h tvätttid och det tog en halvtimme innan jag hade sorterat allt). Det enda som kvarstår är dammsuga SATAN och lite handdisk (handdisken tar aldrig fucking slut, varför kan inte ALLA saker klara av maskin och min diskmaskin vara LITE större och LITE starkare så den får plats med stekpannor och kastruller och klarar av fasttorkade grejjer...)
Men annars är man rätt grym. Ska till vlad i kväll och försöka plugga igen, men min hjärna har blivit omvandlad till endast en stor slemklump så det är grymt svårt att koncentrera sig.

Vanlig hjärna
Och jämför EXAKT lixom, inte på ett ungefäör. Det är så det är.

Ska försöka få slut få "Fysikens Tao" nu. Handlar om dagens fysik (fucked up grejjer de försöker förklara, kvantteorier och grejjer) och hur det liknar/samspelar osv typ österlänsk religion (buddhism osv). Låter fuckat, men rätt häftigt- det man fattar och man känner sig fett smart. Ah, får se om slemklumpshjärnan orkar med det? hehe
Hoppas alla utnyttjar er torsdag till fullo, till skillnad rån vissa andra här.
PUSSSSSSSSSS


Mer klagomål

Kära Tv6. VARFÖR vid alla gudar i himlen har ni bytt ut vardags kl 23.00 program Scrubs som gått i typ 3 år till fucking Paradise Hotel!?!?!?! (Jaa, fuckar är det ende de gör där faktiskt).
Vad ska jag nu göra på kvällarna..? Även om man sett alla avsnitt så var det NÅGOT iaf, nu måste jag ha jackass  på (finns bara läskiga CSI grejjer och bebisprogram i övrigt), känns extremt ointelligent. (måste ha tv'n på för att få lite liv och inte känna mig så ensam och utsatt, så ni inser kanske problemet, sitter här och blir allmänt hjärntvättad av dedär idioterna som för tillfället håller på å piercar ihop skinkorna på en snubbe så han inte kommer kunna skita sen, ELLER få av sig stringkallingarna han har på sig. Men de e faktiskt bättre än paradise hotel.)
Tack och hej för mig

_________________________________________
fortfarande sjuk i kväll faktiskt, och kommer väl inte kunna sova på en stund nu heller då vlad och jag däckade när han kom hit. Men att en annan människa skulle hit fick mig att städa upp lite iaf så det var ju bra :)
NIGHTY

chaos

Jag vill laga mat- vitlökssoppa, bra när man e sjuk, också köpt massa mandariner!! (okej satsumas men big deal.)
Grejjen är att det är stökigt här och då blir det bara jobbigt att tex laga mat/göra något alls. VILL verkligen ta en FET jävla storstädning här men PALLAR inte. Ska lära mig kontrollera tankekraft så att allt kan flytta sig själv :) Eller Freja, var inte du en häxa eller?! :o
Ah, märkte också att man inte kommer in i badrummet heller för att det ligger saker på golvet
bara BTW lixom
Tänkte att alla behövde veta det :()

Liten reminder igen

Till mina bloggande vänner:
De senaste dagarna har ni varit himla dåliga på att blogga ska ni veta, vad tycker ni jag ska göra här hemma om inte checka era bloggar? Show me some balls girls! <3

Hemmabemma

Förkylningar är ju verkligen helt onödiga, förstår dem inte! och mina går verkligen helt upp och ned. Igår morse var jag och emma på stan och shoppade, gryymt, men plötsligt så dog jag. Så satt hemma hela dagen fram tills klockan 10 då jag mådde bra och hade för tråkigt så drog till vlad. Men nu så är jag död igen. Och i kväll när jag är trött på att sitta här och inte göra något alls kommer jag väl må bra igen. Men sen imorgon sjuk. Lite skönt att missa matterovet dock, får mer tid att plugga och lite insideinfo som svårightsgraden maybe! Rätt äckligt, men hoppas faktiskt va sjuk tills på fredag då vi har fysikprov, fett med nojjig över det och vill missa det med. Inte helt korrekt men.... Är man sjuk så!

Är iaf glad över att jag ÄNTLIGEN har fått köpa lite nya fina grejjer, både igår och sen lite mer idag när jag svängde förbi mörby på väg hem från vlad, var jättelänge sen senast (augusti!!!).
Behöver någon som städar åt mig och gör te, för orkar inte göra te och man kommer inte fram i min hall eller framför min garderob, det suger.
Någon som har nån ide över något aktivt, stimulerande, kul, någonting man kan göra när man är sjuk? jag är otålig. Vill träna typ. Galet skönt i måndags, var grym och ba slog helt galet.

Underhåll mig
PUSS

Var försiktig med vad du önskar

Jaa, de senaste i alla fall två dagarna har jag varit riktigt ynklig. Känner mig som ett litet barn, liten och lätt uttröttad och.. ynklig.. Lite mysigt när man tar det lugnt, men det slutar när jag kommer till typ skolan och INGEN ANNAN ser att jag är liten?! How can this be? Småbarn ska inte behöva gå i skolan och räkna jobbig matte och tänka på engelska faktiskt :(

hehe, ska sova nu, åkte till gärdet och direkt hem idag, för varså trött att jag knappt orkade gå, trots att jag sov ovanligt länge i natt. Men tränade igår iofs, duktig tjej lixom :) (dock jobbigt när de slog på mig :(( -bebis attityd )
PUSS

suxx

Jag önskar att jag var 3 år och gick på dagis

Söndagar är enda dagen jag kan plugga på typ?

Jag är verkligt irriterad just nu. Förra terminen hade vi en inlämning på idrotten, mat och träningsdagbok med analys. Jag gjorde den i bra tid MEN, lyckades helt glömma bort att lämna in den. Då blev detta SÅKLART första gången någonsin som vi inte fick lämna in ens en dag senare. Annars lämnar jag ALLTID in i tid om jag inte har pratat med läraren om speciella omständigheter (död dator tex-inget ont mot min min dator, älskar den, men den är inte alltid helt pålitlig </3), medans massa andra får utökad tid bara för att de e sega och börjar för sent/inte börjat alls.
Innebär att jag nu, trots att jag har min extremt fina uppgift från förra året liggandes här i min dator, helt oläst av någon förutom författaren själv, måste skriva en ny. Hatar att skriva om sånt, pressar mig. Fett lack. Lätt men fortfarande fett jobbigt. SUGER.


Aja.. Grym helg iaf, Vlad och jag har utforskat det sociala livet utanför min lägenhet! Och i veckan kommer pappa och skruvar upp hyllor i köket också så behöver jag inte leva i chaos.
Ska fortsätta skriva nu, 2½ timme kvar.
PUSS

RSS 2.0