Hemma

Jobbigt, måste städa.. Redan inne på min 2a diskmaskin, ska tvätta en gång till och imorgon blir det extrem dammsugning, mattpiskning, vädring och golvskurning. Badrum och kök (inklusive spis och ugn) ska också bli omhändertagna, och måste möblera om lite med massa saker och fixa i skåp och så. Shit jag har en lång dag framför mig!
Men sen blir det dans och boxning på kvällen iaf <3 Ser fram mot fredag då jag ska ta hand om Teddy också :)
Fick förresten min fina iPod idag, den är vacker <3 ska fixa till musik och filmer och sånt innan jag somnar ikväll också, men först av allt ska jag gå och skölja ur färgen jag har i håret (hemsk grå utväxt, huja!) så att det inte ramlar av!
Hoppas folk underhåller mig imorgon så jag inte förgås av städandet!
PUSS

Återupptäckt

We're damned after all.
Through fortune and flame we fall.
And if you can stay then I'll show you the way,
To return from the ashes you call.

We all carry on (We all carry on)
When our brothers in arms are gone (When our brothers in arms are gone)
So raise your glass high
For tomorrow we die,
And return from the ashes you call.




Sitter fortfarande på bussen i några timmar till, men tänker fortsätta lyssna på min lite fuckade mcr


Tillbaka till staden

Hoppsan hejsan, 1 timme och 20 min har än så länge gått av min 7 timmar långa resa! Självklart blev det uppkoppling till nätet sekunden Gustav (som skulle hem till föräldrarna) hoppade av bussen i kalmar och jag förbannar swebus fria nätverk! Detta för att jag troligen typ aldrig kommer å lyckas göra ergonomiuppgiften nu.
Helgen har vart supernajjs med massa film, pizzafrukost, godis och träffa några av Gstavs söta vänner, känns bra!
Nu vill jag dock mest bara hem och städa sönder min stackars lägenhet, köpte en stor dunk rengöringsmedel och en stor dunk mjukmedel i borgholm på NETTO för de va jättebilligt där just då (ekonomisk javist). De kommer och tar kort på lägenheten nästa söndag eller måndag, och sen är visningen en eller två veckor efter det, så snart får man väll flytta hem till pappa.. Hoppas dock på en snabb flytt tillbaka ut till en 1a (mer lagom stor för mig, 3an är fan obehaglig!)
Näe, nu ska vi se om vi KANSKE kan åstakomma något ändå, försöka hålla mig borta från roligheterna en stund. Har ju en hel del tid över sen!
PUSS


Åh älskade sthlm med öppna klädaffärer både på vintern OCH söndagarna, och mataffärer öppna till 21, +statoil dygnet runt, PUSS <3

Iiiih!

Bra sak som hänt
Min iPod som pappa beställde i GÅR har redan kommit och ligger och väntar på att pappa ska hämta ut honom i täbban! Superduperglad!
(hade dock varit skönt att ha den idag då jag inte gillar min mobils musikspelare+ att jag inte riktigt litar på batteriet)

vackert blå <:
(alla rosa var slut och han hittade inte den gröna :( men den är superduperfin ändå <3)


