Träningsvärk imorgon!

Åh jag är så trött! Och jag är så glad!
Var så otroligt skönt att äntligen få röra på sig ordentligt, få anstränga mig till jag skakar! Känslan efteråt är det bästa som finns, när man är nyduschad och har ätit och sitter i sängen och bara känner hur hela kroppen är helt totalt mör. Det var nämligen så att jag direkt efter dansen drog till boxningen! himla stolt över mig själv, ska börja träna massa!

Imorgon SKA jag palla skolan hela dagen, har teknik oh matte sista lektionerna och de vill jag verkligen gå på, och efteråt kommer Joss och Freja in till stan och tittar på Harry Potter (igen hehe) med mig!
Pepp pepp!
PUSSS godnatt alla!

Myspys

Jag är så himla trött, men jag har ju sovit typ hela helgen känns det som! Kommande vecka har jag iallafall eftermiddagar som tur är (börjar inte förrän 12.45 i morgon!!!) så kommer kanske få sova ut lite nu. Sitter just nu i min stora mjuka säng och kollar datorn lite och läser massa gamla Frida och Glamour som jag inte har läst än! Supermys, men är som sagt sjukt trött, så hoppas jag lyckas ta tag i mig själv och gå och göra mig i ordning!
Är taggad för en ny skolvecka
PUSSS




Älskade handduken!!!


Kalas!

Har haft en himla soft dag idag! Tårtan blev supergod (ja jag är tårt-addict och åt typ halva...) och fick massa fina pengar! Och lite presenter också hehehe! Fick en handduk med Mumin på som jag blev så himla kär i när vi var i finland och efteråt ångrade att jag inte hade köpt! Mormor har vart där flera gånger sen dess så då köpte hon en liten söting åt mig, himla glad blev jag! Fick bland annat 2 stycken Thomas Sabo berlocker också och ett jättefint halsband av Emil också. Här är lite söta bilder! 
PUSSS


Märk det enorma tårtfatet jag glufsar i mig från!


Pluttkusin Simon
Jag och gamla farmor
Morfar och pluttkusin Emma
Folk och tjockis mig som vill ha tårta!


Klockan 9.09 1993

Grattis mig! Nu är jag 16 år gammal!
Fick ett biokort av min bror och 500 kr av pappa, så som jag räknat med blev jag rik ganska snabbt hehe! Sitter nu i sängen och myser med datorn och te, men måste göra mig i ording och göra tårta innan lilla släkten kommer klockan 2.
Sänder goda tankar till Freja, Jessi och Jeni som springer tjejmilen i dag och lovar att jag ska vara med nästa år!
PUSSS ha en bra dag alla!


Fina Fina Sälen


30 augusti nu!

Vad trött jag blev plötsligt! Kvällen har vart himla skön- äntligen har något hänt, sådär lite obestämt hit och dit! Freja kom hit och sen drog vi till Jessi, och sen kom även Josse, men de skulle lägga sig sen för de ska springa tjejmilen i morgon och precis då ringde Fredrik (som jag inte har träffat på hela sommaren!!!) och Adrian och undra om jag skulle med hem till Joss som typ inte visste att vi skulle komma (sa de, det verkade som om hon visst visste det sen) men hon var inte hemma så vi gick ned till vallatorp där hon, Jeni och några gamla vallatorpskillar satt och sen fick jag skjuts hem! Haha himla onödigt att gå igenom allt, men jag är så himla hyper och bevisar min kväll som faktiskt hade några händelser i sig! Önskar att alla inte hade gått så tidigt bara! Men är nog ganska trött nu ändå, och måste ladda för att få saker i morgon! Är himla taggad haha!
PUSSS


