xmas

God jul alla!
Sov hos pappa i natt, galet kallt på luftmadrassen- inte okej!
Tagit en lång lång mysig julpromenad med Eddiesöt och tagit lite söta bilder, men de kan man kanske få se senare sitället :)
Nu ska jag tjocka i mig massa mat fastän jag redan är mätt efter att bara ha kollat på den! Men glögg skare bli iaf, PUSSS och GOD JUL <3

Vinterland <3

JÄTTETRÖTT!

Kom just hem från stan, sov med emma och pojkarna från i fredags, men Josi, bergapojkarna och några andra var också här under kvällen :)
Köpte en tekopp och te på indiska och slog in dem, det ska bli en liten julklapp till mig själv för tror egentligen inte att jag har så jätteråd! Älskar Indiskas tekoppar, gonna get them all! Nästa jag vill ha är denna, fast den är typ grå och har andra mönster för denhär har jag redan! Men tekoppar kan man alrdig få för mycket av :)
(random bild)

Ska vila upp mig lite nu och sen ska vi till WillePille i fucking Svinninge utanför åkersberga. Hoppas det går bättre att komma dit idag än vad det gjorde i fredags..
Aja, ska typ kanske sova lite nu hehe, PUss

Framsteg!

Oj oj det går fan framåt på låten, jag älskar den verkligen! fatta att kunna spela sådär alltså (som i förra inlägget) den extremt mäktiga känslan.. Bara jag som förstår mig på sånt eller? x)
Jag mår rätt bra just nu, stolt över mig själv ska ni veta, på minst 2 punkter. Väldigt glad på en punkt. lagom glad på några adnra. Och har kvar någon bra känsla i magen, ganska trött dock..
Men snart kommer lite sött undbart och trevligt folk hit, underbart <3 Så jag ska gå och platta håret och fixa mig och spela lite mer pianoooo <3 Verkligen den bsta terapin EVER!

Igår var btw helt crazy och helt underbar haha!

PUSS

Less than human

Behöver mitt PIANO NU


För jävligt bra. Går aningen långsammare när jag spelar då.. Men snart ska det sitta. Mitt mål med kommande år?
Patetiskt? Sure, men bättre än inget alls. Den är mäktig.

EoN's julkalender/mellandagsrea <3

Fett gladish!
Var i skolan idag, dock fuckat trött eftersom jag pch emma hade legat och pratat lite för länge! Sen var jag väl överdrivet trött eftersom jag vart hemma den senaste veckan och inte var van vid att leva..
Supermysigt när theherna var här och bakade igår, har dock lyckats slarva bort kamerasladden så det blir inga bilder tills jag hittar den!
FICK PRECIS SPOTIFY! <3 Tack Tor :D <3
Nu ska jag gå till täbban och handla mjölk, puss <3

Sista ensamma myskvällen!

Pappa var just och hämtade Eddiebus. Vi har haft det supermysigt idag och gått till täbban och pantat burkar hihi!
Söta pappa hade iaf köpt två stora burkar tacosås till mig, och sen skjutsade han ned mig till täbban och hyrde film och köpte godis åt mig. Så nu ska jag titta på Elf och snaska Te, mandariner, nybakade pepparkakor som ed och jag bakade förut idag (blev dock bara lite eftersom jag hade snaskat i mig större delen av degen redan), snickers och bounty. Köpte i taket lyser stjärnorna för 40 spänn på utförsäljningen också, typ lika mycket som de tar för att hyra en film, så det var superbra
Nej nu ska jag sätta igång filmen, den står och spelar samma iriiterande melodi om och om igen. Efte ikväll tänker jag vara frisk och ha kul! Imorgon blir det julbak med tjejjerna PUSS


kalla fötter

hej, jag blir nog aldrig frisk!
Okej ingen feber längre iaf..
Snart kommer pappa med EDDIEBUS <3
Puss

seg och stressad

Om 2 och en halv timme ska jag ha lämnat in en analys på två sidor om ericsson och yrket systemutvecklare. Det känns som om det kommer gå åt helvete för just nu är jag så trött att jag skulle kunna somna ståendes.
Sov förresten till 4 idag, hur fan lyckades jag med det?
Fortfarande lite sjuk men inte faligt, bara äckelhostan kvar...
Ha en kul kväll

I Tidningen

"lyxbilar heta för tjuvar"
fler lyxbilar blir stulna bla bla bla..
Men konstigt? ><'
Om man har en jättefin och en jätteful bil framför sig kanske det inte är jättesvårt att välja?


Dagens fråga;

Det är verkligen något som irriterar mig.. VARFÖR har man typ mönster och massa figurer och texter på strumpor?.. Okej om det står typ märket som "puma", men när de e en massa småfåglar och hundar, palla lägga ned tid på det? ><'

Ja jag är fortfarande sjuk och har alldeles för mycket fritid!