bra+DÅLIGT HJÄLP+brabra=neutral

Mina matteskills e super! Sitter på bussen på väg till Borgholm för tillfället och hör och häpna- de har internet på bussen! Superbra (y) Tog lixom med mig datorn så jag kunde göra lite skolgrejjer och kanske kolla på en film eller så (senare alternativet dog eftersom mitt ljud hackar så mycket at jag mpr illa, kanske råka slå sönder det när jag sprang till bussen?)
Apropå springa till bussen så ska ni få höra en hemsk historia med rätt så lyckligt slut.
Ställde klockan ganska sent i natt, halv 9 skulle jag gå upp så ställde den såklart på 9.30 (Y) tänkte att jag skulle ha tid och kankse dra till mackmannen och köpa godis för elevkortet eller så. Kommer i bra tid till tåget, men som är typ 10 min sent. När jag sitter på tåget inser jag att klockan är 11.07 (bussen gick 11.40). AJFAN, ställde klockan en timme sent- märker jag NU. Så när jag e i tekniska RUSAR jag ner till tsnabben och drar på mig lite mat som man kan behöva-2 choklader, en pastasallad (tack gud att jag hittade den vegetariska snabbt), 2 bounty (2 för 10 går inte att motstå hallå) och ett paket energituggummi. Sen rusar jag ned med min feta rullväska (ja jag vet att jag bara ska va borta tills på söndag, men vägrar att åka buss i jeans så jeans, neccesär och dator tog upp ungefär 4/5 av platsen, rätt mycket). Typ tränger mig ut genom tågdörrarna när jag kommer till Tc klockan 11.48½ (1½ min tills bussen går) typ iaf och RUSCHAR SOM FAN genom hela centralen till bussterminalen (som SJÄLVKLART ligger längst bort från tuben) och så tror jag att jag har missat bussen. De e ju nå sorts slussgrej ut till bussarna och ser ingen buss. PANIK. Men så ser jag att dörren bredvid har en grön lampa för den jag kollade på var gate 13 och inte 12 så jag kommer in och den snälla busschauffören är mycket trevlig och försdtående och jag kan knappt andas och måste dra upp datorn ur väskan och.. ja! Hann iaf med bussen på sekunden typ.
Andan i halsen LÄNGE efter det.

Nu är jag iaf nedchillad och har försökt räkna matte, blev typ 1½ tal (dock med a,b,c,d tal och långa ekvatiponsuträkningar- vilket btw är det roligaste-seriöst faktiskt!) sen har jag gjort klart Mentala träningsuppgiften som vi har till på måndag som jag knappt börjat på också har jag läst lite. Har ätit massa choklad också :)
Det är typ 3 timmar kvar eller något :S och min dator kanske dör snart. Så förlåt för det låååååånga inlägget, men visst var det en helt galen historia?! ;)
Haha PUSS

Blir en dextro tror jag

Ställde klockan i morse för att gå upp redan klockan 11
Åkte direkt till stan för att äta med Emma och några andra sötisar från skolan- galet god vegburgare btw, fett länge sen jag åt en riktig <3
Drog runt lite och träffade Fredrik och Daniel puss puss puss saknar! Speciellt dissarn fredrik som bytt till Norra :( (samma linje som han gick på östra till och med!!)
Vi åkte och (för min del) tittade lte kläder
Vi fick 2 kompisar varav den ena va från typ nigeria och vi förstod knappt hälften av hans engelska xD 
Jag handlade jag mat (sojafärs för 10 kr och ärtor för 12 OMG! <3) 
Till sist hem.
Allt detta = galet trött mig
Men nu ska jag ändå springa iväg till träningen trots dödande träningsvärk och tomt huvud eftersom jag inte kommer kunna träna varken fredag lördag eller söndag, HJÄLP!
PUSSS

Haha såg Bobby i stan idag, han såg galen och rädd ut :D


REDO


Glöm inte!!

Åh vad jag har vänt på dygnet nu alltså! Kunde inte somna förrän typ 5 tiden i morse, så jag vaknade vid typ 12- 1 tiden och har segat hela dagen sen dess.Klockan är alltså 5 just nu! Har dick varit lite produktiv och gjort av med pengar idag däremot haha! Det var rea på nelly.se och dessutom ger CNS kortet ju 10% rabatt där, så köpte 2 par skor, en tröja, ett armand, ett par örhängen, 1 par jeans och ett skärp för bara 680 kr! Om man tänker på vad det skulle kostat egentligen (typ ETT par skor för hela den summan egentligen eller inte ens 1½ par jeans) så var det jävligt bra.

Nu väntar jag bara på att få gå till träningen. Ska pumpa upp mig själv tills i helgen så jag kan äga Gustav (TYP xD).