Papi

Jag älskar att handla med min far. Man kan lixom ta så mycket man ba har lust för! hehe. Nääh men det var lite saker jag faktiskt behövde. Till exempel en kalender till skolan. Har också behövt en liten reseplattång eftersom min vanliga ALDRIG får plats i resväskan, och nu var det något att om man köpte för 125 kr från  Elvital så fick man en gratis! Så köpte hårfärg som jag har behövt ett tag (färgen går ur hela tiden och jag ser nu rödhårig ut igen..) och en inpackning, men färgen ska jag faktiskt betala tillbaka själv (när jag får pengar). Och visst, plattången suger säkert men den är ju bättre än inget! Naturgodis och Tuggummi kan man också få. Dock är jag HIMLA BESVIKEN på exotic snacks eftersom de i lådan med Kaneläpplen idag även hade blandat i anans i yoghurt vilket jag märkte när jag kom hem och smakade eftersom de ser ungefär likadana ut!
Nu är grejjerna till min tårta inköpta iaf. Det blev dock varken en fruktig eller gullig rosa som jag ville från början, utan choklad, men vad är godare än choklad lixom? Däremot köpte jag rosa fina ljus!
Nu ska jag städa lite, måste bädda sängen, vet inte hur han lyckas men Emil får ALLTID min madrass att hamna helt snett!
PUSSS


Nya kalendern- rosa såklart :)


Äntligen mina kaneläpplen

Jag känner mig så himla dryg!? Har blivit ganska dålig på å skriva också men vaddå, hur kul är det när jag inte har absolut någonting att komma med? Inte så kul alls. Har sovit något otroligt mycket det senaste dygnet och sov lite halvlänge i morse, sen var jag så trött att jag stannade i sängen en evighet och kolla tv typ. Har vart ute med Ed lite och suttit på altanen och lyssnat ljudbok ganska länge nu. ÄNTLIGEN kom pappa hem med Kaneläpplen till mig! Ett extremt kraving som jag har.
Har typ snöat in mig på Taylor Swift lite. Är hon verkligen bra eller är det bara videon som är lite kul å titta på? hehe
PUSS

Och det går inte å lägga in youtubeklipp för tillfället :S
Länk; http://www.youtube.com/watch?v=cFyhCeixlBo&feature=related


Kopplar bort

Ååh jag var med Jeni igår! Vet ni hur länge sen det var jag träffade NÅGON av mina älskade flickor?! Det var i fredags fan. Var iallafall underbart och vi pratade massa och skvallarade om våra klasser och lite mer. Som jag inte hade behövt veta Jeni! haha.
På kvällen laggade min mobil. Detta resulterade i ett mindre utbrott från mig så när pappa väl kom in med mobilen fixad hade jag däckat med kläderna på. Jag har min väckarklocka i mobilen för alla som vill veta, så den blev aldrig ställd och ringde alltså inte.
Aja, sitter nu nedbäddad bland kuddar och en  mysig filt i min stora säng med en kopp te och ett tänt ljus på bordet bredvid mig och ska lägga upp bilder från sommaren på Facebook. Egentligen så borde man framkalla en massa bilder och sätta in dem i album, så himla roligt att titta på ju!
Pusss


Saknar <3

Rökt på eller?

Ojojoj, nog hade jag laddat upp med en hel del energi till idag! Gick på de två första lektionerna (vi har bara 3 långa om dagen) och var helt hyper hela tiden, kunde verkligen inte sitta still så gick på toa säkert 10 gånger under morgonen bara för att få göra av med energin det tar att gå till toan! Gav iallafall upp efter den sjukt tråkiga 2 timmar långa svenskan och gick och åt med killarna som skulle ha b-språk senare. Nu har jag bara suttit hemma och blivit ganska trött ändå, det finns botemedel hehe. Och hungrig är jag, ska nog gå och ta lite ärtor snart!
Dagens helt seriöst 100% seriösa kommentar; Rökte du på igår eller?
PUSS



och hopp iväg x)

Trött

Ååh vad jag känner mig otaggad. På allt typ? Igår gick jag omkring som en zombie hela eftermiddagen efter skolan och idag orkade jag inte ens gå dit. Hela den tiden har kännts hel overklig, känns inte som om det har hänt alls, askonstigt känns det. Men hoppas att mina krafter har kommit igen under dagen, för imorgon måste jag verkligen till skolan...
Puss godnatt