Känner mig typ gammal

Som planerat så har jag mest tagit det lugnt idag. Druckit en stor mängd te och hällt i mig en oräknelig mängd halstabletter. Jeni kom över och köpte mitt terminskort eftersom hon hade tappat sitt och jag hade fått månadskort, sen stannade hon en stund med döda mig och kollade lite på andra filmen.
Har typ bott i min soffa/framför vattenkokaren idag så nu när mjölken tog slut tog jag en liten promenad till statoil. Trodde jag skulle orka det men icke, tror jag går och lägger mig nu alltså.. Skönt att inte ha linser att behöva ta ut..
Imorgon måste jag till skolan eftersom de är nationella i matte (måste ocksåjobba på både megastort projekt och dansen som ska va inne på fredag). Ska ladda upp med alla halstabletter och fbernedsättande jag har och försöka ta mig igenom det, önska mig lycka till men bli inte förvånade om jag dör på kuppen!
GODNATT

Filmerna

Dehär hyrde jag, men skulle kunnat plocka med mig halva filmuthyrningen :P Ville hyra Elf också, men de hade inte den!?! Typ världens sötaste julfilm haha!





Om någon har en bra film/julfilm- KOM ÖVER OCH LÅNA UT/TITTA MED MIG! <3
Kan i värsta fall komma ned till täbban och hämta (a)

Typ 5 olika halstabletter-yummie

Det blev lite segt igår alltså, men söta mormor åkte och handlade åt mig och sedan fikade vi lite och på kvällen åkte jag med söta pappa och köpte alvedon, ipren, strepsils, halstabletter och hyrde 3 filmer åt mig. Senare kom också Emil över och gjorde mig sällskap och han drog just. Vi kollade på Transformers som han hade med sig, fattar inte riktigt grejjen med den filmen.. Men kan ju bero på att jag inte sett 1an och att jag gick och tog en dusch mitt i filmen hehe :P
Nu ska jag fortsätta slöa med te, halstabletter i typ 5 olika sorter, pepparkakor och filmer och bok,, ikväll är det desperata -haha herregud!
PUSS

Sjukling

Har legat hemma och sovit lite framför en film en stund och har nu precis gjort en kopp chai och pratat lite med Emma. Det var nämligen så att vi hade fotbollsdag idag, men jag hade typ feber och somnade på plan och alla skrek, så efter en timme förvirrat omkringflyttande pga vår stackars mentor som är aningen lost så drog jag hem. Ska bara stanna hemma och vila idag, även fast det kryper i kroppen efter att få träna! Men jag tror jag ska ta en liten promenad ned till Täbban och handla mjölk eftersom den just tog slut och inte kan leva utan det till mitt te!
Får se hur det blir med skolan imorgon, nu ska jag kolla lite tv och dricka upp mitt Chai, PUSS

Gammal goding

Får en verkligen alltid på bra humör en stund! hihi


Mwahaa


Really!

Låt det brinna

Önskar verkligen att vi hade lucia i skolan, vill så gärna sjunga och älskar de låtarna. Lucia i 8an är fan det bästa roligaste och underbaraste jag har gjort...




Mhmhmmm!

En man stannar till vid en leksaksaffär för att köpa en födelsedagspresent till sin dotter.
Han frågar expediten:Hur mycket kostar en av Barbiedockorna i skyltfönstret?

Expediten svarar:Vilken av dem menar du?
Vi har:
Workout Barbie, 149 kr
Shopping Barbie, 149 kr
Beach Barbie, 149 kr
Disco Barbie, 149 kr
Ballerina Barbie, 149 kr
Astronaut Barbie, 149 kr
Skater Barbie, 149 kr
och Frånskilda Barbie, 1995 kr

Den förvånade fadern frågar:Varför kostar Frånskilda Barbie 1995 kr och de andra bara 149 kr?

Den lätt irriterade expediten himlar med ögonen, suckar och svarar: Herrn... I Frånskilda Barbie ingår även Kens bil, Kens hus, Kens båt, Kens möbler, Kens dator, en av Kens vänner och en söt liten nyckelring gjord av Kens testiklar.


Frost+sol <3

Har vart så för himlans kallt idag, men eftersom det ändå har vart sol och fint och jag har min tjockisjacka så klagar jag inte.
Kom hem från skolan nyss, första gången det är ljust när jag kommer hem på flera veckor faktiskt! Kan ju bero på att det blir mörkt tidigt, men åndå! Ska plugga lite nu eftersom vi har två stora stora stora projekt tills nästa fredag och jag ska hålla ett 5-7 min långt tal imorgon, först ut dessutom (jag var så bäst att jag erbjöd mig när hon fråga och ingen ville). Sen ska jag försöka komma iväg och träna ikväll också och städa lite behöver jag också göra, pallade verkligen inte varken i förrgår eller igår, blev så sjukt trött hahaha
Nej nu ska jag hälla i mig lite mer kaffe och börja researcha om Barbie! PUSS



RSS 2.0