Man får väl se när man kommer i säng i natt, eftersom jag inte kommer stanna på boxningen i 45 min till för att sringa (gjorde jag en halvtimme igår, det känns att de va ett tag sen i smalbenen!) eller sen gå runt halva täby för att leta efter en öppen affär så jag kunde få något annat än wookgrönsaker i mig (typ gainomax och banan) så kommer jag komma hem betydligt mycket tidigare idag än vad jag gjorde igår. Men jag är faktiskt jävligt duktig på att få skolarbete gjort när jag sitter uppe på nätterna, är färdig med matten, gjort halva idrottsuppgiften och börjat på Mentala träningsuppgiften, är säkert snart klar, duktiga duktiga mig.
Eh.. Ska gå å klä på mig träningskläder strax.. PUSS

btw läst ut twilight nu, suger, bara tråkiga böcker jämfört med dem


(Y)


Eller?
(N)

KNÄCK och Brak i dig

Jag brukar vara helt ruskigt dålig på att vara social på msn. Just nu försöker jag skriva en ergonomiuppgift och helt plötsligt blev jag helt ruskigt bra på att vara social! Det är ett mirakel!
Som tur är behöver jag inte söka så mycket fakta till uppgiften just nu, så det gär rätt så bra ändå :P

Älskar att pippi långstrump/bambi/fölet/trasdocke människan går kvar på dansen, lite kul att titta på som kan lysa upp måndagarna! Dock failade jag totalt på boxningen idag och gick och satte mig i omklädningsrummet innan uppvärmningen ens typ var slut. Men jag var trött, det var ojämna par och de skulle typ göra massa grejjer där man drar och hänger i varandras nackar vilket jag inte gillar då min nacke är ungefär lika hållbar som en snöflinga. Får så sjukt ont av ingentgin typ :S

Men OKEJ då, nu ska jag sluta snacka SKIIIIIIIIT och försöka fortsätta skriva på projektgrejjen som faktiskt gör någon nytta till skillnad från detta!
Puss


New swearword

Haha! Min senaste spådom gick åt helvete igen, puss på duktiga duktiga allas älskade Nicole alltså.

Har dessutom ingen mjölk kvar och trodde jag skulle klara mig idag med den jag hade.

Dans och boxning i kväll, hoppas på ett äckligt hårt pass så att någon stor fet mäniska kan stå och sparka sönder mig medans jag typ kanske kan ge honom en lite röd näsa och lår under vilan och han inte e beredd. Men det börjar bli ändring på det, jag växer. S.M.A.R.T. mål på G

Okej typ inte en människa fattar vad jag skriver, har mina egna interna söta skämt


Nattinattiinlägg

Godkväll, klockan är supermega mycket och jag sitter hemma hos Emma, men vi ska snart sova. Som tur är har vi sovmorgon till 9.40 timorgon, trots tidig vecka, och sen på gympan ska vi åka skridskor, lyckos oss :)
Lördags och Fredags kväll var superkul, bara så att alla vet, men var så utmattad idag att jag typ låg i soffan hela dagen. Gick väll dock upp så mycket som en 3-4 gånger eller så för att göra nudlar en gång och så lite Te också. Och så åkte jag förståss hem till emma på kvällen faktiskt.

Jag är typ VÄRLDENS sämsta spådam- vilket jag idag har fått bevisat för mig nästan 3 gånger, vilket inte är så roligt alls, och faktikt förvånande mycket.. Kanske borde sluta lite på min förmåga att tro jag till och med endast halvt om halvt kan förutse framtiden.

Nu vill jag att Emma ska gå ut från toaletten och låta mig gå på toa så att jag kan krypa ner under täcket, för jag tvivlar inte på att jag kommer däcka i den här mycket lättsnurrade snurrstolen om jag sitter här mycket längre tid, och det kommer göra ont tror jag..

Natti natti <3

XVI

Barndomen pågår inte från en viss ålder till en annan älder
då barnet växt upp och stoppat undan allt barnsligt.
Barndomen är kungariket där ingen någonsin dör.

Edna St. Vincent Millay


bajs

2 sec i garderoben
Conclusion; Jag har inga kläder.