Första skoldagen

Uppgång klockan 6 i morse. Usch vad tomt det var! Den senaste veckan (och de gånger i somras då jag fått gå upp tidigt för att passa ett tåg) så har jag tagit in Ed på rummet och pratat med honom medans jag gör mig i ordning och han ligger på sängen om slumrar. Men i morse var han inte hemma! Pappa är i Göteborg över dagen så Kattis skulle lämna Ed på dagis. Det är en väldigt olycklig dag att vara i Göteborg idag tycker jag för jag lyckades paja min mobil idag! Faktiskt så var den faktiskt redan trasig och gick knappt att sätta på, men efter att jag sulat den i marken blev den defenitivt paj! Så har kännt mig allmänt nervös och amputerad hela dagen!
Dagen ja. Det har varit assoft, gillar verkligen Jensen!
Kom nyss hem från dansen- som var förvånansvärt svår, sommarlovet känns- och väntar nu på att pappa ska komma hem så han kan fixa fram en gammal mobil åt mig att ha medans min ordinarie telefon (det var min gamla extratelefon jag hade sönder) är på lagning! Skynda skynda, uppstigning klockan 6 i morgon igen och vill snart gå och lägga mig!
PUSSS


Morgontröttis <3
Och det är svårt att få skärpa om man inte vill ha blixt, det är dåligt ljus och vovven undrar vad sjutton det är för stor fet svart sak framför nosen på honom

Rymmling från Skansen typ

Oj, har inte blivit så mycket skrivande, men sen igår klockan ett så har jag vart med massa folk! Men det är en sak som jag kände var mycket viktig att berätta.. I fredags när jag skulle låsa upp dörren in till huset så höll jag på att dö. Otrevlig var det för det satt en fet jävla spindel precis bredvid handtaget!!! Och jag var ju tvungen att låsa upp dörren! Pappa kom och skrattade åt mig medans jag skrek "jävla fitta, åh helvette fitta!!" (så bedårande ordförråd jag har). Men den spindeln var FAN inte liten alltså.. Tog ändå ett par bilder innan jag petade på den med objektivet för att den skulle springa in i ljuset så att jag kunde få nå bättre bilder men istället sprang den upp -snabbt som sjutton- och satte sig ovanför dörren som jag sen skulle gå ut och in genom ett antal gånger till den kvällen.. MYS




förstoring

Tjejkväll är bäst

Gud vad mysigt det var med tjejerna! Visst, har träffat dem en liten stund nästan varje dag nu sen skolan började, men bara NÄSTAN, är ju van med flera timmar om dagen, så har saknat det supermycket!
Underbar lasagne på zuccini (stavning?) istället för köttfärs och UNDERBAR tårta! Det bästa som finns båda två! Helt klart lyckat haha! Sen kollade vi på Benjamin Button, fett konstig och vi bara "råkade" Hoppa fram några kapitel hehe.
Men tror nog att jag typ skriver i sömnen s¨ska gå och lägga mig..
PUSSS

Naturgodis <3

Ååh just nu ångrar jag mig nästan att jag inte gick till skolan i morse, för när jag väl gjorde mig i ordning nu mådde jag så himla bra! Lite plattång, kajal, snygga byxor och en BH Och kabom, mycket gladare!
Ska strax dra iväg till Josse med en fin liten present jag slagit in i en monkipåse- ganska fint faktiskt haha! Men först måste jag hitta ett par skor som är vänliga mot mina hälar som är mycket misshandlade.
PUSSS


Used up Rainbows for Sale

När vi var i göteborg så var det ju Kulturkalas, och då hade de en massa konstiga skyltar uppe som både såg roliga ut och hade vissa.. Udda budskap!




SPECIELLA SKYLTAR

Hjärnaktivitet - 0

Bra start på höstterminen (ironi ironi ironi). Det blev en väldigt dålig dag idag så det blev så att jag stannade hemma. Men vaddå, vi kommer väl ändå faktiskt bara gå igenom betygskriterier- som man ändå bara kommer ihåg lika länge som ett horoskop. Alltså ungefär tills lektionens slut.
Tror det kan vara så att det inte är så bra att jag går upp så sent att jag vaknar av mig själv (vi började 12.50 idag vilket innebar lång sovmorgon). Jag blir mer medveten då och hinner tänka. När jag dock har sovit ca 6 timmar så gör jag det jag ska som en zombie, utan att tänka, också plötsligt sitter jag på bussen!
Skickade ändå iväg Daniel till Willys för att köpa en stor Cola till mig och har spenderat min dag på mage i sängen med att rita med asfina tuschpennor och lyssna på ljudbok. Det är verkligen jätteavslappnande och kräver NOLL hjärnaktivitet, precis vad jag behöver.
Men nu så är det helg och jag får vila upp mig lite, skönt! I kväll blir det Tjejmiddag hos Josse, och vi ska skvallra om våra solor och klasser, kommer bli supermysigt.
PUSSS