Men ska dra till Ämma nu, utan kläder
Puss


"Det där låter gott"

Iiiiiih the Idiot här!
Var typ fett trött och sur på mig själv för att jag kom hem och sen inte orkade träna och förstörde mitt underbara träningschema, så jag gjorde fint vanlijkaffe som jag fått av pappa när han va på Aruba eller vad sjutton stället hette, för att muntra upp mig själv, och sen kom min älskade pappa <3 förbi med choklad <3 ärtor och tacosås <3 och EDDIE <3 för att fixa en lampa och min dumma tvättmaskin som hade slutat fungera pga en halv BH-bygel som satt sig i filtret.. wtf lixom? Aja, då blev jag jätteglad och nu är jag hypad och önskar att jag hade tränat ändå! Men klockan är nästan mycket och jag hade tänkt att dra och simma imorgon på morgonen (börjar runt 12 tack gud) så ska gå och lägga mig i sängen (TROTS Scrubs på Tv! men har ju sett alla avsnitt ett antal gånger iofs) och läsa massa (inne på 4e twilight nu <3).

Puss och godnatt bbys ha en braa helg för det tänker jag ha :)


OKEJ VÄRLDENS SNYGGASTE BILD PÅ MIG OCH AMANDA NÄR VI LEKTE POP-LUCIA xD
Älskar kolla asgamla bilder (A)


FOG

Älskar formgivning <333
Typ som bild (just nu), galet soft och många långa lektioner
PUSSSSSSSSSSSS

Resa

Ska antagligen ner till min gamle vän Gustav som jag inte träffat på lite över ett år och nu bor å öland näst helg, superglad!!!!
PUSSSSSS


"I smell dead people!"

Mmmm, steker lök och har mitt inernet i fred, yoummie! Lökkärleken har jag tyvärr fått av min TOTa ljungefreunde, men det kan vi skita i.. Och eftersom Vlad äntligen har fått hit sin älskade dator med skjutspel man kopplar upp sig online på så brukar jag inte ha så mycket tillgång till nätet. Inte för att det är något problem, har ändå inget speciellt att göra på datorn, sparar rätt mycket dötid :) Men nu är han i Täbban och köper mat så jag är lite ensam (:
Hade första Engelska och Formgivningslektionen idag och jag är jättetaggad! Formgivningen är lite som Bild vilket gör mig LYCKLIG! Och Engelskan tror jag kommer bli kul, tagad iaf som sagt :)
Åkte och provade på pilates med Josi, Jessi och Freja efter skolan, men önskade de hade tagit i lite hårdare, var knappt upvärmning det där, men det var ju prova på så.. Men tummen upp ändå!
Nu ska jag äta lök, och kanske försöka göra lite skola.. Men kanske bestämmer mig för att läsa istället, mycket roligare <3
PUSS

I really do

Mindre handikappad

Hello! Glad och lycklig är jag för jag har idag tränat för andra dagen i rad (1½ timme intensivt igår 1timme intensiv+1 soft idag) och jag skakar och kan knappt ta av/på kläderna och är jätteglad som sagt! När jag kom hem tog jag en underbar dusch och sen plockade jag undan alla julsaker- duktiga duktiga mig altså, vad man kan åstakomma saker när man bara måste (vlad hade flyttat in skrivbordet med sin älskade dator till vardagsrummet så granen fick inte plats :().
Håller för tillfället på att göra mig i ordning lite eftersom det är hemma hos Jessibus som allt händer i kväll! Dock är bussarna jättedumma och går bara hel varje timme vilket innebär att jag kommer missa första bussen och bli sen med den andra... Men men jag tar iaf bussen duktiga mig!
Ska försöka sminka mig nu och INTE måla kajal på kinden, vilket dock inte skulle förvåna mig med tanke på mina superostabila händer
PUSSPUSS

Underverk

Något OTRLIGT har hänt.
Jag överlevde nämligen natten!
Okej jag stannade i soffan, hämtade inte laddaren i sovrummet när mobilen dog (då är det illa) och hade lampor, tv och dator på. Men somnade gjorde jag ändå, utan några missöden!
Men men! Nu är jag iaf igång och ska snart och träna igen med nubbe då det tydligen är typ öppet gym idag (vilket han ringde och sa till mig klockan 3 i natt? :S). Sen ska jag hem till Jessi som har fyllt hela 17 jättestora år och fira henne med tjejerna och några från hennes klass! Supermys
ha en bra dag PUSSS


vackraste Jessi i somras <3


XXXXX

Hej
Vissa saker borde förbjudas. Jag har 2 superbra exempel
1. Filmer som uppfyller ens värsta mardrömmar och som gör att man resten av sitt liv går runt livrädd
2. Förlädrar vars körförmåga man behöver utnyttja för att de ska skjutsa över hunden som är det enda som skulle kunna rädda en denna hemsk vidriga kväll (eftersom filmen förstört ens liv) -MEN som har druckit alkohol och inte kan köra, vilket resulterar att man för 2a gången denna dag hamnar på statoil och köper mängder av choklad

Visst kom vi fram till att det var Jessis buskatt Sam som var spöket i filmen, men nu när jag sitter här ensam i min stora tomma lägenhet känns den iden inte lika jätterolig längre! :(

Får se om jag överlever natten

One wish

Jag önskar att jag fick vara trollkarl för en dag. Jag skulle bli nästa Lord Voldemort, fast värre.
Se upp din jävla pundare!


Makes me smile

EDDIEBUS IN THA HOUSE <3


HAHA (hemma 10.45)

Imorgon kommer jag få sova <3 för då kommer jag vara ensam hemma :(
Nu ska jag ändå dra in till stan trots att vi har slutat, för att träffa emma, me får se om benen bär mig, träningsvärk i:
Magen
Nedre sidorna av ryggen
Nacken
Framsida lår
Rumpa
AJ!
Men nu ska jag springa till tåget eftersom det går om 13 min och de oftast hatar mig (Det tar typ 5 min att gå ner men på något sätt bestämmer tågen sig alltid för att jag ska missa dem)

Pratade med Ed i tele i natt <3 (och lillebror)


BJFFF

Ben and Jerrys Fond för Fattiga Flickor

Nobelpriset here i come


Failaren nr 2

Nog kom man iväg till skolan imorse minsann, men det hjälpte inte mycket då fucking Roslagsbanan inte gick och ersättningsbussen ALDRIG kom! Glömde dessutom SJÄLVKLART ringen i morse så blev ingen cermoni FÖRLÅT! Men nu har jag lagt ned den i väskan, så imorgon blir det official - CRAZEY!
Känner mig taggad på att göra något, men ska vila massa nu och sen träna igen i kväll, ska fan ta i nu <3 Sen har jag en Ben and Jerrys att ta när chokladsuge blir galet så jag är glad och lite pank.
Borde plocka ned julgrejjerna och såg några gulliga fåglar ute i ett fint träd, så vill gå ut och fota nu när det fortfarande är ljust ute, men... Får väl se hur det blir med det!
Är galet taggad på sen vecka nästa vecka- förhoppningsvis med tanke på de nya schemana.
Eh, ska sluta prata skiit nu för ingen bryr sig ändå! Är bara taggad på saker men inget händer ändå, duktiga Nicole
PUSS


FAN vad underbart det kommer bli med VÅR!
Men först blir det lite födelsedagar då mina söta flickor fyller jättemånga år, Åre med Emma och en massa träning (ännu ett nyörslöfte- att inte bli totalägd av Vlad när vi brottas)!


Förlovningscermoni imorgon!

Mhm nu är jag stoltaste av alla eftersom jag ÄNTLIGEN har tränat!!!!!!!!!!!!!! Första gången i år och typ på 1½ månad pga sjukdom och bajs :(
Dagen blev ändå soft, hängde i stan med Emmabus fett länge och köpte söta och roliga saker, bland annat MASSA choklad (Alla vägar leder till statoil- och Pressbyrån)!
Nu ska jag tydligen kolla på paradise hotel ._.
PUSS

Kroppsvärme är den bästa värmen

Temavecka är totalt dumt och onödigt och som jag räknade ut igår kunde jag inte somna i natt- synd. Så jag är nu klockan halv 11 nyuppstigen och vi började för 2 timmar sen. Bryr mig inte så mycket för jag fryser som FAN och mår illa och har ont i huvet.. Ska sitta här en stund tills min ipren börjar verka och sen får jag dra mig in till stan. Förhoppningsvis har vi hunnit sluta tills dess.
För att göra mig glad så vill jag gå in på Gina idag och köpa kläder åt mig för mitt presentkort som jag är så himla gla över! Kan nog unna mig en Ben and Jerrys eller kanske "lite" choklad om jag kommer förbi täbban senare. Det är så lätt att göra mig glad ibland!