nattsuddare

Så himla trött, orkar inte skriva något! Lekte lite med tvåorna på gärdet idag och sen åkte jag till näsbydal och hämtade Ed för att sen gå hem. Låg och dog en liten stund i min fina äng och sen var jag med flickorna en liten stund, men var så himla trött!
Imorgon börjar vi 12.50 så gör inte så mycket att jag är uppe nu faktiskt. Vi slutar dock klockan fem och jag ska vara hos Josse som har en liten  födelsedagsmiddag klockan 6, så får åka direkt. Hoppas bara jag inte är så himla trött.
Nu är jag iaf trött och tänker gå och lägga mig, PUSSS

Sammanlagt 8 hål/piercingar

Chattade lite med Freja innan jag skulle dra iväg och det visade sig att hon också behövde dra till täbban! Så vi drog dit tillsammans och väl där träffade vi Joss och Jeni också. Det blev ingen present till Josefin så tänkte dra tillbaka till täbban imorgon, men Freja sa något mycket förnuftigt; Men hallå, du går ju i skola i stan? Mycket klokt av henne!
IStället tog jag dock hål i öronen! Skulle ju ha gjort det i måndags men så blev det strömavbrott ju. Var så sjukt nervös men det är skitfint nu och gör typ inte ont alls! (dumt att typ luta huvudet mot någonting så örat tar i, då gör det ont.)
Imorgon blir det korvgrillning med 2orna, askul! Men såg typ några hobbyturkbrats (Vår egen lilla benämning, man får tolka det lite som man vill, men sliskigt och äckligt är det!) som går i 2an idag. Blä.
Men nu ska jag göra något roligt. Eller nej.. Har en uppgift jag måste göra först; Varför valde du Teknik Industridesign på JENSEN? Men gör nog en kopp te först.
PUSSS


Tre små söta hål på rad, matchande dessutom ;D

Älskar klassen

hejhej! Vilken underbar klass jag har! Pratade med massa av killarna idag också, assköna grabbar. Hade någon föreläsning om studieteknik halva dagen idag, faktiskt lite granna intressant!
Sol hela dagen har det varit också. Men nu ska jag försöka pallra mig iväg til täbban, Josse fyller ju snart år!
PUSSS på alla!


Crazyface

PMSväder idag

Jag blir så himla trött av skolan. Jag tycker absolut at det är superkul, tror jag har hamnat i en underbar klass! Men allt nytt gör en bara så trött! Idag hade vi en massa sammarbetsövningar och alla började verkligen prata med varandra, superkul att vara en av de coola stockholmarna som tar tunnelbanan med sina kompisar på väg hem varje dag tycker jag! Var alltid så avundsjuk och det kändes så avlägset förut, speciellt när jag var mindre.
När jag kom hem tog jag det iallafall sjukt lungt och höll på att däcka ett tag och sen kom först tjejerrna så vi fick prata av oss om våra dagar en liten stund och sen Emil. Älskar dem!
Imorgon börjar vi inte förren 10.30, så behöver inte gå upp förrän 8.40! Helt underbart är det, men tänker nog ändå börja stänga av nu, är faktiskt himla trött.
Längtar så tills skolan sätter i gång på allvar!
PUSSS Godnatt!

sol/spöregn/sol/spöregn hela eftermiddagen



Bättre med en dålig bil än ingen?

Strömavbrott IGEN

Det gick inte så bra i Täbban! Vi träffade Jessi på vägen, och hon hade ingen cykle, så det tog en stund att komma dit, och när vi kom in på salongen fär att ta hål så sa de att vi skulle komma tillbaka om tio minuter, antagligen så var den som tog hål på rast. Så vi gick till mc Donalds för att Jeni skulle köpa en cheeseburgare. Hon hade precis fått den när.. POFF! Hela täbban blev mörk! Så vi väntade ett tag men sen gav vi upp, hela täby var tydligen utan el IGEN!
Men det var kul att träffa lite kända flickor igen iallafall!