Tycker det är så tråkigt utan bilder så här är en gammal random bild. Okej inte helrandom för jag bestämde mig att den skulle se kall ut så den har en helt otrolig gömd undermening om att jag är det stackars vissna förfrusna lövet, men som med lite sol (Ben and Jerrys, choklad och nya kläder) Skulle kunna bli grön och fin igen!
(okej det är uta för lövet men inte för mig..!)

Failaren

mmm.. Jag har börjat drömma sjukt mycket när jag sover och det är oftast typ en massa mord och gåtor och funderingar. Väldigt spec och irriterande. Till exempel som denna eftermiddag då jag sov från typ halv 5 till 9. Gud vad lyckad jag känner mig (ja träningen började 6 och kvart över 7, så missade båda) och nu kommer jag inte kunna somna i kväll så jag inte får så mycket sömn och sen kommer jag behöva sova middag imorgon igen och missa träningen igen och.. Fett lack..

Vi har btw temavecka just nu. Gillade vallatorps temaveckor GROVT mycket mer- paddlingen och övernattningen i vaxholm i slutet av nian var helt underber. Vi har nämligen alla temat "framtid" typ, och de har splittat på klasserna så att halva ID (industriteknik som jag går) 2an och halva ID 1an bildar en klass. Detta innebär att jag varken går med Emma eller Vlad och det gör mig ledsen. Plus att jag sammarbetar med nån konstig tjej som jag ska ha hela veckan. Har dock Tove iaf :)
Denna temavecka ska vi som sagt fokusera på framtiden och så. Idah fick vi göra en antaglig budget som den möjligtvis kan se ut när vi fyller 18 och flyttar hemifrån. Nej jag bryr mig inte om jag har ett jobb på ICA eller på Konsum eller exakt hur jag kommer spendera mina pengar då. Inte just nu iaf, så dessa dagar känns IdIotiska!
Okej nu har jag wainat färdigt, ska kolla tv och dricka te. KAnske ta en lussebulle som börjar ta slut :(
PUSS


temavecka paddling <3


I'd like to wish my self belive

Haha jag är så pinsamt dålig på att blogga x)
Men men, helgen var himla chill, seg och trevlig med tjockiskväll och massakerande filmer med Emma bus, chilla med söta vlad och hann träffa några av mina älskade flickor ett tag också <3
Är nästan helt frisk nu och har sovit 2 nätter utan hostattacker= glad. Pappa ska fixa 2500 kr åt mig från arvet också så att jag kan köpa en ny iPod och parfym också eftersom de båda försvunnit :(
Blev ledsen i morse när jag inte riktigt fick på mig mina byxor och fick gå med skärp och nerdragen tröja hela dagen eftersom jag FAN skulle ha på mig dem idag, men så blir det när man äter några kilo choklad/ben and Jerrys om dagen och det är det nog värt!
Träning i kväll- ÄNTLIGEN, så nu ska jag lägga mig och läsa tills jag somnar eftersom det inte blev så mycket sånt i natt..
PUSS

Och tack ÄLSKADE Jeni för typ världens mysigaste låt :)


Har alla tjockisar alltid ont i magen?

Jag har ont i magen
Jag har ätit mycket näringsrik kost bestående av godis chips och dip
Det var gott hihi
Det gjorde jag med söta Emma
Också kollade vi på två mördar och massakerfilmer xD
Längar tills jag kan träna igen, har sån abstinens, mina muskler skriker!
Jag tror att jag är sockerhög!
Nu ska jag och Emma dricka te, Vlad ligger i min säng och typ sover¨
Vi kanske också ska sova någon gång snart, jag är fett trött fastän jag vakna 12 idag och tog en 2 timmars tupplur vid 4tiden xD
PUSS

"... idiot"

Åh vad glad jag blev när pappa sa att de skulle komma över och hämta upp mitt badkar från förrådet och ta med lite grejjer från lagerrummet! Dessutom hade pappa lite choklad hemma som han så gulligt tog med till mig så jag fick stilla mitt sockerbehov lite. Efter det skjutsade pappa mig till Willys och sen hem igen. Där köpte jag lite mer grejjer så jag kunde fortsätta baka mina lussebullar för 2a dagen i rad! Hade lixom massa smör kvar och fortfarande massa saffran, så de e super! Tog ett mysigt bad också men det var jättevarmt så orkade inte sitta så länge.. Nu väntar jag på att mina bullar ska bli färdiga och sen ska jag börja förbereda mig mentalt för skola och upstigning 2 timmar före solen, usch fy..
godnatt!

sötsugen som attan!