Men men, nu har jag ätit lite och skall nu hem till Freja för att träffa tjejerna! PUSS


TEID09A

Hej hej, allt har gått så bra idag, klassen verkar super bra och det är 7 tjejer och 19 killar! Alla verkar jättesjyssta och fick en kompis som jag åt en jättegod lunch med på ett fik.
Men nu är jag hemma och har ångest, orkar inte lära känna alla.. Så jag och min egen Jeni som jag känner bra, ska dra till täbban också ska jag ta hål i örnonen. Lagom impulsivt. I kväll träffar vi alla tjejer, gud vad jag saknar alla! Och i morgon blir det utedag i regnet, woho... Behöver en torr luftbubbla över mitt hår så det inte fuckar sig ännu mer än det gjorde idag.
PUSSS


Gör Eddisen glad

Hallå!
Håller för tillfället på att färga håret! Är jätte nervös för att jag ska komma med helt missfärgat hår och vara helt brun i hela pannan när jag kommer till skolan imorgon. Men är ganska försiktig iaf!
I morse såg jag till att faktiskt komma upp innan 10 eftersom jag måste upp vid typ 7 i morgon, hemska tanke! Tog iallafall med mig Eddie ut ett tag och sprang. Ändå bort till Gullsjön där Ed badade, älskar verkligen att han älskar att bada! Haha, konstigt formulerat, men det är jättekul! Sen så sprang/gick vi tillbaka hem, hoppas bara jag kan gå i morgon!

Men nu måste jag gå och fortsätta med färgningen, ska göra topparna nu, PUSSS

Middag hos moster

Juste, har inte berättat det att jag klippte mig igår! Känns lite kort typ, men det gick bra faktiskt. På kvällen åkte Emil och jag in till stan också och kollade på Brüno. Inte dålig som Borat, skrattade en del faktiskt, men inte världens bästa på något sätt.
Ska iallafall färga tillbaka håret till brunt i morgon och sen ska jag på kalas hos Amanda som ska bo i Japan ett år!

Och jag flyttar hemifrån om några månader!!
PUSS och godnatt på alla, jag är jättetrött!


haha fy fan vad falsk man kan se ut men vem bryr sig, godnatt!

Göteborgs smygisar

Råkade få några himla roliga människor på kort i göteborg! Är jag elak?




Solglasögonen bara fullbordar allt <3


Åååh solglasögon!!



Jag TROR att de ogillade bandet som spelade?
Hon; *försöker peta ut ögonen*




Face of sydvästra Sverige

Gillar fina pärgpennor

Har tagit en ganska soft dag idag. Hela lovet har varit så proppat, och den senaste månaden har jag bara fått någon enstaka dag här och där emellan olika resor och grejjor att göra vad jag vill med. Men gud vad kul det har varit!
Hos Emma var det supermysigt, vi gick omkring i lilla Falköping och kollade och pratade också hyrde vi en massa filmer- det var inte superbra väder hela tiden. Tittade bland annat på Tsatsiki (borde man kolla på oftare, sjukt söt!), Creep (för 4e gången hehe) och the Mothman Propecies (sjuk sjuk sjuk, speciellt för mig som är mer "insatt" i mothman pga ett hemskt program jag såg förra sommaren). På Onsdagen åkte vi in till Göteborg hela dagen och gick omkring längs Avenyn och kollade runt på olika saker eftersom det var Kulturkalas! Sen gick vi och kollade bio- sommaren med Göran, Himla bra för att vara Svensk! Till sist drog vi till Liseberg där det var fri entré! Vi åkte inget men Freja och jag blev sjukt sugna på att åka dit nästa år!
Sista dagen gick vi upp på något berg med en liten minidjurpark och ett utkikstorn, men det började spöregna och åska, så Emmas mamma fick komma och hämta oss!


Underbart -men tyväär sjukt dyrt- vackert godis!


Freja


Asläskig pool högst upp på ett svindyrt Hotell x)


Suddig Emma eftersom hon aldrig vill visa sig på bild!