Så var det sista dagen på lovet. Synd att det är äckligt fittigt kallt ute och att min näsa fortfarande rinner samtidigt som jag får hostattacker som gör att jag knappt kan stå upp, hade vart trevligt att träffa mina sötisar idag och ha lite roligt :)
Jag har blivit Ben and Jerrys (half baked) och choklad (helst aladin/paradis och små snickers/bounty/twix) beroende men eftersom jag inte har så mycket pengar och det är kallt ute och jag är sjuk så kan jag inte köpa detta, det är ledsamt.
Därför ska jag nu spendera hela denna extremt kalla dag hemma med mitt varma te och mina varma kläder så det så. Superkul kommer det ändå inte bli, men SKA dra iväg mig själv till skolan imorgon.. Om jag inte klarar att gå kanske min söta roomie kan bära mig? :O
Nu blir mitt roliga idag att sitta och vänta på att Vlad kommer hem och kanske har med sig lite godis?
Och så kommer förståss Emma hem idag :)
Någon som har något förslag på vad jag ska göra eller någon som vill komma med godis till mig?
PUSS

(och juste.. Det är kallt ute..)

eh

Så har sista dagen på lovet börjat då klockan är 00.07...
Hyfsat sorgligt, så ska gå och lägga mig nu, vilket jag klarar endast av den anledningen att min söta roomie väckte mig så trevligt som klockan 7 eller 8 i morse- kommer inte ihåg var helt groggy. Somnade dock om efter några timmar och tog en liten extralur, jag är ju faktiskt sjuk..
Skulle åka skridskor med tjejjerna i kungsan imorgon, eller okej iaf Jeni, men får se hur frisk jag känner mig.. kanske att jag klarar det om jag häller i mig lite piller, hostmediciner och halstabletter, vem vet?
Puss och godnatt

Ensam hemma

Det varlänge sen jag var ensam, men jag klagar inte :)
Drog till täbban och träffade älskade Jeni medans bullarna stod och jäste och lyckades då köpa ännu en tröja och ett te, så nu räcker det med shopping! typ..
Ska ta det lugnt, sätta in mina SJUKT galet goda lussebullar i frysen och ba försöka andas lite utan hostattacker nu. Ska släcka ned också eftersom ljuset i lägenheten attakerar mina ögon på ett mycket obehagligt sätt..
Kanske blir lite nyårs bilder och sånt på fb :)
PUSS

Ajfan!

Lite inlägg det har blivit alltså! Men dagarna har varit helt fullspäckade verkligen! Efter julafton drog jag till viggan och tog hand om Teddy 25-28, sen var det typ nyår och vara med folk hela tiden och nu har vlad flyttat in och vi kollar på film på nätterna och sover på dagarna xD Jaa, sova, äta, leva, hinner fan inte med datorn ju!
Saknar mina flickor jättejättemycket dock, myspys med lilla julafton i fredags, men vi måste träffas innan skolan börjar igen också ju!
Håller för tillfället på att baka lussebullar och har tidigare idag varit i stan, tagit blodprover som för första gången på ett jävla år gick bra och det bara forsade blod och sen åkte jag till täbban och handlade och impulsshoppade 3 tröjor och ett par trosor, underbart :) Supertaggisch, dock får jag fortfarande hostattacker HELA tiden. Juste jag är sjuk! :( Natten var inte så kul med tanke på det..
ÄÄÄÄsch, nu ska jag göra något PUSS

Snyggingar alltså, jag är ett lik! Men kolla skillnaden på våra ögon, fett blå- fett gröna PUSS på mina linseeer

RSS 2.0