Plutt <3

'
Freja och Emma leker med Getterna


Emma håller utkik och Freja åker rutschkana xD


Falköping

Dubbelgångare sökes

Okej, jag har egentligen inte alls särskilt mycket tid att sitta vid datorn just nu, men jag orkar inte bry mig! Är sönderstressad, ska göra saker hela tiden, och på måndag börjar skolan. Kan inte bestämma mig för vilka kläder jag ska ha nu heller! Ska in till Kista för att klippa mig så billigt som möjligt utan att det är någon amatör, och sen i kväll ska jag och Emil gå och titta på Brüno. Hoppas på att ha hunnit handla med världens bästa pappa innan det också!
Bilderna från göteborg ligger inne på datorn, men nej, just nu är INTE rätt tillfälle att kolla igenom alla! De får ni se lite senare- någon dag när jag har tid.
PUSSS alla


Göteborgsmås


minidjurpark i falköping

AAAAAH

JAG TROR JAG DÖR! sATT I BILEN MED PAPPA HEM FRÅN TÅGET! HAN TOG SJÄLV UPP "DU KANSKE FÅR EN EGEN LÄGENHET I TYP OKTOBER"! Tror jag dör!

Var asmysigt hos Emma förresten, men nu kan jag inte skriva så mycket om det för ska gosa med Emil! PUSSS alla!

Byebye

Nu ska vi springa till bussen för att ta tåget till falköping från centralen! Ses på TORSDAG PUSSS!

Fina soliga stockholm

Oj oj, borde verkligen gå och lägga mig, Emma och Freja ligger i sängen och kollar på film, men jag tog datorn en liten stund. Idag har vi varit inne i stan hela dagen! Vi skulle ju visa Emma Stockholm! Det blev en hel del shopping för min del, och vi var dessutom i täbban en stund igår när hon kom, så mina pengar börjar ta lite slut. Men det är väldigt mycket reor nu, och otroligt nog hittade jag äntligen ett par jeansshorts! Det har jag velat ha sen i våras typ, och de kostade para 75 spänn typ! Så otroligt glad jag blev! Köpte också bland annat en asmysig stor stickad kofta, tills det blir lite kallare då, och hittade ett par helt okej jeans för bara 100 kr. Så har ändå fått valuta för pengarna.
Imorgon blir det grönalund som gäller, och på måndag en stund på Ung08 innan vi drar till centralen för att åka hem till Emma. Får väll se hur mycket  mer dator det blir!
PUSSS!


Emma på sin andra, men enligt mig första riktiga, tunnelbanetur!



Jordgubbar <3

Äckelduvor på fina bilder


Ämma <3


Va såg en kille bli gripen :o


Jag och Frejs


Va tvugna att driva med vakterna såklart höhö


Världens bästa tjejer

Så var man hemma då! Lite sorligt, men ska bli skönt att få ta det lite lugnt- en knapp dag.
Okej, vi kom egentligen hem igår, men jag bara duschade direkt och sen kom Emil. Vi vaknade sent och låg och degade och myste massa, och sen har jag haft ont i huvudet hela dagen och det blir bra värre. Jävla helvette!

Bollnäs var iallafall så otroligt mysigt! Va så kul att sköta oss själva och vi var så söta och gulliga hela tiden typ. Cyklade in till bollnäs på några cyklar som inte helt och hållet sammarbetade både måndag och tisdag och där badade vi, gick på "stan"  fick två små kompisar och kollade Dollarstore! Dollarstore är ett måste för alla som befinner sig i närheten av Bollnäs alltså. Ett ställe med- inte alls dåliga, men skitbilliga saker! Bland annat mycket mycket godis! Köpte 2 skärp för endast 30 kr st och en navelpiercing för 40 kr. Sen blev det en himla massa godis (och asbilligt naturgodis). Det var över en mil in till stan och första dagen tog det oss en och en halv timma att cykla in. Andra tog det 45 minuter. Men hemvägen var ändå värst, det var då alla uppförsbackarna kom! Jag kom på mig själv med att vilja göra oanständiga saker med den sista lilla sällsynta nedförsbacken fram till stugan och Finnfara-skylten (Finnfara var stället där vi bodde) haha!
Vi klarade tillockmed av att städa i ordning och tömma stugan innan vi drog och den nästan tre timmar långa tågresan var alldeles för kort!

Är inte ett dugg taggad på att städa på grund av mitt exploderande huvud, men får ta tag i mig själv en stund eftersom det måste bli beboeligt och gärna upppackat tills i morgon då Emma från ridlägret kommer! Hon bor i falköping och hon och Freja ska bo här tills på måndag då vi allihopa åker ned hem till Emma och sen kommer vi hem på onsdag eller torsdag. Vi ska gå på både Grönalund och Liseberg och Emma ska få uppleva stockholm och riktig shopping! Tack min bästa pappa som inte tvekade länge på att ge mig hela 2000 kronor till tågiljetter, mat och nöjesparker!
PUSS

Här får ni badbilder, typ de enda jag tog eftersom jag inte orkade bära med mig kameran som ändå knappt hade något batteri av någon underlig anledning!

Jessi blir uppskjuten av Josse


Jeniii


Freja- det var kallt i vattnet jag badade ÍNTE den dan


Joss


Jag vet inte vad "lite" betyder

"Jaa nu är boken slut!" skrattar och är lycklig och övertrött.
"Oj fan.. Klockan var visst 6.25. Hmm.. Min väckarlocka ringer omganska exakt 5 min! woops!"
Aja, jag är pepp iaf, sitter med bra låtar på mtv, har provat massa kläder, panikpackat, dampat på sånt som tar onödigt stor plats (lakan, handduk, skor) och pratar nu med Ed som ligger helt utslagen på min säng, tittar på mig och undrar vad fan jag håller på med. Men är relativt klar nu iaf! Lyckades spilla tandkräm på mig när jag hyperborstade tänderna, typ första gången sen 3an, helt seriöst! Så får väll gå och försöka tvätta bort det nu då. Också ska jag göra kaffe så jag faktiskt håller mig vaken en liten stund till iaf!
Ha några bra dagar alla, ser fram emot mina, men kommer dock vara utan täckning!
PUSSS


Titta bäbis i bakgrunden, ligger och sover <3


Kaffe är bra!

Ohyes, klockan är 20 över 3 och jag har än så länge ställt fram (notera ställt fram, ej packat ned- har ingen väska än); te och en blåbärsplockare att ta med. Klarar man sig på det? Freja kommer och plockar upp mig halv 8 så blir det bollnäs i stort sett ensamma på Jenis land! Och halv 8 är typ. Snart!  Men jag vill helst bara läsa ju. Tror jag förtsätter läsa nu och så kan jag gå upp tidigt (tidigare) och packa. Borde väll inte ta sååå lång tid?
Kommer hem på onsdag iallafall. Vi kommer ha EN dator där uppe tror jag, men kommer nog inte bli använd så mycket!
PUSSS godnatt!


Solnedgång i Lindvallen

Den stinker

Jag ska sy mina kuddfodral nu! Önska mig lycka till alltså! Har dessutom farmors gamla symaskin eftersom min moster har min braiga som jag ärvde av mamma, gaah! Och denhär är GAMMAL alltså. Men den fungerar fortfarande iallafall.
Måste nog börja packa snart också hehe. Men men, det är några timmar kvar av dagen ändå.
PUSSS


Random

Har precis spelat på mitt piano. Mitt stora fina vackra perfekta piano. Va så himla länge sen jag spelade eftersom hela vardagsrummet har varit fullt av byggmaterial och byggdamm, men igår städade pappa ur det. Mitt piano är bäst i hela världen
Ikea va mysigt igår, köpte nya skor på outleten hehe! Också köpte jag en galge till min balklänning så den inte behöver hänga helt vikt, en stor fin ram till plojfotot, tyg till att göra fodral till mina megastora (1x1 meter) kuddar och en liten te grej- det behövs alltid! Åt en McFlurry Cornetto Choklad på hemvägen. ASGOD!

Imorgon åker jag och tjejerna till Jenis landställe i Bollnäs. Supermys, och precis vad jag behöver just nu också. Är livrädd.
PUSS hjälp mig önska bort regnet någon snälla?

RSS 2.0